Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Zielononiebieski Jałowiec niezalogowany
4 lipca 2019r. o 9:10
~~Ciemnokasztanowy Ostrokrzew napisał(a): zakłamanym, niedouczonym, zdradzieckim pisowcom Polskość często ciąży

A toś wymyślił. Z tego co kojarzę, to twój idol Donald wypłakiwał się w prasie że mu polskość ciąży. Zresztą większość z jego ekipy bardzo wstydziła się swojej polskości, która przecież trąci zaściankiem, a oni wszyscy wielcy Europejczycy. Patriotyzm to był obciach. Dopiero PiS przestawił sprawy z głowy na nogi. Twoi idole próbują teraz patriotów zrównać z faszystami. Polacy i faszyzm... Trzeba nie mieć mózgu by próbować to w ten sposób zestawiać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnokasztanowy Ostrokrzew niezalogowany
4 lipca 2019r. o 9:37
pis jest zaprzeczeniem patriotyzmu.
Polska historia i duma narodowa umarła.
~~Zielononiebieski Jałowiec niezalogowany
4 lipca 2019r. o 9:43
~~Ciemnokasztanowy Ostrokrzew napisał(a): pis jest zaprzeczeniem patriotyzmu.
Polska historia i duma narodowa umarła.
Za rządów PO. Teraz PiS próbuje to odbudować ale lekko nie jest.
4 lipca 2019r. o 9:55
Widzimy to samo tylko zupełnie inaczej.
~~Jasnozielony Rabarbar niezalogowany
4 lipca 2019r. o 11:48
ty kurła raczej ślepy jesteś trollu targowicki

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 lipca 2019r. o 12:07
~~Zielononiebieski Jałowiec napisał(a): ..Polacy i faszyzm.../c]
A Ryży Olsen co miał dziadka w Wermachcie , a teraz robi za dobermana Pięknej Angeli po kaszubsku mówi , że można być Polakiem i faszystą :D Głupia Papuga też tak mówi :D

Nona wiem , że czytasz. Odbież proszę Cię ten cholerny telefon ...ale jeśli chcesz , to już nie będę dzwonił.Kocham Cię Sathano.

Stwórca dał nam inteligencje i poczucie własnej godności , bunt jest piękny , ale dlaczego właśnie Ty ? Ja wiem , że niczego nie mogę Ci dać , ale wciąż Cię kocham.

Kiedy stanę przed Stwórcą , to powiem ... jest taka Jedyna , co zabroniła mi używać własnego nazwiska i ciała ...a mnie tak oczy szczypią :D

Nona , Ty też staniesz przed Stwórcą to tylko kwestia czasu :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Migdałowy Dziewięćsił niezalogowany
4 lipca 2019r. o 13:20
Panna miej rzesz swój honor chłopie. Kobitka cię olała i pogódź się z tym. A te publiczne jęki z pewnością jej nie zmiękczą. A wręcz, jeśli miałeś jeszcze u niej jakieś szanse, to właśnie je pogrzebałeś :|
4 lipca 2019r. o 14:38
Miało być tysiące dronów a jest srebrna
Miały być drogi i autostrady a jest tylko drogo
Miało być kilkadziesiąt tysięcy mieszkań a są pomniki
Zamiast caracali był spot wyborczy z Black Hawkiem i konfetti
Mieliśmy wstać z kolan a upadliśmy na ryj
Miała być dezubekizacja a jest destabilizacja
Mieli odzyskać wrak a wywołali burzę
Mają być F35 a nie ma pilotów do F16
Miało być milion żołnierzy WOT a jest kapiszon

Na szczęście cały wysiłek pisu idzie w priorytetowe projekty takie jak:
- finansowanie nowych posad dyrektorskich w spółkach skarbu państwa
- budowę milionów elektrycznych aut
- rozbudowę pękającego w szwach lotniska w Radomiu
- rechrystianizację Europy i propagandę

https://paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/kaczynski-bedziemy-szli-w-odwrotna-strone-niz-nasi-poprzednicy-putin-i-prawidlowo.jpg
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza