Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Zielonoszary Modrzew niezalogowany
1 czerwca 2020r. o 11:15
Horus napisał(a): to jak?
będziesz nadal twierdził że nie macie nic przeciw Żydom ?
odcinasz się od wyrażanych w tonie pogardy słów swoich liderów?

czy też napiszesz że nic podobnego ani nie słyszałeś ani nie czytałeś ...

ps. świeci pięknie słoneczko więc pojedziemy nad wodę ''poleżakować '' i wiesz co?

żeby mnie nie kusiło zostawię w domu nawet telefon...;)

Czy bycie przeciw ustawie 447, to bycie przeciwko Żydom??
Gdzie te słowa pogardy?? Kto ci tak łeb wyprał??
A wiesz, ze Korwin to Żyd? Więc jeśli go nie lubisz to jesteś antysemitą! ;)
I NAJWAŻNIEJSZE pytanie: to można w końcu nie lubić Żydów, czy to jest zakazane??
PS.
I uważaj byś nie wpadł do tej wody, bo strata do Bolesławca byłaby przeogromna ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
1 czerwca 2020r. o 11:20
bycie przeciw ustawie to jedno ale pogardliwie wypowiadać się o narodzie to drugie...
to jest dla mnie różnica której jak widzę ty nie zauważasz...

dla mnie korwin może być i Murzynem ...
wszak to on coś wspominał o czyjejś tam ''murzyńskości'' ..;)

czy wpadnę do wody?
a skąd ta troska?...dam sobie radę i wrócę ...;)
~~Zielonoszary Modrzew niezalogowany
1 czerwca 2020r. o 11:37
Horus napisał(a): bycie przeciw ustawie to jedno ale pogardliwie wypowiadać się o narodzie to drugie...

Ale gdzie te antyżydowskie pogardliwe wypowiedzi, których przecież pełno w Konfederacji.
Podziel się jakimiś przykładami ze swojego archiwum.
PS.
I dalej nie piszesz, czy można nie lubić Żydów.
~~Siwy Słoneczniczek niezalogowany
1 czerwca 2020r. o 11:38
~~Piernikowy Jałowiec napisał(a):
~~Różowy Len napisał(a): Nie lubię PiSu ale jak widzę jaki syf potrafi zrobić jełopozycja, mając tylko senat, to strach pomyśleć jaki zrobiłby się bardak gdyby dostali jeszcze prezydenta. Bosak, lubię gościa i chętnie bym na niego zagłosował, ale za bardzo się ostatnio skumał z totalnymi :-|

Dokładnie i dlatego Panna nie będzie już wybierać między Horusem , a Falco ... jeden gnój :)

Największy CHAM i PROSTAK na tym forum to ten przepity PANNA .
~~Nadżółkły Uczep niezalogowany
1 czerwca 2020r. o 12:51
Horus napisał(a): bycie przeciw ustawie to jedno ale pogardliwie wypowiadać się o narodzie to drugie...

czy wpadnę do wody?

Horusie zostaw żydków w spokoju , tylko odpowiedz kto i dlaczego kopał dołki pod ministrem zdrowia ???

Bo widzę że temat nie wygodny ??

Giertych wykorzystał zwracającego się o pomoc Instruktora ???
Szumowiny POmazane i TVN24 rzucili hasło
A ciemnogród POmazańców kupił.

Brawo panie Szumowski , Brawo ten rząd !!!
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
1 czerwca 2020r. o 13:21
~~Nadżółkły Uczep napisał(a):

czy wpadnę do wody?

Horusie zostaw żydków w spokoju , tylko odpowiedz kto i dlaczego kopał dołki pod ministrem zdrowia ???

Bo widzę że temat nie wygodny ??

Giertych wykorzystał zwracającego się o pomoc Instruktora ???
Szumowiny POmazane i TVN24 rzucili hasło
A ciemnogród POmazańców kupił.

Brawo panie Szumowski , Brawo ten rząd !!!

Czepili się biednego Szumowskiego 300 milionów grantów co to za pieniądze , rudzielec taki biedny i niedożywiony że podkowy porobiły mu się pod oczami od anemii .
~~Szaroczarny Rojnik niezalogowany
1 czerwca 2020r. o 13:27
"Inteligencja poniżej średniej", "przekupieni". Korwin-Mikke o wyborcach PiS

Zdaniem Korwin-Mikkego większość wyborców Prawa i Sprawiedliwości to ludzie, którzy posiadają inteligencją poniżej średniej albo po prostu są przekupieni.

"Połowa ludzi ma z definicji inteligencję poniżej średniej, a z nich połowa głosuje – a więc 25 proc. nie jest w stanie zrozumieć, że jeśli rząd daje im 500 zł, to musi im zabrać 700 zł – i to jest większość wyborców PiSu. Reszta, 16 proc., to po prostu ludzie przekupieni oraz ci, którzy są przy korycie. PiS nieźle rozbuchało biurokrację" – ocenił polityk w rozmowie z "Rzeczpospolitą".

Głosowanie na PiS jest rzeczą zdumiewającą, na skorumpowany układ, który… Pamiętajmy, że PiS to jest partia komunistyczna, ja to mówię od dwóch lat, czy trzech, że cofnęła nas do epoki Gierka, potem do Gomułki, a teraz do okresu Bieruta mniej więcej

Zapewniam, że przeciętny emeryt, który głosuje na PiS, nie zrozumie nic, z tego co oni mówią, bo posługują się językiem, który jest zrozumiały dla człowieka inteligentnego, natomiast przeciętny wyborca PiS człowiekiem inteligentnym nie jest, na co dowodem jest to, że głosował na PiS.

70 proc. wyborców PIS nie jest w stanie zrozumieć rozkładu jazdy autobusów. Tego człowieka się nie przekona

I TEGO SIĘ PUKI CO TRZYMAJMY .
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
1 czerwca 2020r. o 13:43
~~Szaroczarny Rojnik napisał(a): "Inteligencja poniżej średniej", "przekupieni". Korwin-Mikke o wyborcach PiS

Zdaniem Korwin-Mikkego większość wyborców Prawa i Sprawiedliwości to ludzie, którzy posiadają inteligencją poniżej średniej albo po prostu są przekupieni.

"Połowa ludzi ma z definicji inteligencję poniżej średniej, a z nich połowa głosuje – a więc 25 proc. nie jest w stanie zrozumieć, że jeśli rząd daje im 500 zł, to musi im zabrać 700 zł – i to jest większość wyborców PiSu. Reszta, 16 proc., to po prostu ludzie przekupieni oraz ci, którzy są przy korycie. PiS nieźle rozbuchało biurokrację" – ocenił polityk w rozmowie z "Rzeczpospolitą".

Głosowanie na PiS jest rzeczą zdumiewającą, na skorumpowany układ, który…
Pamiętajmy, że PiS to jest partia komunistyczna, ja to mówię od dwóch lat, czy trzech, że cofnęła nas do epoki Gierka, potem do Gomułki, a teraz do okresu Bieruta mniej
więcej

Zapewniam, że przeciętny emeryt, który głosuje na PiS, nie zrozumie nic, z tego co oni mówią, bo posługują się językiem, który jest zrozumiały dla człowieka inteligentnego, natomiast przeciętny wyborca PiS człowiekiem inteligentnym nie jest, na co
dowodem jest to, że głosował na PiS.

70 proc. wyborców PIS nie jest w stanie zrozumieć rozkładu jazdy autobusów. Tego człowieka się nie przekona

I TEGO SIĘ PUKI CO TRZYMAJMY .

Rozmawiam z wieloma osobami którzy mówią bez ogródek głosuję na pis bo dali mi 900 zł dodatkowej emerytury a jak przyjdą inni to nie dadzą .Duda mówi na wiecu Ja wam dałem po 900 zł a samorząd zabrał wam 1200.tak się ogłupia ciemny lud .
Duda nie musi jak on to mówi dawać 900 zł wystarczy ,żeby nie zbierali emerytom 18% podatku co średnio daje kilka tysięcy rocznie .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.