Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

13926
qwax_
22 sierpnia 2020r. o 18:22
skorn napisał(a): [img=1598110909_uia3r3h.jpg]

Wcześniej to był Sośnierz, a ten?
Kurcze, kto to może być?? ;)
Może Horus wie? On przecież wszystko wie, bo czyta oko-press i ogląda szkiełko ;)
Odpowiesz, Horusie-łowco faszystów?? ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
22 sierpnia 2020r. o 18:28
nie świruj manipulancie :]...mie świruj ...
tak Sośnierz w ''kompani braci'' jawnie ''hajlował'' co zresztą komentował i na siłę starał się odciąć od tego spotkania a tu Biedroń...

ale ''cfaniczku'' :] napisz z jakiego to spotkania pochodzi to zdjęcie...

no ''cfaniaczku''? wiem że nie odpowiesz lawirancie...hahaha
13926
qwax_
22 sierpnia 2020r. o 18:36
Horus napisał(a): nie świruj manipulancie :]...mie świruj ...
tak Sośnierz w ''kompani braci'' jawnie ''hajlował'' co zresztą komentował i na siłę starał się odciąć od tego spotkania a tu Biedroń...

Biedroń faszystą??
Przecież on jest z ekskluzywnego klubu LGBT, a te osoby są we wszystkim NAJ ;)
Nawet Ciebie podejrzewam ostatnio o bycie homo - wszak jesteś taki wspaniały, mądry i tolerancyjny (poza Konfederacją, ale to faszyści) ;)
A z jakiego to spotkania? Pojęcia nie mam i średnio mnie to obchodzi. Tym bardziej, że zdjęcie ma już raczej swoje lata.

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
22 sierpnia 2020r. o 18:43
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a): nie świruj manipulancie :]...mie świruj ...

Biedroń faszystą??
Przecież on jest z ekskluzywnego klubu LGBT, a te osoby są we wszystkim NAJ ;)
Nawet Ciebie podejrzewam ostatnio o bycie homo - wszak jesteś taki wspaniały, mądry i tolerancyjny (poza Konfederacją, ale to faszyści) ;)
A z jakiego to spotkania? Pojęcia nie mam i średnio mnie to obchodzi. Tym bardziej, że zdjęcie ma już raczej swoje lata.

piękny unik a na dodatek starasz się nie pierwszy raz przypisać mi pewne preferencje...
prostactwo z ciebie wychodzi ...a może głupota?
sam sobie dopasuj...

a co do tej ''konfederacji''

przypomnij tu forumowiczom ''piątkę mentzena''- nawiasem mówiąc piękne starosłowiańskie nazwisko...

a dlaczego mam nie pisać że ''konfederacja to faszyści''?
sam Bosak się do tego przyznaje że jest mu bliski...

pochodzenia zdjęcia z Biedroniem nie znasz to tym bardziej i tego o Bosaku również...

zapewne zaraz wyślesz ponowne pytanie...hahaha
22258
#Horus nieaktywny
22 sierpnia 2020r. o 20:59

''Nie będzie powrotu do stawek VAT 22 proc., 7 proc. w przyszłym roku. Rząd postanowił kolejny raz odroczyć powrót do tych stawek, choć zgodnie z obowiązującymi przepisami od 1 stycznia powinny spaść o 1 pkt proc., bo zostały spełnione określone warunki makroekonomiczne.

Deficyt budżetu wzrósł z 0 zł do 109 mld zł. Wszystko posypało się przez zamrożenie gospodarkiDolary są najtańsze od dwóch lat. Co się dzieje ?

Warunki te, z uwagi na epidemię COVID-19, nie zostały spełnione w sposób trwały

– tłumaczy rząd w uzasadnieniu projektu nowelizacji ustaw w związku z COVID-19.

Rząd tłumaczy też, że „epidemia COVID-19 oznacza konieczność zapewnienia środków finansowych na walkę z jej skutkami i wspieranie ożywienia gospodarczego, przy równoczesnym zachowaniu stabilności fiskalnej”.

krótko mówiąc - drożeje wszystko i będzie drożeć bo potrzebujemy kasy na zatkanie dziurki ...dziurska :] budżetowego...hahaha
13926
qwax_
22 sierpnia 2020r. o 21:55
Horus napisał(a):
krótko mówiąc - drożeje wszystko i będzie drożeć bo potrzebujemy kasy na zatkanie dziurki ...dziurska :] budżetowego...hahaha

Drożeje (i drożeć będzie wszystko) - to fakt.
Ale dlaczego z tego się cieszysz?
Przecież to dotknie wszystkich - razem z Tobą.
Im będzie gorzej dla wszystkich, tym bardziej będziesz się cieszył?? Bo nienawidzisz PISu?
Jak władzy przyjdzie na pustych łbów, by np. eksmitować ludzi i wylecisz ze swojego mieszkania, to też będziesz piał nad tym z zachwytu??
Uważasz, że to normalne zachowanie??

~~Kanarkowa Ślazówka niezalogowany
22 sierpnia 2020r. o 22:27
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a):

Drożeje (i drożeć będzie wszystko) - to fakt.
Ale dlaczego z tego się cieszysz?
Przecież to dotknie wszystkich - razem z Tobą.
Im będzie gorzej dla wszystkich, tym bardziej będziesz się cieszył?? Bo nienawidzisz PISu?
Jak władzy przyjdzie na pustych łbów, by np. eksmitować ludzi i wylecisz ze swojego mieszkania, to też będziesz piał nad tym z zachwytu??
Uważasz, że to normalne zachowanie??

On zawsze się cieszy kiedy sąsiad ma krzywdę.
~~Pomarańczowobrązowa Rezeda niezalogowany
22 sierpnia 2020r. o 22:35
~~Hebanowa Skalnica napisał(a):
Bajtel napisał(a): [img=1598041556_5qrb80z.jpg][img=1598041571_q6oejaz.jpg]

Pannazdzieckiem napisał(a):
Janusz wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości ...

:D

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza