Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~ pisior niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 14:13
Unikam dyskusji o skrajnościach , tobie też polecam , nakręcasz się a to do niczego nie prowadzi .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
21 stycznia 2018r. o 14:17
mylisz się ...
mnie bardzo trudno ''nakręcić ''

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ pisior niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 14:20
Schetyna nie doprowadzi opozycji do zwycięskich wyborów, nie pokona Prawa i Sprawiedliwości?” – zapytał dziennikarz.

Scheuring-Wielgus odpowiedziała na to pytanie bardzo stanowczo:

– „No nie. No nie. Jakby czas takich polityków się skończył” – odpowiedziała kobieta. .............. Kto jak nie PiS , na spolaryzowanej scenie politycznej jest tylko dwóch graczy , a na horyzoncie nic nowego .
~~ pisior niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 14:25
falco napisał(a): mylisz się ...
mnie bardzo trudno ''nakręcić ''
Wczoraj korekta - chamskie odzywki , dziś autokorekta , stąd wniosek o nakręcaniu , lub braku panowania nad tym co piszesz .
~~ pisior niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 14:40
W sprawie bulwersujących wydarzeń opublikowanych przez TVN24 w programie Superwizjer rozmawiałem dzisiaj z Ministrem Sprawiedliwości Zbigniewem Ziobrą

- pisze minister spraw wewnętrznych i administracji Joachim Brudziński
- W związku z emisją reportażu Superwizjera, jutro (22 stycznia br.) minister Joachim Brudziński będzie na ten temat rozmawiał z nadinspektorem Jarosławem Szymczykiem, Komendantem Głównym Policji. Sprawa ta zostanie również omówiona z Bogdanem Święczkowskim, I Zastępcą Prokuratora Generalnego Prokuratorem Krajowym.

Szef MSWiA podkreślił, że w Polsce nie ma przyzwolenia na propagowanie faszystowskiego, komunistycznego lub innego totalitarnego ustroju państwa. Nie ma również zgody na pojawianie się w przestrzeni publicznej symboliki faszystowskiej, komunistycznej lub innej totalitarnej.

Polska Policja będzie podejmowała adekwatne - zgodnie ze swoimi kompetencjami - działania, wobec każdej osoby lub organizacji, która nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, czy rasowych. Nie ma również przyzwolenia na agresywne zachowania i ataki na biura poselskie, powodowane różnicami w przekonaniach politycznych. Jest odpowiedź falko , ty byś tego nie wkleił .
~~ niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 14:46
~~ ... napisał(a): W sprawie bulwersujących wydarzeń opublikowanych przez TVN24 w programie Superwizjer rozmawiałem dzisiaj z Ministrem Sprawiedliwości Zbigniewem Ziobrą

- pisze minister spraw wewnętrznych i administracji Joachim Brudziński
- W związku z emisją reportażu Superwizjera, jutro (22 stycznia br.) minister Joachim Brudziński będzie na ten temat rozmawiał z nadinspektorem Jarosławem Szymczykiem, Komendantem Głównym Policji. Sprawa ta zostanie również omówiona z Bogdanem Święczkowskim, I Zastępcą Prokuratora Generalnego Prokuratorem Krajowym.

Szef MSWiA podkreślił, że w Polsce nie ma przyzwolenia na propagowanie
faszystowskiego, komunistycznego lub innego totalitarnego ustroju państwa. Nie ma również zgody na pojawianie się w przestrzeni publicznej symboliki faszystowskiej,
komunistycznej lub innej totalitarnej.

Polska Policja będzie podejmowała adekwatne - zgodnie ze swoimi kompetencjami - działania, wobec każdej osoby lub organizacji, która nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, czy rasowych. Nie ma również przyzwolenia na agresywne zachowania i ataki na biura poselskie, powodowane różnicami w przekonaniach politycznych. Jest odpowiedź falko , ty byś tego nie wkleił .

Przecież Brudziński nie będzie ścigał Neonazistów tylko tych z Super Wizjera ,że opublikowali publicznie ten materiał .

Zastosowana autokorekta

~~Falco niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 14:52
Mnie nie dziwi już wybiórcza pseudo moderacja
Nie ukrywałem i otwarcie pisałem jak będę odpowiadał chamskim tyldom i słowa dotrzymuję
Kazimierz (zapewne on)nie widzi chamskiej tyldy piszącej o " kreaturach" ale w gąszczu postów moje dostrzega
Ot taki dziwny " zbieg okoliczności" albo " dziennikarski węch " ;)
A teraz pomyśl - czy któryś z moich postów do ciebie zostanie " zmoderowany" ?
Piszesz jako " ..." ale czy poczułeś się potraktowany przez Falco "chamsko" ?
Pamiętasz moją " sondę" gdzie wyraziłem chęć przeproszenia zalogowanych za posty w których ich obraziłem?
Plus - minus przypomina to wynik z pewnego głosowania w europarlamencie ;)

Wracam do filmu na Polsacie - stary ale świetnie nakręcony "Bolesław Śmiały "
Teraz reklamy więc wpadłem bo to świetnie wypełnia czas a reklam nie cierpię haha

Zastosowana autokorekta

~~ pisior niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 14:56

[ Przecież Brudziński nie będzie ścigał Neonazistów tylko tych z Super Wizjera ,że opublikowali publicznie ten materiał .} ........... Ten komentarz to twoje świadectwo i apogeum mądrości .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza