~~ed napisał(a):
Dooglądałem to to do rzeźi niewiniątek.
Kolejny duraczący, jakby to Michalkiewicz określił, a on na duraczeniu to się zna.
Równie dobrym w duraczeniu jest niejaki Jaśkowski. W ostatniej swojej diatrybie stwierdził, że Niemcy w 36 roku mieli elektrownię jądrową, a na polu bitew II wś używali broni jądrowej.
Owszem , Michalkiewicz się zna. To mój drugi Autorytet :) Mój trzeci Autorytet , dr Jaśkowski zapewne ma sporo racji , bo bomby ze zubożonym uranem , to nie hamerykański wymysł , choć często i chętnie stosowany podczas tzw. Arabskiej Wiosny tj . Irak , Libia , Syria. Ale Nacht , jako szpec od ufoludków poszedł był jeszcze dalej i przytacza wypowiedzi szperaczy " po historiach " , że faszyści mają bazy po ciemnej stronie Luny i na Marsie też. Jak chcesz to Ci puszczę ten kawałek z Jego prelekcją . Chociaż jeśli nie wierzysz w rzeź niewiniątek , to nie wiem czy warto. Obecnie też mamy rzeź niewiniątek w majestacie prawa za sprawą szczepionek . Taka rzeź , żeby się ludziska nie zorientowały , że to depopulacja. Taka rzeź , że jeśli jaka choroba neurotyczna , albo autyzm u dziecka , to zapewne dopust boży , nie działanie świadome bydlaków z BigPharma.
Wiesz co Edek ? Chyba zaliczę Nachta do listy swych Autorytetów.
Dziwi mnie tylko Twe zniechęcenie po kilku słowach . Wszak nawet Leszek mawiał " nie ważne jak facet zaczyna , ważne jak kończy ".
A Ty do końca nie wytrwałeś :)