~~Jurek napisał(a): Do motłochu - wyborców PiS.
Moje gratulacje, wygraliście. Wybraliście na prezydenta alfonsa, oszusta, dresiarza, lichwiarza, złodzieja i ćpuna.
Nie dziwię się, że wybór sutenera na głowę państwa wam nie przeszkadza, przecież księża pedofile też są dla was spoko. Wszak od "ciumka" nikt nie umarł. A jakby wam nadarzyła się okazja, handlowalibyście własną żoną, matką i córką. Bo żadna praca nie hańbi, a pieniądze nie śmierdzą.
Nie oburza was kłamca i lichwiarz, który oszukał i buchnął starszemu facetowi mieszkanie, bo przecież gdyby wam nadarzyła się taka okazja, wy krec alibyście starego, bez mrugnięcia okiem.
Bójki na ustawkach u boku morderców i gangsterów? Super, przygoda jak w kinie akcji. No bo co w tym złego skoro nawet Lech Kaczyński bił się na ustawkach, a prezydentem został i nawet ma pomniki.
Ważne, że zadowolony jest Orban, Putin i Jarosław kaczyńskiZastosowana autokorekta
~~Jasio napisał(a): Parlament Europejski rozdzielił 116 milionów euro z Funduszu Solidarności na pomoc powodzianom.
112 mln euro otrzymają Niemcy
4 mln euro otrzymają Włosi
0 mln euro otrzymają Polacy, bo... Tusk nie złożył wniosku
„Nikt w UE mnie nie ogra” ~ Donald Tusk, 13.12.2023r.
~~Jasio napisał(a): Parlament Europejski rozdzielił 116 milionów euro z Funduszu Solidarności na pomoc powodzianom.
~~Jurek napisał(a): Do motłochu - wyborców PiS.
. Wybraliście na prezydenta alfonsa, oszusta, dresiarza, lichwiarza, złodzieja i ćpuna.
Nie oburza was kłamca i lichwiarz, który oszukał i buchnął starszemu facetowi mieszkanie, bo przecież gdyby wam nadarzyła się taka okazja, wy krec alibyście starego, bez mrugnięcia okiem.
~~Szafirowa Kokoryczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Do motłochu - wyborców PiS.
. Wybraliście na prezydenta alfonsa, oszusta, dresiarza, lichwiarza, złodzieja i ćpuna.
A może choć raz coś rzeczowego w miejsce, obelg, epitetów i obelżywości?
Jakieś DOWODY zamiast urojeń wyssanych z brudnego palucha notorycznego oszczercy i wielokrotnie karanego przestępcy?
A może choć minimum elementarnej kultury?