Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~ pisior niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 13:41
Dobrze poddaje się , nie wyciągnę z ciebie żadnego słowa krytyki fatalnej opozycji , klapy na oczach przeszkadzają .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 13:43
Pub w Częstochowie informuje, że nie obsługuje lewaków, sędziów, prokuratorów, kuratorów i "wszelkich komunistów". A gdy taka selekcja oburzyła lokalną radną Jolantę Urbańską, która zabiegała o interwencję prokuratury w tej sprawie, również jej nazwisko, obok "bojówkarzy KOD-u", zostało dopisane do długiej listy niechcianych gości. Sprawa przetoczyła się przez urząd miejski, prokuraturę i policję, ale żadna z tych instytucji nie dopatrzyła się niewłaściwego działania właściciela lokalu.
2900
#falco nieaktywny
21 stycznia 2018r. o 13:43
nie ...przeszkadza ci własne lenistwo ;)
albo ''dar niepamięci ''

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ pisior niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 13:47
falco napisał(a): nie ...przeszkadza ci własne lenistwo ;)
albo ''dar niepamięci ''
Fakt - niedziela , leniuchuję i czekam na skoki , "dar niepamięci " , możesz jaśniej .
2900
#falco nieaktywny
21 stycznia 2018r. o 13:48
~~ napisał(a): Pub w Częstochowie informuje, że nie obsługuje lewaków, sędziów, prokuratorów, kuratorów i "wszelkich komunistów". A gdy taka selekcja oburzyła lokalną radną Jolantę Urbańską, która zabiegała o interwencję prokuratury w tej sprawie, również jej nazwisko, obok "bojówkarzy KOD-u", zostało dopisane do długiej listy niechcianych gości. Sprawa przetoczyła się przez urząd miejski, prokuraturę i policję, ale żadna z tych instytucji nie dopatrzyła się niewłaściwego działania właściciela lokalu.

dobre ...
co na to ...?
a może napisze nam jak widzi kolejną zachciankę zbynia ''zero'' co to chce szerszego zasięgu ''klauzuli sumienia '' co to by mogło pozwolić szewcowi odmówić naprawy butów gejowi '' a cukiernikowi sprzedaży ciasteczka ''homosiowi ''

Zastosowana autokorekta

~~ pisior niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 13:54
A to wszechmocny Zbynio , druga odpowiedź - wszędzie widzisz Zbynia .
2900
#falco nieaktywny
21 stycznia 2018r. o 14:05
~~ ... napisał(a):
falco napisał(a): nie ...przeszkadza ci własne lenistwo ;)
albo ''dar niepamięci ''
Fakt - niedziela , leniuchuję i czekam na skoki , "dar niepamięci " , możesz jaśniej .

''dar niepamięci '' to mój ''autorski '' projekt ...:)
to taka przywara niektórych tu obecnych co to nie bardzo chcę pamiętać to co kiedyś pisałem a co po pewnej niezbyt skomplikowanej przecież analizie dało by jakiś obraz co do moich nazwijmy to -''przekonań ''

przypomnę ci jedno - kiedyś nazwano mnie przez nie ''anarchistą ''
może lokalni ,forumowi ''śledczy'' ci to przypomną ...

skoki powiadasz?...o której godzinie ?
pytam bo mogą być ciekawe chociaż ja wolę Australia Open

Dopisane 21.01.2018r. o godz. 14:01:

~~ ... napisał(a): A to wszechmocny Zbynio , druga odpowiedź - wszędzie widzisz Zbynia .

no widzisz ...
nie lubię go bo to kapuś a więc to tylko potwierdza moja niechęć do nich ...
antonio ''dron'',zbynio ''zero''i rysio ''wędrowniczek '' ...
to moi ''ulubieńcy ''
później płaszczak ,suski ''caryca'' i brudziński ''jojo ''nie wspominając o krysiuni''sałacie '' i beci ''broszce ''

to taki mój osobisty ''panteon'' a czego to się domyśl ...

Dopisane 21.01.2018r. o godz. 14:05:

Festiwal i obelgi pod adresem Tuska

Dziennikarze pojawili się również w lipcu na festiwalu "Orle Gniazdo", którego uczestnicy otwarcie manifestowali faszystowski gest, wykrzykując przy tym nazistowskie pozdrowienie "Sieg heil".

W trakcie festiwalu nawoływano też do przemocy wobec Donalda Tuska, nazwanego ze sceny "czerwonym, rudym sk****synem, krec **** zdrajcą, pomietłem kur** Merkelowej". Okrzyki pod adresem byłego premiera były jednak zbyt wulgarne, by nadawały się do cytowania w reportażu w całości.

W rozmowie z dziennikarzem TVN wiceprezes stowarzyszenia Jacek Lanuszny mówił, że nic mu nie wiadomo, by organizacja była przesiąknięta neonazistami''

biedaczyna ...
nic mu nie wiadomo ...taki niedoinformowany ...hahaha
a te swastyki na wygolonych łbach to zapewne znak słońca ;)

Zastosowana autokorekta

~~ pisior niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 14:06
Skoki o 16,00 , tenis - też lubię ale zawsze wybieram mistrzostwa świata w lotach na mamucie tym bardziej że po srebrnym medalu Stocha jest szansa na drugi w drużynie . Tak z ciekawości jaką anarchię uprawiałeś .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza