~~Falco napisał(a): Mnie nie dziwi już wybiórcza pseudo moderacjaDzięki za dyskusję , - Specjalnie jakiś czas się nie logowałem , jak nie wiesz z kim debatujesz jest ok. M21W2
Nie ukrywałem i otwarcie pisałem jak będę odpowiadał chamskim tyldom i słowa dotrzymuję
Kazimierz (zapewne on)nie widzi chamskiej tyldy piszącej o " kreaturach" ale w gąszczu postów moje dostrzega
Ot taki dziwny " zbieg okoliczności" albo " dziennikarski węch " ;)
A teraz pomyśl - czy któryś z moich postów do ciebie zostanie " zmoderowany" ?
Piszesz jako " ..." ale czy poczułeś się potraktowany przez Falco "chamsko" ?
Pamiętasz moją " sondę" gdzie wyraziłem chęć przeproszenia zalogowanych za posty w których ich obraziłem?
Plus - minus przypomina to wynik z pewnego głosowania w europarlamencie ;)
Wracam do filmu na Polsacie - stary ale świetnie nakręcony "Bolesław Śmiały "
Teraz reklamy więc wpadłem bo to świetnie wypełnia czas a reklam nie cierpię haha
Zastosowana autokorekta
~~ ... napisał(a):
[ Przecież Brudziński nie będzie ścigał Neonazistów tylko tych z Super Wizjera ,że opublikowali publicznie ten materiał .} ........... Ten komentarz to twoje świadectwo i apogeum mądrości .
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
~~do ... napisał(a):~~ ... napisał(a):
[ Przecież Brudziński nie będzie ścigał Neonazistów tylko tych z Super Wizjera ,że opublikowali publicznie ten materiał .} ........... Ten komentarz to twoje świadectwo i apogeum mądrości .
Zapomniałeś Ciulu o Staruchu jak PIS go bronił .Zapomniałeś o 11Listopada jak Naziści byli chronieni przed tymi kobietami z kodu.
Zastosowana autokorekta
~~ ... napisał(a): Dobrze że mi przypomniałeś o tych z PiS-u , ale nic o obecnych kapusiach czyżbyś uważał że kapuś to kapuś tyczy tylko PiS-owców . Myślałem że poznam twoją opinie o obecnych , tamci już potępieni , to już historia . O kopniaku nic nie czytałem , podaj gdzie to wyczytałeś poszukam i poczytam .
Zastosowana autokorekta