~~Szafranowa Psianka napisał(a): Kolega Szumowidło zapłaci za przekręty , ale niestety przed Stwórcą . Tutaj go nie ruszą . Chodzą słuchy w necie , że bandyta ma dobre układy w służbach .... Panna lubi czytać :)
~Złotawordzawa Laurencja napisał(a): Teresa Trzaskowska z domu Arens(hebr) matka kandydata na fotel prezydenta Rafała Trzaskowskiego,była tajnym współpracownikiem SB o pseudonimie "Justyna " wynika z akt IPN .
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a): Pisowskie bydlaki jak pisałem o milionach oszusta Szumowskiego to wyzywaliście mnie od najgorszych teraz wyszło szydło z worka już w 2017 roku Szumowski złożył kłamliwe oświadczenie majtkowe Szumowski wykazał ,że ma 1000 zł oszczędności ,tylko zataił ,że jego biedna żona ma 50 MILIONÓW zł, na obecną chwilę rodzinka Szumowskich ma 170 MILIONÓW.synek 27 letni ma na koncie 50 MILIONÓW.chcieli byście mieć tak zaradnego tatusia jak kłamca Szumowski .Duda nie po darmo krzyczał ,,OJCZYZNĘ DOJNĄ RACZ NAM WRÓCIĆ PNIE ''
~~Brzoskwiniowy Chaber napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a): Pisowskie bydlaki jak pisałem o milionach oszusta Szumowskiego to wyzywaliście mnie od najgorszych teraz wyszło szydło z worka już w 2017 roku Szumowski złożył kłamliwe oświadczenie majtkowe Szumowski wykazał ,że ma 1000 zł oszczędności ,tylko zataił ,że jego biedna żona ma 50 MILIONÓW zł, na obecną chwilę rodzinka Szumowskich ma 170 MILIONÓW.synek 27 letni ma na koncie 50 MILIONÓW.chcieli byście mieć tak zaradnego tatusia jak kłamca Szumowski .Duda nie po darmo krzyczał ,,OJCZYZNĘ DOJNĄ RACZ NAM WRÓCIĆ PNIE ''
Pistacjowa Forsycjo ty Cu...r..w..o g..łu...pia
Jak ci pojadę po tej brudnej pi.....ździ....e
To się opamietasz
Nie wyzywaj a nie będziesz wyzywany .