~~Platynowy Rannik napisał(a):
''powód Kazimierz'' ...hahahahaha
a bogowie dalej milczą ...;)
może w końcu kiedyś doczekam chwili kiedy poznam ten ''powód'' jakim kieruje się Kazimierz
a raczej czyim ''powodem'' ;)
komu nie podoba się że jasno i wyraźnie piszę o kieckowych pedofilach ukrywanych to po jednej to po drugiej parafii?
ile zebraliście w Ruszowie na tacę dla waszego ''ksieciunia'' siedzącego w ierdelku za molestowanie nieletniej bo jakoś wasza ''msza'' w jego tzw. ''intencji'' nie zrobiła na nikim wrażenia i księciuniu dalej pierdzi w ''pasiaki'' ...hahahaha
Pannazdzieckiem napisał(a): Proszę Was Bracia Lachy i Was Piękne Słowianki , ateista pan Przemysław Moszczyński jest w Poznaniu . Proszę Was o modlitwę ... qurwa , to nie może tak być ... zbyt wielu już pochowałem.
Proszę Was , pomódlcie się za ateistę . Proszę Was ...
~~Migdałowy Dziewięćsił napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Proszę Was Bracia Lachy i Was Piękne Słowianki , ateista pan Przemysław Moszczyński jest w Poznaniu . Proszę Was o modlitwę ... qurwa , to nie może tak być ... zbyt wielu już pochowałem.
Proszę Was , pomódlcie się za ateistę . Proszę Was ...
O co chodzi z tym Poznaniem? Jakiś problem ze zdrowiem?[/c
]
Tak . Proszę Was o modlitwę Bracia Lachy i Was Piękne Słowianki . Niech Przemo wyzdrowieje. Pochowałem Artura i do dzisiaj płaczę ... nie chcę już qurwa więcej płakać... proszę o modlitwę , ja Piotr Różański w imieniu ateisty , co w boga nie wierzy .
Proszę Was .
~~Platynowy Rannik napisał(a): Zmoderowano 03.07.2019 godz.10:51 - powód: (kazimierz)
Zastosowana autokorekta