M21W2 napisał(a): Przypomnij sobie Falco kto to napisał odniosłem się do tego , jesteś specjalistą od wyrywania zdania z kontekstu i odnoszenia się tylko do tego fragmentu , wcześniej nawet aferę ART-B z roku 1989-90 wygrzebałeś i doszukiwałeś się winy Kaczyńskich . Tak na marginesie to cieszy mnie to że przypominasz niektóre zdarzenia z przed lat problem w tym że wszędzie dopatrujesz się winy PiS-u . Rządu PiS-u z lat 2005-2007 nie popierałem liczyłem że powstanie koalicja PO-PiS i wreszcie zrealizują to co obiecywali przez całe lata 80-dziesiąte wszak oba ugrupowania podkreślają że są z obozu Solidarności . LPR Giertycha absolutnie nie pasowała mi do koalicji PiS - Samoobrona . Aby ocenić obecną sytuację należy znać i przypominać najnowszą historię , ci o ograniczonej wiedzy wrzucają często nieprawdziwe informacje lub zasłyszane slogany a w komentarzu > PiS jest be > PiS do dymisji . Dopisane 15.12.2018r. o godz. 13:27:''Córka Jaruzelskiego ujawnia! Potomkini ostatniego dyktatora w naszej historii ujawniła, że w jej domu rodzinnym, Wojciecha Jaruzelskiego odwiedzali działacze wielu obozów politycznych, w tym prawicy. Dodała, że wśród nich byli ci, którzy dziś rządzą krajem. Oznacza to, że generała odwiedził, lub odwiedzał także Jarosław Kaczyński.
~Perłowy Driakiew napisał(a): https://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/raport-o-zmianach-personalnych-w-prokuraturze-za-zbigniewa-ziobry,892639.html
pis to niszczenie Polski