Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

2900
#falco nieaktywny
25 listopada 2018r. o 7:00
:]

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 listopada 2018r. o 7:27
falco napisał(a): :]

Miłej niedzieli Janusz . Pogadałeś sam ze sobą . Jak będziesz chciał ze mną pogadać , to trzeba wpierw pozbyć się jadu , którym siejesz . Szczerze Ci mówię ... w niedzielny poranek Jaszczurze :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Żółtorudy Pieris niezalogowany
25 listopada 2018r. o 7:33
a może woli sam ze sobą niż z tobą ...
za dwie minuty będę już kim innym a ty węsz

Zastosowana autokorekta

2900
#falco nieaktywny
25 listopada 2018r. o 9:06
"Ja bym natychmiast wnioskowała o wyłączenie sędziego. Jeśli pani sędzia występowała na demonstracjach KOD-owskich, to mam wątpliwości do jej obiektywizmu".

to słowa Madzi Ogórek
fajnie się czyta takie wypowiedzi jak te pochodzące od pobożnej katoliczki Martusi ''trojga nazwisk'' i trójki dzieci każdego z innym facetem no i teraz Madziulki

o jeszcze nie tak dawno jej ''obiektywizm'' był skierowany odrobinkę w inną stronę ...
:][img=1543133205_bdd1dyd.jpg]

~~Brązowopłowa Glicynia niezalogowany
25 listopada 2018r. o 10:17
Trwają pracę budowy muzeum o dwóch takich co ukradli księżyc i podzielili Polskę
19709
#Anonim19709 nieaktywny
25 listopada 2018r. o 12:53
[img=1543146793_w7jwr0f.jpg]

Dopisane 25.11.2018r. o godz. 12:53:

[img=1543146823_g56a4yc.jpg]
~~Czerwonopomarańczowa Stokrotka niezalogowany
25 listopada 2018r. o 14:57
falco, jak twoim zdaniem przekaz piosenki z 1992 roku ma się do obecnej sytuacji ?? Ja jestem porażony jej aktualnością. Forma szyderstwa jest na mistrzowskim poziomie. Dla tych co nie słyszeli podaje jeszcze raz link :

2900
#falco nieaktywny
25 listopada 2018r. o 15:59
~~Czerwonopomarańczowa Stokrotka napisał(a): falco, jak twoim zdaniem przekaz piosenki z 1992 roku ma się do obecnej sytuacji ?? Ja jestem porażony jej aktualnością. Forma szyderstwa jest na mistrzowskim poziomie. Dla tych co nie słyszeli podaje jeszcze raz link :

teraz dopiero odsłuchałem i w pełni się zgadzam że tak jak przed laty tak i teraz jest to aktualne tylko ...
jak myślisz kto może te słowa kierować dzisiaj do tej ''drugiej strony''
powiedz mi czy ''lewa'' do ''prawej'' czy ''prawa'' do ''lewej''

wracam do tego co pisałem też wczoraj -zależy na jaki ''grunt'' trafi
a moim zdaniem tekst jest uniwersalny i pasuje zarówno do jednych jak i drugich ...
do kogo bardziej?
zapewne znajdą się tacy co będą chcieli innych ''przelicytować'' tylko co w sumie to zmieni?
ile to już lat trwa ta cała ''transformacja''?
widzisz jakąś poprawę ?
bo ja nie ...
zaraz ...jest jedna zmiana
dzisiaj nader często Polak Polaka wysyła a to na Madagaskar a to do Korei lub na Białoruś ...
;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza