Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~ pisior niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 15:02
~~Falco napisał(a): Mnie nie dziwi już wybiórcza pseudo moderacja
Nie ukrywałem i otwarcie pisałem jak będę odpowiadał chamskim tyldom i słowa dotrzymuję
Kazimierz (zapewne on)nie widzi chamskiej tyldy piszącej o " kreaturach" ale w gąszczu postów moje dostrzega
Ot taki dziwny " zbieg okoliczności" albo " dziennikarski węch " ;)
A teraz pomyśl - czy któryś z moich postów do ciebie zostanie " zmoderowany" ?
Piszesz jako " ..." ale czy poczułeś się potraktowany przez Falco "chamsko" ?
Pamiętasz moją " sondę" gdzie wyraziłem chęć przeproszenia zalogowanych za posty w których ich obraziłem?
Plus - minus przypomina to wynik z pewnego głosowania w europarlamencie ;)

Wracam do filmu na Polsacie - stary ale świetnie nakręcony "Bolesław Śmiały "
Teraz reklamy więc wpadłem bo to świetnie wypełnia czas a reklam nie cierpię haha
Dzięki za dyskusję , - Specjalnie jakiś czas się nie logowałem , jak nie wiesz z kim debatujesz jest ok. M21W2

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~do pisior niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 15:04
~~ ... napisał(a):
[ Przecież Brudziński nie będzie ścigał Neonazistów tylko tych z Super Wizjera ,że opublikowali publicznie ten materiał .} ........... Ten komentarz to twoje świadectwo i apogeum mądrości .

Zapomniałeś Ciulu o Staruchu jak PIS go bronił .Zapomniałeś o 11Listopada jak Naziści byli chronieni przed tymi kobietami z kodu.

Zastosowana autokorekta

~~Falco niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 15:23
M21?
Będą pisać tak jak ty i będzie ok .
A "jojo " zamiast dużo mówić niech zacznie coś robić z tym problemem zanim na ulicach pojawią się " czarne koszule"
Wtedy przestanę pisać o nim " jojo" ;)
~~ta-joj niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 15:32
kolejny ......który nazywa Polaków nazistami.moderatorze Kazek,rób coś z tym

Zastosowana autokorekta

~~M21 z Ocic niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 15:35
~~do ... napisał(a):
~~ ... napisał(a):
[ Przecież Brudziński nie będzie ścigał Neonazistów tylko tych z Super Wizjera ,że opublikowali publicznie ten materiał .} ........... Ten komentarz to twoje świadectwo i apogeum mądrości .

Zapomniałeś Ciulu o Staruchu jak PIS go bronił .Zapomniałeś o 11Listopada jak Naziści byli chronieni przed tymi kobietami z kodu.

Takimi słowy do Lucjana ? Stary już jest ,pamięć mu szwankuje ale w poglądach stały .
PISior to i poglądy ...skie .
Wystarczy nie kraść

Zastosowana autokorekta

18442
PIS-PO-PRL
21 stycznia 2018r. o 15:36
~~ ... napisał(a): Dobrze że mi przypomniałeś o tych z PiS-u , ale nic o obecnych kapusiach czyżbyś uważał że kapuś to kapuś tyczy tylko PiS-owców . Myślałem że poznam twoją opinie o obecnych , tamci już potępieni , to już historia . O kopniaku nic nie czytałem , podaj gdzie to wyczytałeś poszukam i poczytam .

Jacy oni? potępieni?
Ryszard z parlamentu EU pewnie zachichotał :D
Potępienie szybko przerodziło się w miłość :)
Donosiciel donosicielowi jak widzę nierówny
a wszyscy oni tacy sami

Zastosowana autokorekta

PIS=PO=PRL
~~Falco niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 15:48
Tego faceta od lat uważam za największą " polityczną prostytutkę"
~~ niezalogowany
21 stycznia 2018r. o 16:03
Twoje uwazanie nie ma absolutnie zadnego znaczenia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.