Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

~~ niezalogowany
17 stycznia 2017r. o 7:30
Przemyślenia godne wielkiego filozofa i mędrca ;)

U autysty widać ciągle bez zmian - bogaty świat przeżyć wewnętrznych i wzajemnie sprzecznych przemyśleń. Bez najmniejszego kontaktu z rzeczywistością :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
17 stycznia 2017r. o 7:35
kiedy nie ma się nic do napisania wydajesz z siebie właśnie taki bełkot jaki powyżej zaprezentowałeś

wracaj do kruchty po ''nauki''

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
17 stycznia 2017r. o 7:44
Pannazdzieckiem napisał(a): Znam się trochę na obecnej rzeczywistości , korzystając z wiedzy mych Autorytetów , ale co było wtedy , mogę się jedynie domyślać .. i lubię to robić :D

Stwórca . Źródło . Absolut

Jahwe kłamie !!

:)

Ciągle kiepsko u Ciebie z logiką elementarną!
Spójności za grosz! Z jednej strony wymieniasz jednym ciągiem prawowitych katolików (G Braun to na bank 100% ortodoksji tradycjonalistycznej, u S. Michalkiewicza nigdy żadnej herezji nie znalazłem).
Z drugiej strony te kompromitujące bredzenia o kosmitach, półbogach ćwierćbóstwach..
Twoje Autorytety przecież pękłyby ze śmiechu ("od kiedy ma Pan takie objawy Panie Piotrze?" S. Michalkiewicz ;) )!
Przecież to zupełnie kompromituje też Twojego stfurcę - niby wielki a stworzyłby taki bezsensowny bałagan :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 stycznia 2017r. o 8:05
Bałagan w mojej głowie Drogi Kolego bierze się z logiki elementarnej . Wciąż się nie przedstawiłeś ... wikary ... tylko lecisz po pasemkach :D

No to co ? Mam Ci coś opowiedzieć o Jezuitach ? Chcesz ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~ niezalogowany
17 stycznia 2017r. o 8:15
Z Twoich wypisów wynika, że o jezuitach wiesz tyle samo co o Inkwizycji!
Nawet nie NIC - wiesz to czego nie było!
Powtórzę - kto g.wno czyta, ten g.no wie!
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 stycznia 2017r. o 8:21
A może o masonach w Watykanie i Killuminatich ?

Dziecko Drogie , Wasza wiedza to trawa i pył. Ja nie wszystko jeszcze wiem , ale jeśli Stwórca pozwoli , to się dowiem , dlaczego postanowił tworzyć ... Ty dalej będziesz takim samym jełopem , jak na chwilę obecną.

Idę po jaką flachę , bo tej rzeczywistości na trzeźwo nie da się oglądać ...

I jeszcze jedno wikary ... jak będziesz miał dzieci , to mów im , że je kochasz. Ja tak robię i skutkuje . Córcia właśnie postanowiła zostać Matką . Jestem dumny z tego , co zrobiłem :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~ niezalogowany
17 stycznia 2017r. o 8:47
zaraz wikary ogłosi kolejną prawdę o tym że inkwizycja to wytwor wyobrazni antyklerykałów
dziwnym trafem nic za to nie pisze o relikwiach umiejętnie omijajac fakty historyczne
żyje legendami więc śmiało można napisać że wierzy w Nessie
~~Logiki za grosz! niezalogowany
17 stycznia 2017r. o 9:04
Nadymasz się, ale pusty balon nic nie wart!
Nie odpowiedziałeś - dlaczego Ewangelia Judasza z IV może mieć jakąkolwiek wiarygodność?
Jaką wiarygodność mają wymysły o Jahwe kosmicie (aż ciekaw jestem źródeł :D ) ?
Jak można mieć za autorytety ortodoxów katolików, a równocześnie pleść tak skrajne bzdury? Albo to autorytet - mędrzec, albo "głupiec nie wierzący w kosmitów" - tertium non datur!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza