Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Beżowobrązowy Bluszcz niezalogowany
19 października 2020r. o 15:42
kaczyński i tak cały czas był na kwarantannie:
- pod pierzyną i odizolowany od rzeczywistości

sam ordynator przyjedzie go osłuchać
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudawa Kolczurka niezalogowany
19 października 2020r. o 15:49
Ruda niemiecka świnia tyle nakradła powinna kupić przynajmniej z dwa respiratory .
~~Piwny Hiacynt niezalogowany
19 października 2020r. o 16:11
Nie wiem czy zauważyliście jak szybko wracają do zdrowia funkcjonariusze pisu ich koronawirus się nie ima - ciekawe.
~~Oberżynowa Kapusta niezalogowany
19 października 2020r. o 18:31
Minister pracy i spraw społecznych Jana Maláčová udzieliła Telewizji Czeskiej wywiadu na temat epidemii koronawirusa. Po jego zakończeniu, nie wiedząc, że kamera nadal jest włączona, skomentowała działania premiera Czech Andreja Babisza. Nazwała go "...em", a o sytuacji w kraju powiedziała: - Mamy burdel.

- Taki burdel zrobił Babisz, a teraz wszyscy musimy go zlizywać. Przepraszam, ale jest ...em - powiedziała Jana Maláčová o premierze tuż po wywiadzie dla Telewizji Czeskiej.

Miroslav Kalousek, były minister finansów, stwierdził: "Wypowiedź minister Maláčovej o premierze Babišu powinna zostać rozpatrzona przez odpowiednie organy, by ocenić, czy nie doszło do wycieku chronionych danych osobowych i czy nie ujawniono tajemnicy państwowej" - skomentował

A NASZ PINOKIO ?

Zastosowana autokorekta

~~Rdzawoczerwona Malina niezalogowany
19 października 2020r. o 18:55
M21W2 napisał(a): ~~Malinowy Krwawnik , z czystym sumieniem nazwę Ciebie kłamcą , za komuny działały kluby HD , tylko rozpocząłeś zdawanie krwi zostałeś do nich zapisany , odznaczenia , przychodziły pocztą do domu , te najwyższe wręczali przewodniczący HD na których wniosek odznaczenia zostały z automatu przyznane na mocy ustawy o HD .
Oddawanie krwi było i jest HONOROWE każdy robił i robi to dla ludzi .

Jestem gotów osobiście przeprosić Ciebie za nazwanie kłamcą wystarczy spotkać się i pokazać legitymację krwiodawcy .
Obecnym dawcom zwolennikom PO też przykleisz łatkę że są Kameleonami - żałosny jesteś , anonimowy opluwaczu .
Daj się przeprosić , udowodnij że źle Ciebie oceniłem - Proszę .

Miłego dnia .

Słuchaj krętaczu ja zdawałem krew i miałem honorową złotą odznakę, w samym tylko wojsku oddawałem regularnie po 480 mililitrów i za każde honorowe oddanie krwi z automatu przysługiwało 2 dni urlopu .Masz manię wielkości z której się nie możesz wyleczyć .Cieszą cię blaszki i dyplomy którymi chętnie się chwalisz .Jakoś nigdzie nie wyczytałem żebyś był takim obrońcą zniewolonego przez komunę Narodu .Ty masz jedną zasadę ,,Mamo chwalą nas ,kto wy mnie a ja was "
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
19 października 2020r. o 19:03
~~Rudawa Kolczurka napisał(a): Ruda niemiecka świnia tyle nakradła powinna kupić przynajmniej z dwa respiratory .

Prawisz o tej rudej świni co przytuliła 300 milionów i mówił,że maseczki nic nie dają ?
22258
#Horus nieaktywny
19 października 2020r. o 19:07
~~Rudawa Kolczurka napisał(a): PO jakiego cytujesz tego śmiecia malarza kominów .ZA niego rządów nic nie było .A sam wyjechał na niemiecką smycz .

w czym smycz na jakiej sam biegasz jest lepsza od niemieckiej?

:]
~Brązoworudy Fiołek niezalogowany
19 października 2020r. o 19:09
bladder cancer erectile beefs function best erectile pills erectile tissue quizlet
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza