Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~Brązoworudy Fiołek niezalogowany
19 października 2020r. o 19:11
erectile therapy jordan erectile dysfunction pills erectile exercises
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
19 października 2020r. o 19:14
~Brązoworudy Fiołek napisał(a): erectile therapy jordan erectile dysfunction pills erectile exercises

and therapy with a woman's hand?

:]
14240
M21W2
19 października 2020r. o 19:37
~~Rdzawoczerwona Malina napisał(a):
M21W2 napisał(a): ~~Malinowy Krwawnik , z czystym sumieniem nazwę Ciebie kłamcą , za komuny działały kluby HD , tylko rozpocząłeś zdawanie krwi zostałeś do nich zapisany , odznaczenia , przychodziły pocztą do domu , te najwyższe wręczali przewodniczący HD na których wniosek odznaczenia zostały z automatu przyznane na mocy ustawy o HD .
Oddawanie krwi było i jest HONOROWE każdy robił i robi to dla ludzi .

Jestem gotów osobiście przeprosić Ciebie za nazwanie kłamcą wystarczy spotkać się i pokazać legitymację krwiodawcy .
Obecnym dawcom zwolennikom PO też przykleisz łatkę że są Kameleonami - żałosny jesteś , anonimowy opluwaczu .
Daj się przeprosić , udowodnij że źle Ciebie oceniłem - Proszę .

Miłego dnia .

Słuchaj krętaczu ja zdawałem krew i miałem honorową złotą odznakę, w samym tylko wojsku oddawałem regularnie po 480 mililitrów i za każde honorowe oddanie krwi z automatu przysługiwało 2 dni urlopu .Masz manię wielkości z której się nie możesz wyleczyć .Cieszą cię blaszki i dyplomy którymi chętnie się chwalisz .Jakoś nigdzie nie wyczytałem żebyś był takim obrońcą zniewolonego przez komunę Narodu .Ty masz jedną zasadę ,,Mamo chwalą nas ,kto wy mnie a ja was "

Brązowa , srebrna , złota odznaka HDK są przyznawane przez PCK , gratuluję że masz takowe .
Wielki szacunek dla Ciebie że oddawałeś krew , szacunek dla rodziców że wychowali tak wspaniałego obywatela .
Mam książkę napisaną na podstawie zgromadzonych dokumentów przez historyków z IPN o działaczach opozycji antykomunistycznej z Bolesławca i powiatu bardzo chętnie pożyczę Tobie .
Nie byłem członkiem Solidarności , nie byłem działaczem opozycji antykomunistycznej , ktoś się uparł i wciska mi odznaczenia państwowe , wiesz , dają to biorę , a co tam .
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
19 października 2020r. o 19:49
M21W2 napisał(a):
~~Rdzawoczerwona Malina napisał(a):
M21W2 napisał(a): ~~Malinowy Krwawnik , z czystym sumieniem nazwę Ciebie kłamcą , za komuny działały kluby HD , tylko rozpocząłeś zdawanie krwi zostałeś do nich zapisany , odznaczenia , przychodziły pocztą do domu , te najwyższe wręczali przewodniczący HD na których wniosek odznaczenia zostały z automatu przyznane na mocy ustawy o HD .
Oddawanie krwi było i jest HONOROWE każdy robił i robi to dla ludzi .

Jestem gotów osobiście przeprosić Ciebie za nazwanie kłamcą wystarczy spotkać się i pokazać legitymację krwiodawcy .
Obecnym dawcom zwolennikom PO też przykleisz łatkę że są Kameleonami - żałosny jesteś , anonimowy opluwaczu .
Daj się przeprosić , udowodnij że źle Ciebie oceniłem - Proszę .

Miłego dnia .

Słuchaj krętaczu ja zdawałem krew i miałem honorową złotą odznakę, w samym tylko
wojsku oddawałem regularnie po 480 mililitrów i za każde honorowe oddanie krwi z
automatu przysługiwało 2 dni urlopu .Masz manię wielkości z której się nie możesz
wyleczyć .Cieszą cię blaszki i dyplomy którymi chętnie się chwalisz .Jakoś nigdzie nie
wyczytałem żebyś był takim obrońcą zniewolonego przez komunę Narodu .Ty masz
jedną zasadę ,,Mamo chwalą nas ,kto wy mnie a ja was "

Brązowa , srebrna , złota odznaka HDK są przyznawane przez PCK , gratuluję że masz
takowe .

Wielki szacunek dla Ciebie że oddawałeś krew , szacunek dla rodziców że wychowali
tak wspaniałego obywatela .
Mam książkę napisaną na podstawie zgromadzonych dokumentów przez historyków
z IPN o działaczach opozycji antykomunistycznej z Bolesławca i powiatu bardzo
chętnie pożyczę Tobie .
Nie byłem członkiem Solidarności , nie byłem działaczem opozycji antykomunistycznej , ktoś się uparł i wciska mi odznaczenia państwowe , wiesz , dają
to biorę , a co tam .

IPN to PIsowska tuba propagandowa ,za kilka lat znajdą dokumenty ,że to Kaczyński skakał przez płot a nie Wałęsa .A ty myślisz ,że tobie mam zawdzięczać ,że jesteśmy w Unii ,poczekaj może Kaczyński wyprowadzi nas z tej wyimaginowanej Unii.
14240
M21W2
19 października 2020r. o 20:12
~~Malinowy Krwawnik , nie zawdzięczasz mi w najmniejszym stopniu tego że jesteśmy w UE , nie zagłosowałem za przystąpieniem , dziś w referendum zagłosowałbym przeciw , jestem coraz większym Eurosceptykiem .
Komu przeszkadza IPN który został powołany 19 stycznia 1999 na mocy ustawy z 18 grudnia 1998 o Instytucie Pamięci Narodowej – Komisji Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu.
Jesteś w stanie na to odpowiedzieć , a może TY jesteś specjalistą od niczym nie popartych sloganów jak wielu tu piszących .
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
19 października 2020r. o 20:26
M21W2 napisał(a): ~~Malinowy Krwawnik , nie zawdzięczasz mi w najmniejszym stopniu tego że jesteśmy w UE , nie zagłosowałem za przystąpieniem , dziś w referendum zagłosowałbym przeciw , jestem coraz większym Eurosceptykiem .
Komu przeszkadza IPN który został powołany 19 stycznia 1999 na mocy ustawy z 18 grudnia 1998 o Instytucie Pamięci Narodowej – Komisji Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu.
Jesteś w stanie na to odpowiedzieć , a może TY jesteś specjalistą od niczym nie popartych sloganów jak wielu tu piszących .

Wiem ,że ty wszystkie swoje niby przemyślenia czerpiesz z wikipedi .
22258
#Horus nieaktywny
19 października 2020r. o 20:31
M21W2 napisał(a):
Jesteś w stanie na to odpowiedzieć ..........................

mnie przeszkadza ...
IPN to zmanipulowany do granic nieprzyzwoitości organ pisdzielskiej propagandy...

Żaryn przejdzie do historii jako manipulant a niekiedy wręcz kłamca historyczny...
najlepszym tego przykładem jest jego spojrzenie na tzw. ''żołnierzy wykletych''

innym przykładem że jest oględnie mówiąc ''mijającym się z prawdą'' jest to że został ukarany za słowa o Wałęsie ..

IPN jest tym co dzieli Polaków ...ale że jest wygodny dla obecnej ''władzy'' trwa nadal ...

tyle że to nie czasy kiedy chcący coś wiedzieć musieli wiedzę czerpać tylko z tego co dana władza dopuściła do druku...;)
14240
M21W2
19 października 2020r. o 20:52
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
M21W2 napisał(a): ~~Malinowy Krwawnik , nie zawdzięczasz mi w najmniejszym stopniu tego że jesteśmy w UE , nie zagłosowałem za przystąpieniem , dziś w referendum zagłosowałbym przeciw , jestem coraz większym Eurosceptykiem .

Wiem ,że ty wszystkie swoje niby przemyślenia czerpiesz z wikipedi .

Wiem na co Ciebie stać - insynuacje nic więcej , korzystam z tego - - https://ipn.gov.pl/ .
Dobrej nocy życzę .

Dopisane 19.10.2020r. o godz. 20:52:

Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Jesteś w stanie na to odpowiedzieć ..........................

mnie przeszkadza ...
IPN to zmanipulowany do granic nieprzyzwoitości organ pisdzielskiej propagandy...

Żaryn przejdzie do historii jako manipulant a niekiedy wręcz kłamca historyczny...
najlepszym tego przykładem jest jego spojrzenie na tzw. ''żołnierzy wykletych''

innym przykładem że jest oględnie mówiąc ''mijającym się z prawdą'' jest to że został ukarany za słowa o Wałęsie ..

IPN jest tym co dzieli Polaków ...ale że jest wygodny dla obecnej ''władzy'' trwa nadal ...

tyle że to nie czasy kiedy chcący coś wiedzieć musieli wiedzę czerpać tylko z tego co dana władza dopuściła do druku...;)

Odpowiem Tobie dziś krótko , przeszkadza tym na których ujawniają niewygodne dla nich dokumenty .
Tak Żaryn został ukarany i usunięty z IPN za słowa o Wałęsie .
Janusz byłem w Warszawie w Archiwum Akt Nowych , dzięki temu że dyrektor jest moim znajomym poznałem pracę nad dokumentami przekazywanymi do archiwum z IPN .
Nad sprawdzaniem czy są autentyczne pracuje grupa specjalistów .

Dr hab. Jan Żaryn odwołany z funkcji dyrektora Biura Edukacji Publicznej IPN
W związku z wypowiedzią radiową na temat przyznania statusu pokrzywdzonego Lechowi Wałęsie dyrektor Biura Edukacji Publicznej IPN Jan Żaryn oddał się do dyspozycji Prezesa IPN Janusza Kurtyki.

W dniu 9 kwietnia br. Prezes IPN Janusz Kurtyka podjął decyzję o odwołaniu Jana Żaryna z funkcji dyrektora BEP IPN z dniem 15 kwietnia 2009 r.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza