Horus napisał(a): "Wirus nie urlopuje. Ministrowi samemu będzie trudno opanować epidemię. Musimy wszyscy ogarnąć się" - napisał na Twitterze senator Stanisław Karczewski w odpowiedzi na wiadomość o 903 nowych przypadkach zakażenia koronawirusem w Polsce. O mobilizację w walce z epidemią apelował też nowy minister zdrowia Adam Niedzielski.
Dziś Ministerstwo Zdrowia poinformowało o 903 nowych przypadkach zakażenia koronawirusem w Polsce. To największy dobowy przyrost zachorowań od początku epidemii.''
ojej ...a to się narobiło?
aż tyle?
a tu pech...respiratorków szumowskiego jak nie było tak nie ma...
kasy również ...hahaha
czas zadzwonić do ''zbrojmistrza '' po kolejną ''dostawę '' bo przelew już zapewne poszedł...hahaha
zawsze też pozostaje w odwodzie ten baca co to też ma maseczki ...
kto wie?...może o zapachu ''łoscypka''...hahaha
panocku ...ślij dutki a jo ci powiadom...
masecki bendom albo i ni...
:]Dopisane 21.08.2020r. o godz. 18:16:~~Mlecznobiały Lubczyk napisał(a):Horus napisał(a):~~Mlecznobiały Lubczyk napisał(a):Horus napisał(a):~~Złocistożółta Alstremeria napisał(a):qwax_ napisał(a):skorn napisał(a): janusz zazdrosny, że bot spamuje lepiej ; )
Może "odkrył" w końcu własne preferencje seksualne - z tych "modnych" tęczowych ;)
Na dodatek zaczął hajlować i wywieszać swastyki na forum, a to jest niezgodne z prawem.
pokaż gdzie kmiocie...:]
bo cos mi się wydaje że łżesz jak ''bura suka'' :]
Co gdzie? I kto łże jak bura suka?
kopiujesz a nie wiesz co i kogo? :]
jeszcze raz przeczytaj a jak nie dotrze to jeszcze raz..i jeszcze...do bólu :]
No nie wiem. Ty jesteś taki mądry to mnie oświeć.
ja mam ci tłumaczyć to co sam czytasz?
jesteś ograniczony umysłowo?
może więc szukaj pomocy u specjalistów...:)
nie ,nie...do pewnych spraw musisz dojrzeć sam ale spoko...
z wiekiem i mądrości nabierzesz ...wtedy też nie będziesz tu prosił innych o ''oświecenie'' :]
Horus napisał(a):
''...przemówienie wygłosił Krzysztof Bosak. „Panie pośle, dlaczego kolega nosi krzyż celtycki?” – dopytywała byłego kandydata na prezydenta Dominika Sitnicka. Jeden z przemawiających ze sceny narodowych aktywistów miał na sobie czarną koszulkę „Anti Antifa” z krzyżem celtyckim na karku. Bosak pytanie zignorował...''
zignorował bo co miał powiedzieć?
Bajtel napisał(a): [img=1598041556_5qrb80z.jpg][img=1598041571_q6oejaz.jpg]
Pannazdzieckiem napisał(a):
Janusz wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości ...
Zastosowana autokorekta
Horus napisał(a): a to fotomontaż ...:]
gdzie to jest na forum? :]Dopisane 21.08.2020r. o godz. 22:53:śpiesz się ...
kończy się ''szkiełko'' i ja też będe kończył ...
na dzisiaj ...:]