Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 lipca 2019r. o 9:19
~~Zielononiebieski Jałowiec napisał(a):
~~Platynowy Rannik napisał(a): ''wspólny kościelny seks i młoda gosposia do bezeceństw ''

wybierz to ...

historia ''pobożnego'' Kościoła zna przypadki że jego ''świnty'' ojczulek :] pieprzył (sorki za sformułowanie -hahahaha) równie ''świnte'' niewiasty na ołtarzu Bazyliki pietrowej a kiedy się nimi znudził nie gardził chłopczykami ...

bazyl ci o tym nie opowie bo ''Niedziela'' o tym nie pisze ...:]

ciekawe co też bazyli ma do powiedzenia o ''zapasach ze świnią w błocie ''
bo moim zdaniem słowa te chociaż ostre są nadzwyczaj celne ...

ale spoko - alleluja i do przodu bo zmian w polskim zdeprawowanym Kościele szybko nie zobaczymy ;)
( zaznaczam że nie wszyscy księża to pedofile )

Czarne owce znajdziesz wszędzie, w każdej religii, w każdej kulturze czy organizacji. Jeśli będziesz je postrzegał tylko przez pryzmat zła, które te osoby popełniły, to czy będziesz miał pełen obraz?
W Kościele było też wiele osób świętych, na prawdę świętych. Dlaczego o nich nie piszesz? Po prostu plujesz na Kościół, bo sam jesteś grzeszny i szukasz usprawiedliwienia dla swoich słabości. A usprawiedliwienia nie ma. Kościół potępia wszelkie zło, niezależnie przez kogo popełnione. I boli cię właśnie to, że tam, gdzie udało ci się zakneblować własne sumienie, Kościół wciąż przypomina co jest dobre a co złe. I tak będzie aż czas się wypełni. Chcesz mieć spokój to zrób solidny rachunek sumienia i oddaj swoje grzechy Panu. To najprostsza droga do spokoju ducha.

Nie do końca mogę się z tym zgodzić , ja podobnie , jak Głupia Papuga ... o przepraszam , Głupi Rannik ...cokolwiek miało by to znaczyć :D... uważam że spokój Ducha to równowaga między Kobiecością a Męskością. Głupi Rannik miewa czasami rację i za to go kocham :D

Oświadczam oficjalnie , Panna robi sobie dzisiaj wolne ... a co ? Żyjemy przecież w wolnym kraju, róbta co chceta :D Jak wakacje , to kaniukuły :D Ale wracając do JAHWE i celebrytów ... szkoda , że Ojcowie Kościoła nie czytali Mondrej Knigi kosmitów , czyli Biblii . Desmarket napisał w swojej książce , że było ich tylko dwoje z planety Hebra ... Ona i On ... ale do dzisiaj kręcą tą nieszczęśliwą Planetą , konsumpcyjną głupią cywilizacją.

A kto mówił , że Panna dzisiaj ma być trześwa . Panna nie chce być trześwa Mia Donna ... Panna dzisiaj jest pijana . Jak mawiał Krzysztof Daukszewicz ... tej rzeczywistości na trześwo nie da się oglądać :)

Kocham Cię Mia Donna i Głupiego Rannika też , bo Jezus kazał , no to robię co mi kazali :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielononiebieski Jałowiec niezalogowany
2 lipca 2019r. o 9:37
Panna, jak by u ciebie wszystko było oki, to nie musiałbyś się znieczulać alkoholem. Też masz jakiegoś robala, co cie gryzie. Rachunek sumienia, spowiedź, pokuta, Komunia Święta. I nie świruj :P
~~Karmazynowa Jukka niezalogowany
2 lipca 2019r. o 9:44
nobody is perfect

oprócz kapcia cielepbryty
~~Granatowoszara Kalia niezalogowany
2 lipca 2019r. o 10:10
~~Posiwiała Pęcherznica napisał(a): Szczęść Boże , słucham RM i czytam Na BI mądre mondrości księdza Bazylego .Wszedłam nieopatrznie na zakazane strony Googla a tam ,że papieżem była kobieta ,że był facet co nie współżył tylko z lejkiem ,że spłodzili kilkaset papieżrządków .
To jak to jest że Ojciec Tadeusz nic o tym nie mówi ?
A nasz Bazylia ,kłamie grzesząc i dając się pokroić w plasterki za czystość naszych pasterzy ?

Jak dyskutować z człowiekiem, który ma urojenia?
Pokaż choć jeden wpis na forum kogoś dającego się pokroić za czystość naszych pasterzy! Połowa internetu to są wyssane z palca brednie poszukujących popularności grafomanów! Ale też np .był papież Aleksander VI, który miał dzieci! I co z tego ? Kościół jest, był i będzie. Jego nauka ta sama
~~Pszeniczna Trytoma niezalogowany
2 lipca 2019r. o 10:22
w dzisiejszych czasach ataki na papieża, na kościół pochodzą nie tylko z zewnątrz, ale także z wnętrza kościoła, z obecnego w nim grzechu. Największymi prześladowcami kościoła nie są jego zewnętrzni wrogowie, ale ci, którzy są wewnątrz
~~Pszeniczna Trytoma niezalogowany
2 lipca 2019r. o 10:26
najbardziej niebezpieczny dla mnie jestem Ja;)

sami się zniszczycie
~~Granatowoszara Kalia niezalogowany
2 lipca 2019r. o 11:26
~~Pszeniczna Trytoma napisał(a): najbardziej niebezpieczny dla mnie jestem Ja;)

sami się zniszczycie

Spoko!
Krzyżowali nas, palili żywcem, rzucali lwom....
I po 2000 lat Kościół ciągle istnieje!
Bóg nawet największym grzesznikom daje szansę dzięki niemu - Tobie też!
Bo to Kościół Boży! Nic ludzkiego nie przetrwało 2000 lat!
I to mimo, że u zarania był też w nim Judasz!
Dziś też Judasz się trafia, ale Kościół trwa - jest wieczny!
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 lipca 2019r. o 11:54
~~Granatowoszara Kalia napisał(a):
~~Pszeniczna Trytoma napisał(a): najbardziej niebezpieczny dla mnie jestem Ja;)

sami się zniszczycie

Spoko!
Krzyżowali nas, palili żywcem, rzucali lwom....
I po 2000 lat Kościół ciągle istnieje!
Bóg nawet największym grzesznikom daje szansę dzięki niemu - Tobie też!
Bo to Kościół Boży! Nic ludzkiego nie przetrwało 2000 lat!
I to mimo, że u zarania był też w nim Judasz!
Dziś też Judasz się trafia, ale Kościół trwa - jest wieczny!

Gówno prawda . Kościół JAHWE przeminie . S...iele z kosmosu nie będą dręczyć Ludzi . Trzeba słuchać Jezusa ... Jezus też jest z kosmosu , ale nie jest PANEM BOGIEM .

Wiedza , nie wiara ... chyba pójdę po jaką flachę Promieniu . Kocham Cię i pozwól mi na słabości :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza