~~Oliwkowa Kuningamia napisał(a): Piszcie tych paszkwili na PIS coraz więcej. Mnie martwi że i tak jest ich za malo. W jesiennych wyborach jachira dokładała, szczury i wielu innych. Smarujcie ile wlezie, a skutek będzie taki że Prezydent Andrzej Duda wygra w pierwszej turze. No dalej lejcie pomyje, przytaczajcie machniętych korwinów i jemu podobnych. O to właśnie chodzi. Jeszcze kryśka od dotacji niech coś dołoży, a sukces Pana Dudy murowany.
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):A ile oddawało PO kradnąc tyle samo? 3-4 złote. Taka krótka pamięć. ?~~Oliwkowa Kuningamia napisał(a): Piszcie tych paszkwili na PIS coraz więcej. Mnie martwi że i tak jest ich za malo. W jesiennych wyborach jachira dokładała, szczury i wielu innych. Smarujcie ile wlezie, a skutek będzie taki że Prezydent Andrzej Duda wygra w pierwszej turze. No dalej lejcie pomyje, przytaczajcie machniętych korwinów i jemu podobnych. O to właśnie chodzi. Jeszcze kryśka od dotacji niech coś dołoży, a sukces Pana Dudy murowany.
Żałosny mały człowieczku pis może wygrać na takich wioskach jak Bolesławiec czy Łaziska ,i to niewielką różnicą ale Warszawa, Wrocław ,Szczecin czy Poznań poniesie sromotną klęskę ,bo tm ludzie myślą głowami nie jak wy krową + świnią +, Emerytowi który dostaje 2 tys miesięcznie kradną w podatkach 4,5 tys a hucznie oddają 920 zł ,żeby na nich głosować .
~~Oliwkowa Kuningamia napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Oliwkowa Kuningamia napisał(a): Piszcie tych paszkwili na PIS coraz więcej. Mnie martwi że i tak jest ich za malo. W jesiennych wyborach jachira dokładała, szczury i wielu innych. Smarujcie ile wlezie, a skutek będzie taki że Prezydent Andrzej Duda wygra w pierwszej turze. No dalej lejcie pomyje, przytaczajcie machniętych korwinów i jemu podobnych. O to właśnie chodzi. Jeszcze kryśka od dotacji niech coś dołoży, a sukces Pana Dudy murowany.
Żałosny mały człowieczku pis może wygrać na takich wioskach jak Bolesławiec czy Łaziska ,i to niewielką różnicą ale Warszawa, Wrocław ,Szczecin czy Poznań poniesie sromotną klęskę ,bo tm ludzie myślą głowami nie jak wy krową + świnią +, Emerytowi który dostaje 2 tys miesięcznie kradną w podatkach 4,5 tys a hucznie oddają 920 zł ,żeby na nich głosować .
A ile oddawało PO kradnąc tyle samo? 3-4 złote. Taka krótka pamięć. ?