Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Firma logistyczna ??UWAGA???

~~Limonkowy Różanecznik niezalogowany
15 marca 2018r. o 14:38
A idąc do was do pracy to który dział polecacie? gdzieś jest lepiej, a gdzies gorzej? Bo jeżeli chodzi o wypłatę to chyba wszędzie taka sama...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Szarobiały Żywotnikowiec niezalogowany
15 marca 2018r. o 14:52
Wszędzie jest dobrze i tak samo się pracuje.
~Szarobiały Żywotnikowiec niezalogowany
15 marca 2018r. o 14:52
Wszędzie jest dobrze i tak samo się pracuje.
~~Szarobłękitny Dereń niezalogowany
15 marca 2018r. o 20:58
~~Limonkowy Różanecznik napisał(a): A idąc do was do pracy to który dział polecacie? gdzieś jest lepiej, a gdzies gorzej? Bo jeżeli chodzi o wypłatę to chyba wszędzie taka sama...

Nie będę pisać, na którym dziale lepiej, a na którym gorzej, bo nie chcę żadnego faworyzować. Ale na MF są tylko 2 zmiany...
~Rumiana Aralia niezalogowany
15 marca 2018r. o 23:02
Co dostaliście na święta ?
Talony ,kase czy paczki ?
~Karminowoczerwona Krzewuszka niezalogowany
15 marca 2018r. o 23:18
Jeśli mam radzić na który dział lepiej iść to myślę że zdecydowanie na Mf. Praca lżejsza przede wszystkim, od poniedziałku do piątku a przynajmniej jak soboty robocze to płatne w przeciwieństwie do działu drugiego. Na mf weekendy wolne.
A co do świąt mogę tylko zrobić : hahahaha dobre, jak i na święta poprzednie tak i na te na myślę że aż tak nie wypalą żeby dac pieniądze czy talony, fakt ostatnio była uroczysta kolacja, więc chociaż to się ceni , teraz może będzie śniadanie. :)
~~Szarożółta Magnolia niezalogowany
16 marca 2018r. o 5:28
Na tamten czas ledwo pierwszą wypłatę dostali a już by chcieli talony, balony premie ;D no proszę.
Tacy nowocześni i postępowi a w głowie dalej ,,czy się stoi czy się leży dwa tysiące się należy" Tyle, że żądana kwota z dwóch na minimum 5 tys. się zmieniła.

Komuna taka zła, ale tylko, gdzie wam nie pasuje :D
~~Kalinowykardynalski Rozchodnik niezalogowany
16 marca 2018r. o 8:58
Moim zdaniem na ZOO+ jest dużo lepsza atmosfera,ludzie jacyś tacy inni.Nie obrażając nikogo to na MF ale tam trochę gwiazdują niektóre .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza