~Brązoworudy Fiołek napisał(a): erectile therapy jordan erectile dysfunction pills erectile exercises
~~Rdzawoczerwona Malina napisał(a):M21W2 napisał(a): ~~Malinowy Krwawnik , z czystym sumieniem nazwę Ciebie kłamcą , za komuny działały kluby HD , tylko rozpocząłeś zdawanie krwi zostałeś do nich zapisany , odznaczenia , przychodziły pocztą do domu , te najwyższe wręczali przewodniczący HD na których wniosek odznaczenia zostały z automatu przyznane na mocy ustawy o HD .
Oddawanie krwi było i jest HONOROWE każdy robił i robi to dla ludzi .
Jestem gotów osobiście przeprosić Ciebie za nazwanie kłamcą wystarczy spotkać się i pokazać legitymację krwiodawcy .
Obecnym dawcom zwolennikom PO też przykleisz łatkę że są Kameleonami - żałosny jesteś , anonimowy opluwaczu .
Daj się przeprosić , udowodnij że źle Ciebie oceniłem - Proszę .
Miłego dnia .
Słuchaj krętaczu ja zdawałem krew i miałem honorową złotą odznakę, w samym tylko wojsku oddawałem regularnie po 480 mililitrów i za każde honorowe oddanie krwi z automatu przysługiwało 2 dni urlopu .Masz manię wielkości z której się nie możesz wyleczyć .Cieszą cię blaszki i dyplomy którymi chętnie się chwalisz .Jakoś nigdzie nie wyczytałem żebyś był takim obrońcą zniewolonego przez komunę Narodu .Ty masz jedną zasadę ,,Mamo chwalą nas ,kto wy mnie a ja was "
M21W2 napisał(a):~~Rdzawoczerwona Malina napisał(a):M21W2 napisał(a): ~~Malinowy Krwawnik , z czystym sumieniem nazwę Ciebie kłamcą , za komuny działały kluby HD , tylko rozpocząłeś zdawanie krwi zostałeś do nich zapisany , odznaczenia , przychodziły pocztą do domu , te najwyższe wręczali przewodniczący HD na których wniosek odznaczenia zostały z automatu przyznane na mocy ustawy o HD .
Oddawanie krwi było i jest HONOROWE każdy robił i robi to dla ludzi .
Jestem gotów osobiście przeprosić Ciebie za nazwanie kłamcą wystarczy spotkać się i pokazać legitymację krwiodawcy .
Obecnym dawcom zwolennikom PO też przykleisz łatkę że są Kameleonami - żałosny jesteś , anonimowy opluwaczu .
Daj się przeprosić , udowodnij że źle Ciebie oceniłem - Proszę .
Miłego dnia .
Słuchaj krętaczu ja zdawałem krew i miałem honorową złotą odznakę, w samym tylko
wojsku oddawałem regularnie po 480 mililitrów i za każde honorowe oddanie krwi z
automatu przysługiwało 2 dni urlopu .Masz manię wielkości z której się nie możesz
wyleczyć .Cieszą cię blaszki i dyplomy którymi chętnie się chwalisz .Jakoś nigdzie nie
wyczytałem żebyś był takim obrońcą zniewolonego przez komunę Narodu .Ty masz
jedną zasadę ,,Mamo chwalą nas ,kto wy mnie a ja was "
Brązowa , srebrna , złota odznaka HDK są przyznawane przez PCK , gratuluję że masz
takowe .
Wielki szacunek dla Ciebie że oddawałeś krew , szacunek dla rodziców że wychowali
tak wspaniałego obywatela .
Mam książkę napisaną na podstawie zgromadzonych dokumentów przez historyków
z IPN o działaczach opozycji antykomunistycznej z Bolesławca i powiatu bardzo
chętnie pożyczę Tobie .
Nie byłem członkiem Solidarności , nie byłem działaczem opozycji antykomunistycznej , ktoś się uparł i wciska mi odznaczenia państwowe , wiesz , dają
to biorę , a co tam .
M21W2 napisał(a): ~~Malinowy Krwawnik , nie zawdzięczasz mi w najmniejszym stopniu tego że jesteśmy w UE , nie zagłosowałem za przystąpieniem , dziś w referendum zagłosowałbym przeciw , jestem coraz większym Eurosceptykiem .
Komu przeszkadza IPN który został powołany 19 stycznia 1999 na mocy ustawy z 18 grudnia 1998 o Instytucie Pamięci Narodowej – Komisji Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu.
Jesteś w stanie na to odpowiedzieć , a może TY jesteś specjalistą od niczym nie popartych sloganów jak wielu tu piszących .
M21W2 napisał(a):
Komu przeszkadza IPN który został powołany 19 stycznia 1999 na mocy ustawy z 18 grudnia 1998 o Instytucie Pamięci Narodowej – Komisji Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu.
Jesteś w stanie na to odpowiedzieć ..........................
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a): ~~Malinowy Krwawnik , nie zawdzięczasz mi w najmniejszym stopniu tego że jesteśmy w UE , nie zagłosowałem za przystąpieniem , dziś w referendum zagłosowałbym przeciw , jestem coraz większym Eurosceptykiem .
Jesteś w stanie na to odpowiedzieć , a może TY jesteś specjalistą od niczym nie popartych sloganów jak wielu tu piszących .
Wiem ,że ty wszystkie swoje niby przemyślenia czerpiesz z wikipedi .
Horus napisał(a):M21W2 napisał(a):
Jesteś w stanie na to odpowiedzieć ..........................
mnie przeszkadza ...
IPN to zmanipulowany do granic nieprzyzwoitości organ pisdzielskiej propagandy...
Żaryn przejdzie do historii jako manipulant a niekiedy wręcz kłamca historyczny...
najlepszym tego przykładem jest jego spojrzenie na tzw. ''żołnierzy wykletych''
innym przykładem że jest oględnie mówiąc ''mijającym się z prawdą'' jest to że został ukarany za słowa o Wałęsie ..
IPN jest tym co dzieli Polaków ...ale że jest wygodny dla obecnej ''władzy'' trwa nadal ...
tyle że to nie czasy kiedy chcący coś wiedzieć musieli wiedzę czerpać tylko z tego co dana władza dopuściła do druku...;)