Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Niebieski Mieczyk niezalogowany
30 czerwca 2019r. o 11:30
kc napisał(a): Całe życie musi wąchać ubikacje innych osób, to nie ma co się dziwić, że wyjazd gdziekolwiek jest dla niego wielkim wydarzeniem i taką radością, że chce się nią podzielić z innymi.

Zadna praca nie hanbi. Nie musi wachac. On chce wykonywac taka prace. Jesli chce sie podzielic radoscia z innymi to, nie ma w tym zadnego elementu, ktory moze byc obiektem ironii lub deprecjacji takiej radosci.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9176
kc
30 czerwca 2019r. o 11:53
~~Niebieski Mieczyk napisał(a): [ Zadna praca nie hanbi. Nie musi wachac. On chce wykonywac taka prace. Jesli chce sie podzielic radoscia z innymi to, nie ma w tym zadnego elementu, ktory moze byc obiektem ironii lub deprecjacji takiej radosci.

A czy ja napisałam, że hańbi ? To on śmieje się z osób, które pracują w sklepach, jakby to była jakaś ujma.

Powód do ironii jest. Ty wygrzewasz się w Rzymskim słoneczku, czemu nie piszesz o tym na forum ?
~~Niebieski Mieczyk niezalogowany
30 czerwca 2019r. o 12:29
kc napisał(a):
~~Niebieski Mieczyk napisał(a): [ Zadna praca nie hanbi. Nie musi wachac. On chce wykonywac taka prace. Jesli chce sie podzielic radoscia z innymi to, nie ma w tym zadnego elementu, ktory moze byc obiektem ironii lub deprecjacji takiej radosci.

A czy ja napisałam, że hańbi ? To on śmieje się z osób, które pracują w sklepach, jakby to była jakaś ujma.

Powód do ironii jest. Ty wygrzewasz się w Rzymskim słoneczku, czemu nie piszesz o tym na forum ?

Wygrzewam sie na jeziorach mazurskich. Wywolany do tablicy pisze o tym na forum.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 czerwca 2019r. o 13:16
~~Niebieski Mieczyk napisał(a):
kc napisał(a):

Wygrzewam sie na jeziorach mazurskich. Wywolany do tablicy pisze o tym na forum.

I kto tu jest ekshibicjonista Droga KC :) ? I z szpieg z krainy deszczowców ... caramba :D

Miłej niedzieli Wam życzę , Tobie również Głupia Papugo :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Platynowy Rannik niezalogowany
30 czerwca 2019r. o 13:31
mieczyk na Mazurach? Falco nad morzem?
biedna oj biedna ta kc :]

zawsze w odwodzie takim jak ona pozostaje jakiś gliniak lub ewentualnie Krępnica :]
zadowolenie z życia innych , to powód do niezadowolenia takich jak ona ...

to właśnie jest efekt działania szatana któremu ona ulega i nawet jej słynny tutaj ''duch chrześcijaństwa'' jakoś wygląda na wyblakły i powierzchowny ...hahahaha

a ten jej jeden z niedawnych ostatnich postów -''strzel sobie w łeb'' to wręcz ''maestria '' :]

alleluja :]

9176
kc
30 czerwca 2019r. o 13:46
Oj biedna , ja biedna : ). Nie to co ty falco, szczęściarzu : ).
~~Platynowy Rannik niezalogowany
30 czerwca 2019r. o 13:52
wiem ...
:]

dobrze że wreszcie to do ciebie dotarło :]
9176
kc
30 czerwca 2019r. o 13:59
: )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza