skorn napisał(a): [img=1598110909_uia3r3h.jpg]
Horus napisał(a): nie świruj manipulancie :]...mie świruj ...
tak Sośnierz w ''kompani braci'' jawnie ''hajlował'' co zresztą komentował i na siłę starał się odciąć od tego spotkania a tu Biedroń...
ale ''cfaniczku'' :] napisz z jakiego to spotkania pochodzi to zdjęcie...
no ''cfaniaczku''? wiem że nie odpowiesz lawirancie...hahaha
qwax_ napisał(a):Horus napisał(a): nie świruj manipulancie :]...mie świruj ...
tak Sośnierz w ''kompani braci'' jawnie ''hajlował'' co zresztą komentował i na siłę starał się odciąć od tego spotkania a tu Biedroń...
ale ''cfaniczku'' :] napisz z jakiego to spotkania pochodzi to zdjęcie...
no ''cfaniaczku''? wiem że nie odpowiesz lawirancie...hahaha
Biedroń faszystą??
Przecież on jest z ekskluzywnego klubu LGBT, a te osoby są we wszystkim NAJ ;)
Nawet Ciebie podejrzewam ostatnio o bycie homo - wszak jesteś taki wspaniały, mądry i tolerancyjny (poza Konfederacją, ale to faszyści) ;)
A z jakiego to spotkania? Pojęcia nie mam i średnio mnie to obchodzi. Tym bardziej, że zdjęcie ma już raczej swoje lata.
Horus napisał(a):
krótko mówiąc - drożeje wszystko i będzie drożeć bo potrzebujemy kasy na zatkanie dziurki ...dziurska :] budżetowego...hahaha
qwax_ napisał(a):Horus napisał(a):
krótko mówiąc - drożeje wszystko i będzie drożeć bo potrzebujemy kasy na zatkanie dziurki ...dziurska :] budżetowego...hahaha
Drożeje (i drożeć będzie wszystko) - to fakt.
Ale dlaczego z tego się cieszysz?
Przecież to dotknie wszystkich - razem z Tobą.
Im będzie gorzej dla wszystkich, tym bardziej będziesz się cieszył?? Bo nienawidzisz PISu?
Jak władzy przyjdzie na pustych łbów, by np. eksmitować ludzi i wylecisz ze swojego mieszkania, to też będziesz piał nad tym z zachwytu??
Uważasz, że to normalne zachowanie??
~~Hebanowa Skalnica napisał(a):Bajtel napisał(a): [img=1598041556_5qrb80z.jpg][img=1598041571_q6oejaz.jpg]
Pannazdzieckiem napisał(a):
Janusz wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości ...
Zastosowana autokorekta