~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a): Ciarki chodzą po plecach, kiedy bezmózgowi ślepi fanatycy, którzy nie potrafią podjąć najmniejszej polemiki w dowolnym temacie, a samodzielnie potrafią tylko obrzucić obelgami, rozpaczają nad stanem umysłu Polaków! :(
Gdzie byli, gdy rozdawano za napiwki polskie banki i polski przemysł?
Gdzie byli, jak likwidowano stocznie?
Gdzie byli, jak Lewandowski doprowadził do bankructwa i rozdał za grosze 400 najlepszych polskich firm jako "program powszechnej prywatyzacji"?
Gdzie byli jak Balcerowicz ograbił Polaków ze wszystkich oszczędności, a napełniał kieszenie zachodnich spekulantów miliardami dolarów?
Gdzie byli, gdy grubo ponad 3 mln najlepiej wykształconych i najbardziej dynamicznych Polaków wygoniono za chlebem na zmywaki Europy?
Gdzie byli jak Tusk ukradł 156 mld z kont emerytów?
Gdzie byli, jak wyłudził ćwierć BILIONA z VAT?!
Gdzie byli, jak strzelano do górników i policja lała na wszystkich demonstracjach?
Gdzie byli jak Tusk przekroczył BILION samego tylko jawnego (nie mówiąc o ukrytym!) zadłużenia, w zamian dając wyłącznie "piniendzy ni ma i nie bedzie"?!
Pis jest faktycznie do bani, ale przy POprzednikach, to mistrzowie świata przy drużynie podwórkowej!
Co proponują w zamian (w miejsce PiS) poszczuci nienawistnicy? NIC!
Bo nawet bezmózgim nie przejdzie przez gardło, że 1/3 Polaków, to skończeni deb.le, którzy chcą koalicji złodziei, folksdojczów, komuchów i zboczeńców! Koalicji której jedynym programem jest tramwaj różnorodności, loveparade, karta zboczeńcy+ i przygotowanie w szkołach świeżego mięska dla pedofilów!
I zamiast zapaść się pod ziemię z hańby i wstydu, CHCĄ UCZYĆ INNYM
Dobrze napisane Bazylu :) . Nie boisz się mówić prawdy , to dobrze o Tobie świadczy . Od siebie dodam tylko ... gdzie są dzisiaj PISlanderzy , skoro ustawka 1066 nadal obowiązuje , a dzieciaki z hameryki w swych " szybkich " samochodach przewracają się na prostej drodze ? Tylko nie tłumacz mi proszę geopolityki . Gdzie dzisiaj są PISlanderzy razem z Jakim , skoro ustawka 447 obowiązuje w hameryce ? Gdyby nie mój guru od geopolityki Michalkiewicz , to Morawiecki razem z Dudą , dwa żydowskie chłystki pary z gęby by nie puścili , nie mówiąc o Naczelniku Państwa istniejącego jedynie teoretycznie , panu Jarosławie Kaczyńskim.
Wiesz dlaczego ? :)
I wisienka na torcie . Chemitrale nadal wiszą nad naszymi głowami , żadna qurwa dobra zmiana nie nastąpiła . Depopulacja i duraczenie Narodu przez żydowskie ścierwomedia trwa w najlepsze . Być może masz rację , że 1/3 ... to d.ebile , ale od dziesięciu lat piszę na tym portalu o chemitralach i tylko głupia Papuga dalej nazywa mnie oszołomem . Inni dali już sobie spokój z epitetami :D
Czyli jakiś jednak postęp :D
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a): Panna!
Twierdzę stanowczo, że nie ma innych źródeł wiedzy o Chrystusie, niż wymieniłem.
Jeśli twierdzisz inaczej to je po prostu wskaż.
Bzdetów o 1 (!!!) soborze i Konstantynie ustalającym kanon Pism nie skomentuję, bo i po co?
A ja śmiem twierdzić inaczej . Odsyłam Cię Drogi Bazylu :) do Ewangelii Judasza i książki Notowicza :) Wujek Gogle pomoże i Ciocia Wiki też. Trzeba się trochę postarać , żeby złożyć puzzle :D
Nawiasem ; uważam , że odpowiedz pytaniem na pytanie , to klasyczna manipulacja ... Ty też Brutusie ... qurwa wróć ... Ty też Bazylu nie chcesz dzielić się swą wiedzą ? Czy ignorancją przysłaniasz jej brak ... ?
Niecierpliwie czekam na Twe odpowiedzi :) Tylko proszę , nie pytaniem :)
Miłego wieczoru szacowny interlokutorze :)
Facet bez matury tak Ci właśnie życzy :D