fobiak napisał(a):cińciu zaopatrywał hurtownie to dlatego nawija jak naćpanyskorn napisał(a): Jak dla mnie Olszewski mógł być nawet królem masonów. Najważniejsze jest, że działał dla dobra Polski.
nie jestem w temacie, "dzialal" to wziales prawdopodobnie od bandytow z lasu. jesli dzialal to co z tego dzialania wyniklo. w okresie jego dzialalnosci zaopatrywalem hurtownie w towar i polityka mi calkiem umknela, nic z tamtego okresu nie pamietam. napisz co on wydzialal pozytywnego lub negatywbego
~~Spopielały Plektrantus napisał(a):~~Złotoruda Gipsówka napisał(a):Podpisał cyrograf to i tak mu wszystko jedno. Ale do księżula i tak pójdzie po prośbie. To normal dla resortowych dzieci. Żyją w zakłamaniu i hipokryzji.falco napisał(a): tak...módl się za ''duszę ''Olszewskiego bo jeśli kiedyś trafi do ''raju'' to najpierw długie lata czekają go w przedsionku ...
''czyściec'' to nazywają ;)
taki mlaskacz dupą jak ty nawet na to nie zasługuje
falco napisał(a): twój komuszy prokuratorek piotrowicz rzucał w kościół kamieniami ,za jego urzędowania zamordowano Popiełuszkę a dzisiaj jest w pierwszych ławkach kościoła ...
nawrócił się?...co za przemiana ...hahahaha
falco napisał(a): twój komuszy prokuratorek piotrowicz rzucał w kościół kamieniami ,za jego urzędowania zamordowano Popiełuszkę a dzisiaj jest w pierwszych ławkach kościoła ...
nawrócił się?...co za przemiana ...hahahaha