Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Szarobrązowy Aster niezalogowany
20 maja 2020r. o 16:57
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a): Kochani Polacy
jak pisałem o moich milionach to wyzywaliście mnie od najgorszych teraz wyszło szydło z worka i złożyłem kłamliwe oświadczenie majtkowe mam tylko 1000 zł oszczędności ...,t zataiłem ,że moja biedna żona ma MILION zł dlugu ... na obecną chwilę moja rodzinka ma 17 melionow .synek 27 letni ma na koncie debet .chcieli byście mieć tak zaradnego tatusia jak ja ??? .Duda to jedyny kandydat ktory moze nas uratowac ... POpieram PIS i POzdrawiam wszystkich :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
20 maja 2020r. o 16:59
Pistacjowa Forsycja o ktorej ? pod tesko ?
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
20 maja 2020r. o 17:03
~~Szarobrązowy Aster napisał(a): Pistacjowa Forsycja o ktorej ? pod tesko ?

Z 15 minut.
20 maja 2020r. o 17:19
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):

Z 15 minut.
ok jestem , stoje na parkingu kolo cpnu
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
20 maja 2020r. o 19:44
~~Szarobrązowy Aster napisał(a):

Z 15 minut.

Świrze Ja czekałem przed wejściem do Tesco a ty ćpunie patrzałeś jak obrobić myjnię ,Świr przyjechał kradzionym rowerem i zaparkował koło CPN .
~~Złocistorudy Floks niezalogowany
20 maja 2020r. o 19:50
~~Szarobrązowy Aster napisał(a):

Z 15 minut.

Forsycja trzeba było temu Asterowi oklepać tą głupią gębę .
22258
#Horus nieaktywny
20 maja 2020r. o 20:15
no jak tam pisdzielce?
słyszeliście już nową piosnkę Kazika?
:]
~~Bladoczerwony Przetacznik niezalogowany
20 maja 2020r. o 20:18
~Złotawordzawa Laurencja napisał(a): Teresa Trzaskowska z domu Arens(hebr) matka kandydata na fotel prezydenta Rafała Trzaskowskiego,była tajnym współpracownikiem SB o pseudonimie "Justyna " wynika z akt IPN .

Jak mozna powaznie potraktowac malerialy "politycznej policji" ps. Balbina
Skoro system nie budzil zaufania, jak spreparowane przez ten system materialy moga stanowic dokument? Propaganda na propagandzie i tyle...zaden dokument.
Podobnym wiadomym jest że SB w swych archiwach miała i zostawiła papiery na naczelnika Polski .
IPN jest mistyfikacja wielu cwaniakow kiedys w minionych czasach i teraz w zaleznosci kto tym kieruje ? Propaganda latwa do manipulowania i nalezy zlikwidowac IPN , te POLICJE POLITYCZNA !
Poprzednie rzady i obecny Pis-u funkcjonnuja na tych samych zasadach. Kaczynscy byli "PRODUKTEM BOLSZEWICKICH TEORI Wyzszosci Leninizmu". Nie znali demokracji ZACHODU jak inni, ktorzy podrozowali i przerastali blizniakow erudycja.
Do wladzy dazyli zawsze..., osoby z kompleksami pelne zla wewnetrznego ukrywanego niezdolnie. "Szpagatowa inteligencja" mowiac slowami Wiecha ! Uliczne slownictwo obydwu od zarania ich dzialan partyjnych . Wulgarni "spierzaj dziadu ...
Pozostaly przy zyciu blizniak Jaroslaw slownictwem ulicznika wyklinal na miesiecznicach 80% spoleczenstwa . To byly teksty menela, a nie inteligenta. Wlasnie jezyk mowi o nich dobitnie kim sa? Mali ludzie.
Tato ich wbrew zaprzeczeniom mial jednak pozycje w parti PZPR i w zwiazku z tym "chody". Kiedy Jaroslaw mial zagrozona mature Biuro polityczne KC PZPR interweniowalo i...mature zdal (z dwoma dwojami). Taka jest rzeczywistosc i ktos kiedys bez strachu opisze sprawe, jak red.Piatek opisal haniebna, zdradliwa pozycje Maciarewicza. Maciarewicz to przyjaciel Kaczynskiego. Stale jest zasteca prezesa parti PiS . A przeciez to klamstwo o zamachu dala nam wlasnie te faszystowskie rzady? Lud smolenski uwierzyl w klamstwa i "wymodlil" rzad PiS-u.
Czy kiedys rozliczymy koszty moralne i finansowe tych wszystkich klamstw i falszywych dokumentow?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.