Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

2900
#falco nieaktywny
16 lutego 2019r. o 17:39
gdzie ja pogardzam Olszewskim?...bo chyba o to ci chodzi?
otóż daleko mi do jego pogardy ale jestem tego bliski w stosunku do ciebie bo piszesz bez zastanowienia ...
Olszewski miał zasługi których mu nie odejmuję ale miał też nazwę to -dziwne odejścia od zasad- którymi się kierował przez jakiś okres ...
dlatego wspomniałem tu pewne ''stowarzyszenie'' i bliskość z pewną Luną która jest niezaprzeczalnym epizodem w jego życiorysie
ale jak widzę ani ty ani ''kombatant'' nic o tym nie wiedzą mając go za niekwestionowany autorytet
świat aż roi się od tych ''autorytetów'' a że żyjemy w dziwnym ,współczesnym świecie ja ich unikam
kiedyś takim autorytetem był Wałęsa -upadł ...
podobnym był kiedyś JP2 -zdewaluowana wartość ...
dla innych ''autorytetem '' jest niejaki Michalkiewicz ...cham wypowiadający się o kobietach jako o drogich ''kur...ch''
kiedyś Jankowski -dzisiaj jego pomnik do obalenia ...

dzisiaj Olszewski...
dlaczego więc skoro był taki dobry ,jego rząd upadł tak szybko? ;)
pomyśl kto tu w co grał ?;)

ale pocieszę cię ...Olszewski w miarę szybko się zreflektował ...;)

dla ciebie nauka na przyszłość -zanim zaczniesz kogoś wyzywać od ''śmieci'' zastanów się nad tym co piszesz ;)
mnie to guzik obchodzi bo za chwilę wiedząc że wychodzisz na idio.tę lub idio.tkę zmienisz się w innego ''kwiatka'' a wstyd zabierzesz ze sobą wraz z poprzednim ''kwiatuszkiem '' ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
16 lutego 2019r. o 17:51
Jak dla mnie Olszewski mógł być nawet królem masonów. Najważniejsze jest, że działał dla dobra Polski.

<i>
~~Cynobrowa Aralia niezalogowany
16 lutego 2019r. o 17:54
skorn napisał(a): Jak dla mnie Olszewski mógł być nawet królem masonów. Najważniejsze jest, że działał dla dobra Polski.

Tak napiszą o Jarosławie Mniejszym jak odejdzie w zaświaty.
2161
#fobiak nieaktywny
16 lutego 2019r. o 18:10
skorn napisał(a): Jak dla mnie Olszewski mógł być nawet królem masonów. Najważniejsze jest, że działał dla dobra Polski.

nie jestem w temacie, "dzialal" to wziales prawdopodobnie od bandytow z lasu. jesli dzialal to co z tego dzialania wyniklo. w okresie jego dzialalnosci zaopatrywalem hurtownie w towar i polityka mi calkiem umknela, nic z tamtego okresu nie pamietam. napisz co on wydzialal pozytywnego lub negatywbego
~~Złotoruda Gipsówka niezalogowany
16 lutego 2019r. o 18:11
falco napisał(a): tak...módl się za ''duszę ''Olszewskiego bo jeśli kiedyś trafi do ''raju'' to najpierw długie lata czekają go w przedsionku ...
''czyściec'' to nazywają ;)

taki mlaskacz dupą jak ty nawet na to nie zasługuje
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 lutego 2019r. o 18:19

Fakt faktem , buce oskarżają pana Jana o przynależność do loży , ale pan Krajski spec od polskiej masonerii nie wymienia Jana Olszewskiego w swoich publikacjach , już prędzej bracia , co ukradli księżyc.

Ale powiem Ci Scornik , że czytałem kiedyś " Zrodzonych z krwi " i nawet sam chciałem zostać masonem ... tylko to ciąganie na linie , jako ostateczny rytuał przynależności do wolnomularstwa ... jakoś mi nie pasi ... nie dam sobie założyć powrozu na szyję , dla mamony , chociaż mam powróz Stwórcy ... prędzej oddam życie na szynach Pendolino :D

Na msze nie pójdę , bo unikam święconej wody , jak diabeł , ale ... pan Jan Olszewski już nie może się bronić i jestem pewien , że nie jeden s... wiel z Nocnej Zmiany będzie chciał jeszcze nieboszczykowi dokopać. To jednak Jego Świadomość w moim sercu ... na piedestale .

Cześć Jego pamięci !!

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
16 lutego 2019r. o 18:29
korniszonku
nawet król ''mason '' Olszewski by ci nie przeszkadzał?
ale jaja...
a wskaż mi masona który by działał dla ogólnych idei a nie swoich interesów ,swoich albo grupy ''współbraci''

i jeszcze jedno ...pisząc o Olszewskim nie miałem na myśli ''masonerii'' ;)
(ale widzę że szukasz punktu zaczepienia ;))

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Spopielały Plektrantus niezalogowany
16 lutego 2019r. o 18:32
~~Złotoruda Gipsówka napisał(a):
falco napisał(a): tak...módl się za ''duszę ''Olszewskiego bo jeśli kiedyś trafi do ''raju'' to najpierw długie lata czekają go w przedsionku ...
''czyściec'' to nazywają ;)

taki mlaskacz dupą jak ty nawet na to nie zasługuje
Podpisał cyrograf to i tak mu wszystko jedno. Ale do księżula i tak pójdzie po prośbie. To normal dla resortowych dzieci. Żyją w zakłamaniu i hipokryzji.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza