Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Szafranowa Psianka niezalogowany
20 maja 2020r. o 11:45
Kolega Szumowidło zapłaci za przekręty , ale niestety przed Stwórcą . Tutaj go nie ruszą . Chodzą słuchy w necie , że bandyta ma dobre układy w służbach .... Panna lubi czytać :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
20 maja 2020r. o 11:57
~~Szafranowa Psianka napisał(a): Kolega Szumowidło zapłaci za przekręty , ale niestety przed Stwórcą . Tutaj go nie ruszą . Chodzą słuchy w necie , że bandyta ma dobre układy w służbach .... Panna lubi czytać :)

A ja tak kłamcy żałowałem jak widziałem te jego podkowy pod ślepiami myślałem ,że biedaczysko tak się przejmuje korona wirusem a ten kłamca nie śpi po nocach bo pilnuje tych MILIONÓW .
~Złotawordzawa Laurencja niezalogowany
20 maja 2020r. o 13:09
Teresa Trzaskowska z domu Arens(hebr) matka kandydata na fotel prezydenta Rafała Trzaskowskiego,była tajnym współpracownikiem SB o pseudonimie "Justyna " wynika z akt IPN .
~~Stalowy Niecierpek niezalogowany
20 maja 2020r. o 14:54
~Złotawordzawa Laurencja napisał(a): Teresa Trzaskowska z domu Arens(hebr) matka kandydata na fotel prezydenta Rafała Trzaskowskiego,była tajnym współpracownikiem SB o pseudonimie "Justyna " wynika z akt IPN .

A dziadek Olsena był w wermachcie...
Nie cierpię peło bo to złodzieje, ale pisowszczyki to już biją rekordy na każdym polu. Nie ma już chyba dziedziny w której nie zrobiliby przekrętu. A teraz jeszcze radio nam zlikwidują.
22258
#Horus nieaktywny
20 maja 2020r. o 15:17
„Mistrz i uczeń? Wojciech Jaruzelski i Rafał Trzaskowski – były prezydent i niedoszły prezydent” – napisał na Facebooku poseł PiS Marek Kwitek. Równocześnie udostępnił rzekome zdjęcie, które jest oczywistym fake newsem.

„To zdjęcie mówi samo za siebie…” – brzmi podpis zamieszczonej w internecie fotografii, która rzekomo przedstawia stojących obok siebie Rafała Trzaskowskiego obecnego prezydenta Warszawy i kandydata PO w wyborach prezydenckich oraz generała Wojciecha Jaruzelskiego, działacza komunistycznego, który wprowadził w Polsce stan wojenny i prezydenta w latach 1989-1990, zmarłego w 2014 roku. ''

kolejne łgarstwo pisdzielców...
~~Brzoskwiniowy Chaber niezalogowany
20 maja 2020r. o 16:14
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a): Pisowskie bydlaki jak pisałem o milionach oszusta Szumowskiego to wyzywaliście mnie od najgorszych teraz wyszło szydło z worka już w 2017 roku Szumowski złożył kłamliwe oświadczenie majtkowe Szumowski wykazał ,że ma 1000 zł oszczędności ,tylko zataił ,że jego biedna żona ma 50 MILIONÓW zł, na obecną chwilę rodzinka Szumowskich ma 170 MILIONÓW.synek 27 letni ma na koncie 50 MILIONÓW.chcieli byście mieć tak zaradnego tatusia jak kłamca Szumowski .Duda nie po darmo krzyczał ,,OJCZYZNĘ DOJNĄ RACZ NAM WRÓCIĆ PNIE ''

Pistacjowa Forsycjo ty Cu...r..w..o g..łu...pia
Jak ci pojadę po tej brudnej pi.....ździ....e
To się opamietasz
Nie wyzywaj a nie będziesz wyzywany .
~Zielonoszara Firletka niezalogowany
20 maja 2020r. o 16:21
Matka Rafała Trzaskowskiego współpracownik SB pseudonim "Justyna " meldowala bezpiece o kontaktach z dyplomatami ,USA muzyków i ludzi zajmujących się Jazzem -Jerzego Matuszkiewicz , Leopolda Tyrmanda czy Romana Waschki. Jej teściowa była kapitanem UB ,teść pułkownikiem LWP ,a inni z bliskich na wysokich szczeblach PZPR. WSPANIALA KOMUSZA RODZINKA BRAWO.
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
20 maja 2020r. o 16:34
~~Brzoskwiniowy Chaber napisał(a):
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a): Pisowskie bydlaki jak pisałem o milionach oszusta Szumowskiego to wyzywaliście mnie od najgorszych teraz wyszło szydło z worka już w 2017 roku Szumowski złożył kłamliwe oświadczenie majtkowe Szumowski wykazał ,że ma 1000 zł oszczędności ,tylko zataił ,że jego biedna żona ma 50 MILIONÓW zł, na obecną chwilę rodzinka Szumowskich ma 170 MILIONÓW.synek 27 letni ma na koncie 50 MILIONÓW.chcieli byście mieć tak zaradnego tatusia jak kłamca Szumowski .Duda nie po darmo krzyczał ,,OJCZYZNĘ DOJNĄ RACZ NAM WRÓCIĆ PNIE ''

Pistacjowa Forsycjo ty Cu...r..w..o g..łu...pia
Jak ci pojadę po tej brudnej pi.....ździ....e
To się opamietasz

Nie wyzywaj a nie będziesz wyzywany .

Ty gówno jadzie śmierdzący jeśli masz problem to powiedz gdzie możemy się spotkać i popatrzeć sobie w oczy jestem do dyspozycji w kilkanaście minut .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza