Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Płomienna Fortegilla niezalogowany
17 maja 2020r. o 18:09
Horus napisał(a): a ja tam kawę bardzo lubię ...

byle nie była to rozpuszczalna lub jakob... czy inna wos...

horus nam się objawił :) vel falus sprzed poprzednich wyborów :) ??

co złotóweczki trzeba składać :) ?nie dali dość za poprzednia kampanię :) to idź do kartofla sasina on "nie wie" ile poszło na druk kart to jak ci odpali trochę i tak .urwa się nikt nie doliczy :).

nyndza i bryndza ten pis :) nic to przetrwaliśmy komunę to i to przetrwamy ale jaka feta będzie jak się wywali to łomatko :).

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ognistorudy Rokitnik niezalogowany
17 maja 2020r. o 18:12
Co robią rządy, w tym PiS
Koniecznie należy toi oglądnąć, w szczególności od 29:40 min.

~~Jaskrawożółty Kleome niezalogowany
17 maja 2020r. o 18:29
Horus napisał(a): a ja tam kawę bardzo lubię ...

byle nie była to rozpuszczalna lub jakob... czy inna wos...

Jano ,falus a teraz horus ,masz poczucie humoru .Dopuki się nie naćpasz i naubliżasz Mańkowi stworzeniem 1000 kont.
~~Szaropopielata Przylaszczka niezalogowany
17 maja 2020r. o 19:33
PISOWSKI NIERZĄD DOPROWADZIŁ POLSKĘ NA DNO
22258
#Horus nieaktywny
17 maja 2020r. o 19:49
'' A dla mnie sednem publicystycznej gorączki i manipulacji ostatnich godzin nie jest żaden utwór muzyczny. Sednem jest to, jak państwo polskie, jego przedstawiciele bez względu na barwy polityczne, wreszcie my wszyscy jako Wspólnota, odnosimy się do wydarzeń w życiu naszej zbiorowości przełomowych. I tak jak niepojęte byłoby, gdybyśmy jutro nie uczcili godnie 100. urodzin naszego Wielkiego Rodaka - Karola Wojtyły, Jana Pawła II - tak trudno mi pojąć kwestionowanie godnego uczczenia rocznicy Katastrofy Smoleńskiej. Zarówno ostatniej - już dziesiątej - jak i każdej innej

- napisał Morawiecki. ''

dla mnie niepojęte jest to z jaką łatwością przychodzą mu zarówno kłamstwa jak i mijanie się z rzeczywistością i prawdą historyczną ...

a jakiej ty ''zbiorowości'' tu pierdzieli?
pisdzielskiej?

więc precyzuj ''pinokio'' swoje wypowiedzi bo ja nie jestem w twojej ''zbiorowości'' i nie mam zamiaru pamiętać tej ''szopki'' jaką antonio ''dron'' zrobił z tej tragedii ...
jutro temat Wojtyły?
fajnie...będzie okazja przypomnieć jak ukrywał afery pedofilskie a swoich kolesi ''po sutannie'' ukrywał nawet w Watykanie ...

~~Ognistorudy Rokitnik niezalogowany
17 maja 2020r. o 20:08
A nie zastanawia ciebie to, że takie afery pedofilskie - teraz w Kościele, a zaraz dobiorą się do celebrytów - to rzucone na żer gawiedzi ochłapy, żeby się zajęła czymś, podczas gdy ważne rzeczy są załatwiana w dużym tempie bez dyskusji?
Pedofilom ucinać od razu i kończyć temat. A pora patrzeć na ręce władzy, bo chcą z nas zrobić niewolników.
22258
#Horus nieaktywny
17 maja 2020r. o 20:31
każde działanie ma jakieś swoje ''drugie dno''
takie ma zawsze jedno ,główne zadanie ...ukryć to co nadrzędne ...

właśnie dlatego dziwi mnie z lekka fakt jak wielu tutaj pomimo oczywistych faktów a to związanych z łamaniem prawa ,a to z łamaniem zapisów Konstytucji mimo wszystko udaje że tego nie widzi ...

kiedy zadaję w związku z tym proste pytania co czytam w odpowiedzi?
poprzednicy też kradli i oszukiwali ...

nawet teraz ...
sasin wbrew prawu ,bez odpowiedniej ustawy drukował karty ale kogo oskarżył wręcz o straty bielan?...jaki przekaz poszedł z tvkura ?

winna jest opozycja ...

teraz po filmie Sekielskich nagle Kościół przejrzał na oczy i PO ROKU !!!! stwierdził że ZANIEDBANO !!!problem ...

mój wniosek?

bardzo łatwo jest manipulować ludźmi pozbawionych własnej oceny rzeczywistości a którym wystarczy rzucić medialny ''ochłap'' w typie ''Rodzenek zdradziła płeć dziecka''

kto na tym wygrywa a kto powinien czuć się przegrany nie moja sprawa...;)
~~Złocisty Sit niezalogowany
17 maja 2020r. o 20:55
Sasin drukował karty ponieważ - teoretycznie - była szansa na wybory 10 maja.
Kompromitacja byłaby wtedy, gdyby do wyborów jednak doszło a kart nie było.
Niestety sprawdził się scenariusz "na obstrukcję".
Ciekawe tylko, że już 7 kwietnia w TVN; Sasin przewidział, że ustawa wróci z Senatu 7 maja, a Olejnik już wtedy wiedziała, że Prezydenci nie pozwolą...?
No dobra. "Kolektor awaryjny" rusza ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza