qwax_ napisał(a): Horus napisał(a):
masz poważny problem ze zrozumieniem tego że mam szerszy od ciebie horyzont postrzegania otaczającej nas rzeczywistości ...że mam otwarty umysł...nie skupiam się jak ty na jednym ...
Ty - "prawdziwy wolnosystemowiec" latający jeszcze kilka tygodni temu z listami poparcia na Trzaskowskiego. Faktycznie - to jest "otwarty umysł" ;)
Zauważ, że tylko TY chwalisz siebie na forum - cała reszta regularnie punktuje Cię lub wyśmiewa. Ale to tylko świadczy, że tylko TY jesteś wyjątkowy i wspaniały ;)
I wspomniałeś coś (z przymrużeniem oka) o dostępie do broni - właśnie dlatego władza wmówiła lemingom (oczywiście zaliczasz się do nich), że Polacy nie mogą mieć broni jak inne narody, bo do tego nie dorośli.
Władza bałaby się uzbrojonego społeczeństwa!!
I żaden urzędnik nie przyszedłby wtedy do Ciebie zabrać Ci telewizor lub szafę ;)
ja w przeciwieństwie do ciebie widzę zło ''systemu''...jakikolwiek w danej chwili obowiązuje bo NIGDY nie było okresu w jakim by dane społeczeństwo nie żyło...
ty chcesz kolejnego systemu...opartego na zgoła bardziej niebezpiecznych zasadach ...
nigdy nie ukrywałem ,sam pisałem o tym że rozdałem pomiędzy znajomych karty poparcia na Trzaskowskiego...wszystkie wróciły pełne oprócz jednej na której zabrakło dwóch podpisów...
dlaczego to zrobiłem?...by tacy jakich ty popierasz nie doszli do władzy...''poparcie'' na jakim skończył Bosak wyraźniepokazuje ilu takich jak ja widzi w nim zagrożenie ...dlatego NIGDY nie wygra, nigdy ...zawsze będzie kończył jak jego Korwin ...z marnym poparciem ...
gdzie qwax-ie ja siebie chwalę ?...ja tylko takim jak ty udowadniam że jesteście zwykłymi populistami i kłamcami bazującymi na naiwności ludzkiej i swoimi chorymi ''wizjami'' bosakowego ''nowego porządku''
skąd tytuł tego bosakowego ''dzieła''?
czyż nie ciekawe i zastanawiające jest to że niejaki Adolf też widział swój ''neuordnung''?
potrafisz tą zbieżność jakoś wyjaśnić?...obronić?
nie potrafisz i dlatego ty i tacy jak ty będą mnie wyśmiewać i będą przekonani że mnie ''punktują''...hahaha
gdzie ty skrytykowałeś kogokolwiek za faszystowskie zapędy?
wspomniałem ci wczoraj o mentzenie?..zwiałeś z podkuloną kitą...hahaha
napisałem ci o Bosaku i tym że nie przeszkadza mu to ze najbliżej mu do ''faszyzmu''
w takich wypadkach umykasz jak zbity pies...hahaha
i ty pierdzielisz tu ze ktoś mnie ''punktuje''?
zmiłuj się nad samym sobą i nie wdawaj się w takie dyskusje ze mną bo zawsze cię wypunktuję ...;)
pisałem ci kiedyś ale i to do ciebie nie dotarło ''mędrku'' więc ci powtórzę ...
na jaką ''władzę ''wystarczy ci pistolecik czy rewolwerak kiedy oni na ciebie ruszą z bronią automatyczną?...kiedy podjadą wozami bojowymi?
wychodzisz na tępego naiwniaka lub idio,tę jeśli wierzysz w te swoje (korwinowe) brednie...
bardziej bał bym się ciebie i takich jak ty wiedząc że mają dostęp do broni...kumasz?
jak masz coś sensownego do napisania to pisz...poczytam ...
tylko musisz się bardziej postarać ...;)
dlatego pomyśl co piszesz ,zastanów się bo ja teraz rozpoczynam oglądanie trzeciego sezonu pewnego serialu...:)
nie jesteś kimś na tyle ważnym bym ci poświęcał tyle czasu ile ty poświęcasz mnie ...;)