Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Złocisty Sit niezalogowany
19 maja 2020r. o 0:06
Nie powiedziałem, a powołałem się na wypowiedź człowieka , który "siedzi w papierach".
Trudno mówić o czymś co zostało usunięte, a tym bardziej o czymś co nigdy nie istniało.
Chociaż niektórym przychodzi to gładko. A Cenckiewicz mówi o nich krótko:
- "kret.ni"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieskoszara Szarotka niezalogowany
19 maja 2020r. o 0:50
Horus napisał(a): poważnie?

a co powiesz na temat Szumowskiego i jego mnożących się firm i ''firemek'' ?
co powiesz o układach z z gościem który ma dzisiaj postawione zarzuty prokuratorskie ?
co powiesz na mnożące się u rodziny Szumowskich różnej maści ''firmy-córki''?

żona ,brat...

czy teraz też napiszesz że to wszystko wymysły i ''atak polityczny''?

pier...dolony fałszywy falco ubrał się w nowe śmierdzące piórka
22258
#Horus nieaktywny
19 maja 2020r. o 6:27
''twój ból jest mniejszy niż mój'' :]

''Patryk, on chce mnie zwolnić!” – woła do słuchawki Piotr Świderski. Chwilę wcześniej Zbigniew Toruń, dyrektor “Pomeranii” i przełożony Świderskiego, próbuje wręczyć mu wypowiedzenie. Oficjalny powód: utrata zaufania, nieuzasadnione wyjazdy służbowe i brak wyższego wykształcenia, wymaganego na zajmowanym przez Świderskiego stanowisku. Nieoficjalne są poważniejsze.

Świderski odmawia przyjęcia wypowiedzenia. Patronem, u którego szuka pomocy, jest Patryk Jaki – czołowy polityk Solidarnej Polski, ówczesny wiceminister sprawiedliwości odpowiedzialny za więziennictwo. Jaki to kolega, zarówno z partii jak i prywatnie.

Kilka godzin później do Koszalina przychodzi pismo z góry: Patryk Jaki odwołuje Zbigniewa Torunia. Na jego miejsce powołuje Piotra Świderskiego.

Przyjaciel wiceministra zostaje dyrektorem Pomorskiej Instytucji Gospodarki Budżetowej „Pomerania”, państwowego przedsiębiorstwa, zatrudniającego ponad 500 pracowników i obracającego dziesiątkami milionów złotych.

I pozostanie nim tak długo, jak długo wiceministrem będzie Jaki – pomimo licznych skarg pracowników i niekorzystnego audytu wewnętrznego samego Ministerstwa Sprawiedliwości.''

TKM :]

ale już niedługo i nadejdzie czas rozliczeń ...
~~Szafranowa Psianka niezalogowany
19 maja 2020r. o 6:49
Bogu , Ty to jesteś na prawdę głupi . Jaki czas rozliczeń ? Nawet gdyby Ryży Olsen zajechał na wiejską na białym koniu to nikt nikogo nie będzie rozliczał . Pajac Szumowidło , jako pierwszy powinien iść siedzieć za zakneblowanie Narodu i upadek polskich małych firm. Daje qurwa rękę uciąć , że włos z głowy mu nie spadnie. Nie koniecznie własną :D

Nota bene , a jak sobie wyobrażasz te rozliczenia bogu ? :D Co sądzisz , że większość sejmową wsadzą prokuratorzy do cioci celi ? Oni kręcą tam takie lody , że ... zgodnie z dewizą " wy nie ruszacie naszych , my nie ruszamy waszych "

Bogu Ty jeszcze wierzysz w prawo i sprawiedliwość ? :D :D :D

Myślałem , że może Konfederacja , ale już straciłem nadzieję ...
22258
#Horus nieaktywny
19 maja 2020r. o 16:09
nie ma dnia bym nie czytał kolejnych łgarstw tego czy innego pisdzielca...

dzisiaj bielan ...naczelna ''wazelina '' mckwacza , łże na temat Trzaskowskiego że to niby on zlikwidował ulicę Lecha K.

czy wy pisdzielce potraficie przeżyć jeden dzień bez swoich kłamstw i oszustw?

oj zrobi z wami porządek Tusk...oj zrobi...:]
~~Krwistoczerwony Chaber niezalogowany
19 maja 2020r. o 16:51
Wiem, że nie należy chwalić dnia przed zachodem, ale Trzaskowski wszedł w tę kampanię rozpieprzając z buta drzwi, wywalając wszystkie stoliki, porozstawiał wszystkich po kątach i póki co nie widać żeby zamierzał zwalniać. Jak wystarczy energii do końca to może być ciekawie
211
skorn
19 maja 2020r. o 17:21
[img=1589901699_sk48jlk.jpg]

!!!!!!!!!!11

<i>
~~Herbaciana Hutujnia niezalogowany
19 maja 2020r. o 17:29
Horus napisał(a): nie ma dnia bym nie czytał kolejnych łgarstw

[img=1565869202_nirq8cw.jpg][img=1565869349_haidbw7.jpg][img=1565869362_w7d40wn.jpg][img=1565869376_ggggjnp.jpg][img=1565869393_x8ecrwi.jpg][img=1565869405_bd0g618.jpg][img=1565869421_f71962c.jpg][img=1565869446_79rr9iv.jpg][img=1565869463_g7kbkmo.jpg][img=1565869477_1hck41j.jpg][img=1565869494_x92fuq9.jpg][img=1565869509_1kd8liy.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza