Zastosowana autokorekta
~~Ciemnozielona Scewola napisał(a): W końcu znalazłeś rozmówcę na swoim poziomie :D
~~Złocistożółta Alstremeria napisał(a):qwax_ napisał(a):skorn napisał(a): janusz zazdrosny, że bot spamuje lepiej ; )
Może "odkrył" w końcu własne preferencje seksualne - z tych "modnych" tęczowych ;)
Na dodatek zaczął hajlować i wywieszać swastyki na forum, a to jest niezgodne z prawem.
Horus napisał(a):~~Złocistożółta Alstremeria napisał(a):qwax_ napisał(a):skorn napisał(a): janusz zazdrosny, że bot spamuje lepiej ; )
Może "odkrył" w końcu własne preferencje seksualne - z tych "modnych" tęczowych ;)
Na dodatek zaczął hajlować i wywieszać swastyki na forum, a to jest niezgodne z prawem.
pokaż gdzie kmiocie...:]
bo cos mi się wydaje że łżesz jak ''bura suka'' :]
~~Mlecznobiały Lubczyk napisał(a):Horus napisał(a):~~Złocistożółta Alstremeria napisał(a):qwax_ napisał(a):skorn napisał(a): janusz zazdrosny, że bot spamuje lepiej ; )
Co gdzie? I kto łże jak bura suka?
Horus napisał(a):~~Mlecznobiały Lubczyk napisał(a):Horus napisał(a):~~Złocistożółta Alstremeria napisał(a):qwax_ napisał(a):skorn napisał(a): janusz zazdrosny, że bot spamuje lepiej ; )
Co gdzie? I kto łże jak bura suka?
kopiujesz a nie wiesz co i kogo? :]
jeszcze raz przeczytaj a jak nie dotrze to jeszcze raz..i jeszcze...do bólu :]