Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

19709
#Anonim19709 nieaktywny
16 lutego 2019r. o 12:39
[img=1550317147_gu3jnf0.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
16 lutego 2019r. o 13:09
falco napisał(a):
M21W2 napisał(a):
falco napisał(a): ty mi tu z porównaniami nie jedz tylko napisz co z pnk.2 ustaleń sierpniowych

wiesz już coś o KKK?

czy nie masz czasu bo jesteś w ''żałobie'' po Olszewskim ?
:}
Falcuś ja tylko dementuję Twoje kłamstwa , w temacie o Radomiu wszystko wyjaśnione odnośnie KKK Solidarność , jak masz coś innego na myśli to napisz , mam czas , msza w intencji Jana Olszewskiego o godz . 18 ,00 , Wyjaśnij o co chodzi z tym PNK.2

oszuście propagandowy :]
to ze ty masz czas nie znaczy ze ja go mam

kłamstwo mi zarzucasz ?a niby jakie?...twoja wierchuszka spotkała się tam nie po to by cokolwiek zrobić dla robotników tylko aby ci wzniecili strajk generalny
czyż nie?
robotnik miał być tam tylko narzędziem by solidaruchy dorwali się do władzy

a co do Olszewskiego
to twój autorytet?...proste pytanie

pnk.2 to dla ciebie coś niezrozumiałego?...nie kumam ...
ty taki wielki ''solidarnościowiec'' nie potrafisz napisać co ten punkt zawierał?
:]

facet ...ty do mnie piszesz o manipulacji? :]

a te przedruki propagandowe zachowaj dla korniszona ...on może się na to złapie :]
.................................................................................................................................... Zacznę w Twoim stylu KOMUNISTYCZNY PROPAGANDZISTO - twoje kłamstwo ostatnie to to że nie Jarosław a rodzice Kaczyńskich otrzymali prawo własności willi kupionej z zasobów miasta Warszawy . Drugie to powielanie wypowiedzi jakiegoś Piętka który miał tyle wspólnego z Solidarnością co TY . Tak Falco Jan Olszewski to jeden z moich autorytetów a śmiało mogę powiedzieć - największy . Rozumiem że z prawdą to nie do Ciebie , przyjął byś do wiadomości i uznał za prawdziwe przedruki z Trybuny Ludu gazety PZPR lub Żołnierza Wolności gazety ludowego Wojska Polskiego . Tak jesteś manipulantem , informacje z obrad KKK Solidarność w Radomiu oparte na faktach i opisane przez historyków nie są dla Ciebie wiarygodne , prawdą dla Ciebie jest propaganda komunistyczna usprawiedliwiająca przez niemal rok przygotowywany i wprowadzony stan wojenny . Porozumienia w Szczecinie , Gdańsku ,Jastrzębiu podpisali tylko po to aby zyskać na czasie i z bratnią KPZR opracować plan pod tytułem stan wojenny mający na celu zniszczenie Solidarności .

Dopisane 16.02.2019r. o godz. 13:09:

Od dnia 22 lipca 1950 roku gazeta ukazywała się pod pierwotnym tytułem „Żołnierz Wolności”[1].

Obok problematyki wojskowej prezentował oficjalne stanowisko partii - uważany był za drugą, obok „Trybuny Ludu”, najważniejszą tubę propagandową rządzących Polską komunistów. Po marcu 1968, w okresie pierwszej „Solidarności” oraz stanu wojennego reprezentował linię partyjnego „betonu”.
~~Bladofioletowy Różanecznik niezalogowany
16 lutego 2019r. o 13:33
marek suski mówi że Izrael to strategiczny sojusznik Polski
dlatego zasługuje na poważne traktowanie i uczciwe
rozliczenie należności za II wojnę światową !! !! !!!

Czy ktoś jeszcze myśli, że pis jest partią propolską ?? ?? ??

pislamiści zniszczyli wszystko co tylko mogli zniszczyć
~~Szary Omieg niezalogowany
16 lutego 2019r. o 13:40
falco napisał(a):

a na drzewach zamiast liści będą wisieć..... pislamiści:D

już niedługo zamiast liści, będą wisieć ….pislamiści :)

raz sierpem, raz młotem.... pisowską hołotę
alleluja

2900
#falco nieaktywny
16 lutego 2019r. o 13:42
ale z ciebie ograniczony i zmanipulowany kmiotek:)
nawet pierdoła o tym kto dostał jakieś prawo własności to dla ciebie powód jakiś bredni ...
kiedy Kaczyński dostał od komuchów willę to Jaruś był chyba dopiero w planach
przeinaczasz fakty ale podaj ten post gdzie to ja o tych pierdołach piszę ...;)
bredzisz facet o jakichś tam ''trybunach'' czy ''żołnierzach'' uciekając od tematu bo jesteś cienias i nic więcej ...

mieliście tam coś około 20 postulatów...ile z nich zrealizowaliście oszuści...to nie wasz wódz tylko wy wszyscy puściliście w ''skarpetkach'' i nie złodziei tylko naród ...
a dzisiaj krzyczycie ''łap złodzieja''?

w materiałach dotyczących ''s'' jest zapisane - ''przez 16 miesięcy trwania ''s '' NIE BYŁO JEDNEGO DNIA BEZ STRAJKU''!!!!
o ile dobrze pamiętam siedem kopalń zaprzestało wydobycia i wasi wodzowie mieli w du.pie że mieszkania były nieogrzewane (pamiętasz politykierze jaka wtedy była zima ?)
ale wam grzano hale w stoczni czy Radomiu ...wam dobrze się leżało na styropianach ''pętaki''

ty dzisiaj piszesz że Olszewski to twój największy autorytet?
to jak wytłumaczysz fakt jego obecności w pewnym stowarzyszeniu któremu ''patronowała'' Luna Brystygierowa....wiesz kim była ty ''kombatancie''?

ale twojemu ''autorytetowi'' w niczym to nie przeszkadzało ...
wiesz kim był w tamtych czasach S.Żółkiewski? ...nie wiesz bo skąd byś miał to wiedzieć ?

kiedyś walił cię w ''rogi'' Wałęsa ,pózniej Krzaklewski a teraz zjadasz ochłapy jakie ci rzuci Duda ...

chcesz coś dodać? :]

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Szafirowa Morwa niezalogowany
16 lutego 2019r. o 13:44
resortowy synalek śmierdzący fałszywiec
2161
#fobiak nieaktywny
16 lutego 2019r. o 13:45
M21W2 napisał(a):
falco napisał(a):
M21W2 napisał(a):
falco napisał(a):

Obok problematyki wojskowej prezentował oficjalne stanowisko partii - uważany był za drugą, obok „Trybuny Ludu”, najważniejszą tubę propagandową rządzących Polską komunistów. Po marcu 1968, w okresie pierwszej „Solidarności” oraz stanu wojennego reprezentował linię partyjnego „betonu”.

bzdeciarzu, zobacz jakie farmazony wypisujesz, jesli to twoja spuscizna to masz potencje zdrowo rypnietego, jesli te teksty komus ukradles to ogranicz je cudzyslowem aby nie wywyzszal twoje inteligencji. zolnierza wolnosci pronumerowaly jednostki wojskowe, nikt inny tego nie czytal, czytali robotnicza, slowo polskie, kurier polski. jesli byli rzadowi komunisci (nic nie mieli z komunistow) to jaka propagade rozlewali, jaki wplyw miala na mieszkancow boleslawca.
a, to "Po marcu 1968, w okresie pierwszej „Solidarności” oraz stanu wojennego reprezentował linię partyjnego „betonu”."
to pies ze zlamana noga nie rozgryzie
~~Szary Omieg niezalogowany
16 lutego 2019r. o 13:48
Fobiak to komuszy wychowanek? :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza