Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 maja 2019r. o 19:59
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a): Ciarki chodzą po plecach, kiedy bezmózgowi ślepi fanatycy, którzy nie potrafią podjąć najmniejszej polemiki w dowolnym temacie, a samodzielnie potrafią tylko obrzucić obelgami, rozpaczają nad stanem umysłu Polaków! :(

Gdzie byli, gdy rozdawano za napiwki polskie banki i polski przemysł?
Gdzie byli, jak likwidowano stocznie?
Gdzie byli, jak Lewandowski doprowadził do bankructwa i rozdał za grosze 400 najlepszych polskich firm jako "program powszechnej prywatyzacji"?
Gdzie byli jak Balcerowicz ograbił Polaków ze wszystkich oszczędności, a napełniał kieszenie zachodnich spekulantów miliardami dolarów?
Gdzie byli, gdy grubo ponad 3 mln najlepiej wykształconych i najbardziej dynamicznych Polaków wygoniono za chlebem na zmywaki Europy?
Gdzie byli jak Tusk ukradł 156 mld z kont emerytów?
Gdzie byli, jak wyłudził ćwierć BILIONA z VAT?!
Gdzie byli, jak strzelano do górników i policja lała na wszystkich demonstracjach?
Gdzie byli jak Tusk przekroczył BILION samego tylko jawnego (nie mówiąc o ukrytym!) zadłużenia, w zamian dając wyłącznie "piniendzy ni ma i nie bedzie"?!

Pis jest faktycznie do bani, ale przy POprzednikach, to mistrzowie świata przy drużynie podwórkowej!

Co proponują w zamian (w miejsce PiS) poszczuci nienawistnicy? NIC!
Bo nawet bezmózgim nie przejdzie przez gardło, że 1/3 Polaków, to skończeni deb.le, którzy chcą koalicji złodziei, folksdojczów, komuchów i zboczeńców! Koalicji której jedynym programem jest tramwaj różnorodności, loveparade, karta zboczeńcy+ i przygotowanie w szkołach świeżego mięska dla pedofilów!

I zamiast zapaść się pod ziemię z hańby i wstydu, CHCĄ UCZYĆ INNYM

Dobrze napisane Bazylu :) . Nie boisz się mówić prawdy , to dobrze o Tobie świadczy . Od siebie dodam tylko ... gdzie są dzisiaj PISlanderzy , skoro ustawka 1066 nadal obowiązuje , a dzieciaki z hameryki w swych " szybkich " samochodach przewracają się na prostej drodze ? Tylko nie tłumacz mi proszę geopolityki . Gdzie dzisiaj są PISlanderzy razem z Jakim , skoro ustawka 447 obowiązuje w hameryce ? Gdyby nie mój guru od geopolityki Michalkiewicz , to Morawiecki razem z Dudą , dwa żydowskie chłystki pary z gęby by nie puścili , nie mówiąc o Naczelniku Państwa istniejącego jedynie teoretycznie , panu Jarosławie Kaczyńskim.

Wiesz dlaczego ? :)

I wisienka na torcie . Chemitrale nadal wiszą nad naszymi głowami , żadna qurwa dobra zmiana nie nastąpiła . Depopulacja i duraczenie Narodu przez żydowskie ścierwomedia trwa w najlepsze . Być może masz rację , że 1/3 ... to d.ebile , ale od dziesięciu lat piszę na tym portalu o chemitralach i tylko głupia Papuga dalej nazywa mnie oszołomem . Inni dali już sobie spokój z epitetami :D

Czyli jakiś jednak postęp :D

~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a): Panna!
Twierdzę stanowczo, że nie ma innych źródeł wiedzy o Chrystusie, niż wymieniłem.
Jeśli twierdzisz inaczej to je po prostu wskaż.
Bzdetów o 1 (!!!) soborze i Konstantynie ustalającym kanon Pism nie skomentuję, bo i po co?

A ja śmiem twierdzić inaczej . Odsyłam Cię Drogi Bazylu :) do Ewangelii Judasza i książki Notowicza :) Wujek Gogle pomoże i Ciocia Wiki też. Trzeba się trochę postarać , żeby złożyć puzzle :D

Nawiasem ; uważam , że odpowiedz pytaniem na pytanie , to klasyczna manipulacja ... Ty też Brutusie ... qurwa wróć ... Ty też Bazylu nie chcesz dzielić się swą wiedzą ? Czy ignorancją przysłaniasz jej brak ... ?

Niecierpliwie czekam na Twe odpowiedzi :) Tylko proszę , nie pytaniem :)

Miłego wieczoru szacowny interlokutorze :)

Facet bez matury tak Ci właśnie życzy :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14505
DP
10 maja 2019r. o 20:50
Przewinienia człowieka to jego przewinienia a nie jakiegoś wyimaginowanego ''czarnego'' ludka.

moi drodzy

czas to zrozumieć:)

śpijcie dobrze:)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 maja 2019r. o 21:02
Ty również Droga DP :) Kolorowych :)

... ale ... zanim uderzę w kimono , to chciałbym Wam ... coś zaśpiewać ...

Mirek Breguła ... potrafił to zaśpiewać , co myślę ...

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Oliwkowozielona Róża niezalogowany
11 maja 2019r. o 4:04
Ktoś napisał: [img=1557293673_xskqxtz.jpg]

,,Trzeba walczyć z nadużyciami, także seksualnymi, wobec zakonnic - mówił dziś papież Franciszek. Podczas spotkania z przedstawicielkami Międzynarodowej Unii Przełożonych Generalnych Żeńskich Instytutów Zakonnych przyznał, że nadużycia te to poważny problem. ''
Czego ten FRANCISZEJ czepia się księży ?
Dyrektor na papieża .

14505
DP
11 maja 2019r. o 8:07
''Warszawo, Ty moja, Warszawo! Nie poznaję Cię, Warszawo, nieujarzmiona, wierna i krwawa. O miasto moje, moje święte Jeruzalem, świńskie ryje rzucają na Twe święte kamienie - pisze biskup Józef Zawitkowski na łamach portalu Naszego Dziennika.

Święte Sakramentki pod gruzami kościoła, jak święte Hostie za Warszawę ofiarowane, zaśpiewajcie: Przed tak Wielkim Sakramentem niech uklęknie Warszawa, ku nawróceniu. Matko Wincento Jaroszewska, coś powiedziała prostytutkom: Nie wstanę z kolan, póki nie stanie się tu spokój! Powiedz to lesbijkom i gejom: Na kolana! I do spowiedzi! - dodał.''

gusła i czary
kiedyś palono na stosie zielarki,a choroby psychiczne leczono egzorcyzmami
co stanie się gdy i mit boga nauka obali?

''na kolana i do spowiedzi''
miłego dnia:)
~~Liliowoczerwony Winnik niezalogowany
11 maja 2019r. o 8:09
Sprawa z Tylawy... tak, prokurator stanu wojennego bronił księdza pedofila, teraz jest posłem pIS. Ostatnio chodzą słuchy, że pewien pISOWIEC pełniący funkcję drugiej osoby w państwie miał bunga bunga z 14-latką i zawzięcie go bronią pISOWSKIE służby. Dla diabłów jest to norma ...
~~Liliowoczerwony Winnik niezalogowany
11 maja 2019r. o 8:15
Aha jeszcze jedno.
Kościół oburza się Matką Boską w aureoli!!
ale nie oburza się pedofilią !!

pis skazuje kobietę za wizerunek Marki Boskiej!!
a sam bezkarnie w tvp porównuje Tuska do Hitlera!!

pis to państwo haniebne i skompromitowane !!
cztery lata pisu przy korycie to jest to ARCY ryzykowny i kosztowny eksperyment!!
14505
DP
11 maja 2019r. o 8:21
;)

Dopisane 11.05.2019r. o godz. 08:21:

chochlik
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.