Horus napisał(a): to jak?
będziesz nadal twierdził że nie macie nic przeciw Żydom ?
odcinasz się od wyrażanych w tonie pogardy słów swoich liderów?
czy też napiszesz że nic podobnego ani nie słyszałeś ani nie czytałeś ...
ps. świeci pięknie słoneczko więc pojedziemy nad wodę ''poleżakować '' i wiesz co?
żeby mnie nie kusiło zostawię w domu nawet telefon...;)
Horus napisał(a): bycie przeciw ustawie to jedno ale pogardliwie wypowiadać się o narodzie to drugie...
to jest dla mnie różnica której jak widzę ty nie zauważasz...
dla mnie korwin może być i Murzynem ...
wszak to on coś wspominał o czyjejś tam ''murzyńskości'' ..;)
~~Piernikowy Jałowiec napisał(a):~~Różowy Len napisał(a): Nie lubię PiSu ale jak widzę jaki syf potrafi zrobić jełopozycja, mając tylko senat, to strach pomyśleć jaki zrobiłby się bardak gdyby dostali jeszcze prezydenta. Bosak, lubię gościa i chętnie bym na niego zagłosował, ale za bardzo się ostatnio skumał z totalnymi :-|
Dokładnie i dlatego Panna nie będzie już wybierać między Horusem , a Falco ... jeden gnój :)
Horus napisał(a): bycie przeciw ustawie to jedno ale pogardliwie wypowiadać się o narodzie to drugie...
czy wpadnę do wody?
a skąd ta troska?...dam sobie radę i wrócę ...;)
~~Nadżółkły Uczep napisał(a):Horus napisał(a): bycie przeciw ustawie to jedno ale pogardliwie wypowiadać się o narodzie to drugie...
czy wpadnę do wody?
a skąd ta troska?...dam sobie radę i wrócę ...;)
Horusie zostaw żydków w spokoju , tylko odpowiedz kto i dlaczego kopał dołki pod ministrem zdrowia ???
Bo widzę że temat nie wygodny ??
Giertych wykorzystał zwracającego się o pomoc Instruktora ???
Szumowiny POmazane i TVN24 rzucili hasło
A ciemnogród POmazańców kupił.
Brawo panie Szumowski , Brawo ten rząd !!!
~~Szaroczarny Rojnik napisał(a): "Inteligencja poniżej średniej", "przekupieni". Korwin-Mikke o wyborcach PiS
Zdaniem Korwin-Mikkego większość wyborców Prawa i Sprawiedliwości to ludzie, którzy posiadają inteligencją poniżej średniej albo po prostu są przekupieni.
"Połowa ludzi ma z definicji inteligencję poniżej średniej, a z nich połowa głosuje – a więc 25 proc. nie jest w stanie zrozumieć, że jeśli rząd daje im 500 zł, to musi im zabrać 700 zł – i to jest większość wyborców PiSu. Reszta, 16 proc., to po prostu ludzie przekupieni oraz ci, którzy są przy korycie. PiS nieźle rozbuchało biurokrację" – ocenił polityk w rozmowie z "Rzeczpospolitą".
Głosowanie na PiS jest rzeczą zdumiewającą, na skorumpowany układ, który…
Pamiętajmy, że PiS to jest partia komunistyczna, ja to mówię od dwóch lat, czy trzech, że cofnęła nas do epoki Gierka, potem do Gomułki, a teraz do okresu Bieruta mniej
więcej
Zapewniam, że przeciętny emeryt, który głosuje na PiS, nie zrozumie nic, z tego co oni mówią, bo posługują się językiem, który jest zrozumiały dla człowieka inteligentnego, natomiast przeciętny wyborca PiS człowiekiem inteligentnym nie jest, na co
dowodem jest to, że głosował na PiS.
70 proc. wyborców PIS nie jest w stanie zrozumieć rozkładu jazdy autobusów. Tego człowieka się nie przekona
I TEGO SIĘ PUKI CO TRZYMAJMY .