Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Platynowy Rannik niezalogowany
2 lipca 2019r. o 18:24

Zmoderowano 03.07.2019 godz.10:51 - powód: (kazimierz)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowawy Ogórecznik niezalogowany
3 lipca 2019r. o 4:45
~~Platynowy Rannik napisał(a):

''powód Kazimierz'' ...hahahahaha

a bogowie dalej milczą ...;)

może w końcu kiedyś doczekam chwili kiedy poznam ten ''powód'' jakim kieruje się Kazimierz

a raczej czyim ''powodem'' ;)
komu nie podoba się że jasno i wyraźnie piszę o kieckowych pedofilach ukrywanych to po jednej to po drugiej parafii?
ile zebraliście w Ruszowie na tacę dla waszego ''ksieciunia'' siedzącego w ierdelku za molestowanie nieletniej bo jakoś wasza ''msza'' w jego tzw. ''intencji'' nie zrobiła na nikim wrażenia i księciuniu dalej pierdzi w ''pasiaki'' ...hahahaha

Falco ,,powód" jest jeden ,wiek Kaźmierza .
Zobacz korniszona magistra ,jest 3 razy młodszy a umysł podobny .
3 lipca 2019r. o 5:28
możesz mieć rację :)
chociaż podejrzewam ze sam Kazimierz ma głęboko w ''D'' co tu się pisze w tym czy innym temacie
ten cały ''powód Kazimierz'' to zwykły wybieg i ucieczka od wyjaśnienia co jest tym ''powodem'' jaki ponoć nim kieruje

moim zdaniem to raczej zgłoszenie posta do ''moderacji'' przez tego czy innego oszołoma religijnego lub nazwijmy to ''politycznego''

stąd moje prośby o podanie ''powodu'' trafiają w próżnię bo jak można to zrobić jeśli tak naprawdę nie ma racjonalnego powodu

sam Kazimierz kiedyś namawiał mnie do poddawania postów pod ''moderację '' jesli uznam jakiś za obraźliwy
ale po pierwsze -nie ja jestem właścicielem portalu i nie do mnie należy utrzymanie na nim porządku
po drugie -nie zauważyłem by ktoś kto mnie zna naprawdę a więc zna moje przekonania i i wie jakim jestem w realu mnie tu obrażał
po trzecie -ktoś kto ma w sobie odrobinę elementarnej kultury nie będzie tu nikogo bezpodstawnie ,personalnie obrażał a to ze takie próby podejmuje jakiś tam jeden czy drugi ''kwiatek'' nie robi na mnie wrażenia

każdy powinien wiedzieć gdzie są pewne granice i co robić by jej nie przekroczyć ;)

spokojnego dnia bo domyślam się że podobnie jak ja szykujesz się do kolejnego dnia pracy :)

~~Zgniła Kalina niezalogowany
3 lipca 2019r. o 8:46
przestań gło. mbie pluć wyzywać i pisać brednie to nikt nie będzie cię moderował
przgup wyszukuje przyczyn moderacji a od siebie nie zacznie
~~Migdałowy Dziewięćsił niezalogowany
3 lipca 2019r. o 8:52
Pannazdzieckiem napisał(a): Proszę Was Bracia Lachy i Was Piękne Słowianki , ateista pan Przemysław Moszczyński jest w Poznaniu . Proszę Was o modlitwę ... qurwa , to nie może tak być ... zbyt wielu już pochowałem.

Proszę Was , pomódlcie się za ateistę . Proszę Was ...

O co chodzi z tym Poznaniem? Jakiś problem ze zdrowiem?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 lipca 2019r. o 9:25
~~Migdałowy Dziewięćsił napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Proszę Was Bracia Lachy i Was Piękne Słowianki , ateista pan Przemysław Moszczyński jest w Poznaniu . Proszę Was o modlitwę ... qurwa , to nie może tak być ... zbyt wielu już pochowałem.

Proszę Was , pomódlcie się za ateistę . Proszę Was ...

O co chodzi z tym Poznaniem? Jakiś problem ze zdrowiem?[/c
]
Tak . Proszę Was o modlitwę Bracia Lachy i Was Piękne Słowianki . Niech Przemo wyzdrowieje. Pochowałem Artura i do dzisiaj płaczę ... nie chcę już qurwa więcej płakać... proszę o modlitwę , ja Piotr Różański w imieniu ateisty , co w boga nie wierzy .

Proszę Was .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3 lipca 2019r. o 15:30
h

Zmoderowano 03.07.2019 godz.19:48 - powód: (kazimierz)
3 lipca 2019r. o 15:42
~~Platynowy Rannik napisał(a): Zmoderowano 03.07.2019 godz.10:51 - powód: (kazimierz)

Art. 54. Zasada wolności poglądów
Dz.U.1997.78.483 - Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej z dnia 2 kwietnia 1997 r.
1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

ciekawe że Kocham Bolec.Info ety wyznawców naszego krajowego ''boga'' jakoś naczelny ''moderator'' nie opisuje swoim sławnym ''powód Kazimierz''

ale jako że lubię eksperymenty może uda mi się zabawić ...;)

jestem cierpliwy i poczekam na okazję ...hahahaha

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza