Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

2900
#falco nieaktywny
14 grudnia 2018r. o 19:15
M21W2 napisał(a):
falco napisał(a):

Szukasz pały na PiS a machasz gałązkami z przeszłości , zapewne dlatego że wiesz o tym że tu na forum face newsy trafiają na podatny grunt .

ja ''macham gałązkami z przeszłości''?
przecież to ty i podobni tobie ciągle wracacie do ''bolków'' czy ''stokrotek'' :]

wy nie potraficie żyć przyszłością a wytknięcie wam że jaro ''spał do południa '' to dla was wręcz obelga...
a przecież spał bo sam przyznał że o stanie wojennym dowiedział się w drodze do kościoła...

więc jak to w końcu jest?

napisz mi tu co by się tu działo gdybym spalił zdjęcie ''kaczora'' i zaopatrzył to w okrzyki np. ''pisowski oszust''?
jaro już raz miał ''władzę '' i co zrobił by w Polsce było lepiej a ''ludzie żyli dostatniej ''?
nic nie zrobił ...i marnie skończył czego dowodem są przerżnięte wcześniejsze wybory
dzisiaj jest o tyle mądrzejszy że wszystkich i wszystko chce podporządkować sobie ...

wtedy niczym w Budapeszcie Policja -tez pisowska- bez zahamowań będzie strzelać do opozycjonistów ...
wtedy WOT mając takie uprawnienia jakie im nadał ustawą ''notariusz'' zastąpi ci ZOMO...

i co?...znowu obudzi się w tobie duch ''opozycjonisty''?

popatrz jaka sympatią ''kaczor'' darzy Orbana
potrafisz mi wytłumaczyć dlaczego?

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Burawy Uczep niezalogowany
14 grudnia 2018r. o 19:29
https://www.se.pl/wiadomosci/swiat/rosja-najedzie-polske-i-rozpocznie-iii-wojne-swiatowa-powazne-ostrzezenie-aa-PEYr-gnXT-QtEk.html

To że Rosja zajmie przesmyk suwalski jest niemal że pewne. Pytanie nie czy a kiedy ?
~Burawy Uczep niezalogowany
14 grudnia 2018r. o 19:36
https://wiadomosci.radiozet.pl/Swiat/Kijow-Rosja-szykuje-sie-do-III-wojny-swiatowej

Światowi przywódcy wyrażą w najlepszym pezypadku głębokie zaniepokojenie. Polecam książkę nie byle jaką i nie byle kogo - "Dlaczego przegramy wojnę z Rosją" autorstwa byłyego dowódcy generalnego rodzajów sił zbrojnych Rzeczpospolitej. Książkę przeczytał nawet sam Putin
2900
#falco nieaktywny
14 grudnia 2018r. o 19:46
spokojnie ...
mamy kilka śmigłowców ,myśliwców ...
mamy kilka czołgów
mamy okręty zwane ''podwodnymi ''
no i mamy ''armię '' WOTowców ...

tylko kurna w tej ''potędze militarnej '' brakuje zwykłych polowych noszy ...
jak kiedyś czytałem ile ich ma na ''stanie '' armia , mało nie skręciłem się ze śmiechu...:]

~~Rudobrązowy Rozmaryn niezalogowany
14 grudnia 2018r. o 22:02
Jaanoo Trollu obudź się .Pora na wklejki .
Albo wbrew sobie dzisiaj unieś się na wyżyny ,napisz i wklej co robił 13 grudnia 1981 Twój
ukochany prezes i jego kot??????
2900
#falco nieaktywny
14 grudnia 2018r. o 22:08
tow. jano ogląda relacje z sejmu ;)
troszkę smutnawy siedzi mateuszek ''kłamczuszek'' :]

14240
M21W2
15 grudnia 2018r. o 13:27
Przypomnij sobie Falco kto to napisał odniosłem się do tego , jesteś specjalistą od wyrywania zdania z kontekstu i odnoszenia się tylko do tego fragmentu , wcześniej nawet aferę ART-B z roku 1989-90 wygrzebałeś i doszukiwałeś się winy Kaczyńskich . Tak na marginesie to cieszy mnie to że przypominasz niektóre zdarzenia z przed lat problem w tym że wszędzie dopatrujesz się winy PiS-u . Rządu PiS-u z lat 2005-2007 nie popierałem liczyłem że powstanie koalicja PO-PiS i wreszcie zrealizują to co obiecywali przez całe lata 80-dziesiąte wszak oba ugrupowania podkreślają że są z obozu Solidarności . LPR Giertycha absolutnie nie pasowała mi do koalicji PiS - Samoobrona . Aby ocenić obecną sytuację należy znać i przypominać najnowszą historię , ci o ograniczonej wiedzy wrzucają często nieprawdziwe informacje lub zasłyszane slogany a w komentarzu > PiS jest be > PiS do dymisji .

Dopisane 15.12.2018r. o godz. 13:27:

''Córka Jaruzelskiego ujawnia! Potomkini ostatniego dyktatora w naszej historii ujawniła, że w jej domu rodzinnym, Wojciecha Jaruzelskiego odwiedzali działacze wielu obozów politycznych, w tym prawicy. Dodała, że wśród nich byli ci, którzy dziś rządzą krajem. Oznacza to, że generała odwiedził, lub odwiedzał także Jarosław Kaczyński.
~~Celestynowy Orlik niezalogowany
15 grudnia 2018r. o 13:32
dzięki wprowadzenia stanu wojennego ,wszyscy tamtego okresu są KOMBATANTAMI (lub jak kto woli jajakobyły)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza