Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

11445
PanM
28 kwietnia 2017r. o 14:10
Od roku 966 Polska istnieje pod znakiem krzyża.
Istnieje bo przyjęła chrzest i wstąpiła do związku państw chrześcijańskich.
Inaczej mówiąc poddała się przymusowej chrystianizacji.
Dzisiejsi ortodoksyjni wierni nazywają to tradycją przodków .

Naszymi przodkami nie byli chrześcijanie.
Nasza kultura nie wywodzi się z Rzymu .[img=1493381420_b724036.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
28 kwietnia 2017r. o 14:21
~~ napisał(a): Bądźcie miłosierni dla tego zagubionego człowieka. Nie reagujcie na jego zaczepki. Niech gada sam z sobą, aż zamilknie...
:)
~~ niezalogowany
28 kwietnia 2017r. o 14:23
Amen!
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 kwietnia 2017r. o 17:52
~~ed napisał(a):
Dooglądałem to to do rzeźi niewiniątek.
Kolejny duraczący, jakby to Michalkiewicz określił, a on na duraczeniu to się zna.
Równie dobrym w duraczeniu jest niejaki Jaśkowski. W ostatniej swojej diatrybie stwierdził, że Niemcy w 36 roku mieli elektrownię jądrową, a na polu bitew II wś używali broni jądrowej.

Owszem , Michalkiewicz się zna. To mój drugi Autorytet :) Mój trzeci Autorytet , dr Jaśkowski zapewne ma sporo racji , bo bomby ze zubożonym uranem , to nie hamerykański wymysł , choć często i chętnie stosowany podczas tzw. Arabskiej Wiosny tj . Irak , Libia , Syria. Ale Nacht , jako szpec od ufoludków poszedł był jeszcze dalej i przytacza wypowiedzi szperaczy " po historiach " , że faszyści mają bazy po ciemnej stronie Luny i na Marsie też. Jak chcesz to Ci puszczę ten kawałek z Jego prelekcją . Chociaż jeśli nie wierzysz w rzeź niewiniątek , to nie wiem czy warto. Obecnie też mamy rzeź niewiniątek w majestacie prawa za sprawą szczepionek . Taka rzeź , żeby się ludziska nie zorientowały , że to depopulacja. Taka rzeź , że jeśli jaka choroba neurotyczna , albo autyzm u dziecka , to zapewne dopust boży , nie działanie świadome bydlaków z BigPharma.

Wiesz co Edek ? Chyba zaliczę Nachta do listy swych Autorytetów.
Dziwi mnie tylko Twe zniechęcenie po kilku słowach . Wszak nawet Leszek mawiał " nie ważne jak facet zaczyna , ważne jak kończy ".

A Ty do końca nie wytrwałeś :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Do Pannazdzieckiem niezalogowany
28 kwietnia 2017r. o 19:38
A Słowiańską Księgę Henocha przeczytałeś? Znasz już siódme niebo i jego mieszkańców?
4335
28 kwietnia 2017r. o 20:26
~~Do Pannazdzieckiem napisał(a): A Słowiańską Księgę Henocha przeczytałeś? Znasz już siódme niebo i jego mieszkańców?

Jeszcze nie. Ja się dopiero uczę ... ortografii , gdzież mi po księgach biegać :) Kiedy nazbieram chociaż dziesięć Autorytetów , sprawiedliwych , to wtedy przeczytam Henocha. Nie wiem , czy Kolega wie , ale Lot też pytał Pana Jahwe ... jeśli znajdę dziesięciu sprawiedliwych , oszczędzisz Sodomę i Gomorę ?

Nie ma takiej opcji ... odpowiedział Pan :D Mówi się , że tam same pederasty i lesby były , a mi się wydaje , że Pan ... ma nierówno pod sufitem. Ale jak mawia mój ostatni ( na ten czas :) ) Autorytet ... Pan Jahwe jest również moją bracią i siostrą , w prawdzie lekko skrzywioną psychologicznie , ale z tego samego Źródła pochodzimy. Albowiem to wszystko , co we Wszechświecie istnieje , niezależnie od formy i intencji pochodzi ze Źródła Miłości

Nienawiść nie tworzy , tylko Miłość do tworzenia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Do Pannazdzieckiem niezalogowany
28 kwietnia 2017r. o 20:35
Henoch pasowałby do Twoich pomysłów. Poczytasz, to się zdziwisz co w starych księgach zapisano.
http://biblijna.strefa.pl/Ksiega%20Henocha.pdf

Skorzystaj z długiego weekendu :)
4335
28 kwietnia 2017r. o 20:48
To nie są moje pomysły. Ja tylko kolekcjonuję informacje i ... ortografię :)

Biedny mały żuczek od betoniary :)

Dobranoc :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza