Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Świder: Razem odzyskamy gminę
~~Żółtobrązowy Kokornak niezalogowany
11 września 2018r. o 22:55
~Siny Śniedek napisał(a): Cd mojego postu jako Siny Śmiadek, bo nie opublikowało całości:

Brawo!!! Wydaje mi się, że Pani pomyliła wywiadówkę z etatem burmistrza. A MIESZKAŃCY, JEŚLI BĘDĄ UPRZEJMI TO ZAGŁOSUJĄ

A jakie zaplecze ma Relich? kolesi z Bolesławca co kupują działki za 10 tys ,żeby później je wystawić na sprzedaż za 180 tys .tak się dba o wspólne mienie?????
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jasnoczerwony Orlik niezalogowany
11 września 2018r. o 23:00
Ma zaufanego zastępcę, skarbnika, naczelników wydziałów.
Kierownicy zapewne sami odejdą i co wówczas kto ich zastąpi? Zaplecze.....
~~Ciemnoczerwony Fasolnik niezalogowany
11 września 2018r. o 23:01
~Ciemnoniebieski Moszenki napisał(a): Szczerze, to do dzisiaj miałem nadzieję,że pani wygra, ale ten wywiad to strzał w kolano, moja nadzieja umarła, moj głos pani ma, ale boję sie o resztę :(

Panie Robercie - porfawor...
~~Poziomkowa Kalmia niezalogowany
11 września 2018r. o 23:05
Władza ,nawet ta najmniejsza totalnie zmienia człowieka.Zyczę pani Joannie wygranej w wyborach na burmistrza a sobie jako mieszkańcowi tej gminy,aby samorząd myślał o zwykłych ludziach,dbał o dobro nas wszystkich i każdego z osobna.Marzy mi się aby dzielić równo dla miasta i dla wiosek,bo obecna władza chyba o niektórych wioskach zapomniała,Obiecują,obiecują i nic nie robią w tym kierunku co obiecali.Zyczę powodzenia.
~~Żółtobrązowy Kokornak niezalogowany
11 września 2018r. o 23:11
~Jasnoczerwony Orlik napisał(a): Ma zaufanego zastępcę, skarbnika, naczelników wydziałów.
Kierownicy zapewne sami odejdą i co wówczas kto ich zastąpi? Zaplecze.....

Nikt nie odejdzie wręcz przeciwnie jeszcze dojdą lepsi ,jest takie powiedzenie ,,Umarł Król ,niech żyje Król ."
~Ultramarynowy Przypołudnik niezalogowany
11 września 2018r. o 23:25
To wystąpienie pani kandydatki było po prostu słabe. Nie ma doświadczenia pracy w samorządzie, nie przedstawia żadnych propozycji rozwoju gospodarczego gminy, mówi ogolnikami- jest niezdolna by być liderem gminy. Nie ma wykształcenia ekonomicznego lub prawniczego. Czasy, gdy nie matura, chęć szczera, skończyły się. Jestem rozczarowany tą panią. Nie nadaje się. Trudno.
~~Beżowobrązowa Acidantera niezalogowany
11 września 2018r. o 23:48
~Ultramarynowy Przypołudnik napisał(a): To wystąpienie pani kandydatki było po prostu słabe. Nie ma doświadczenia pracy w samorządzie, nie przedstawia żadnych propozycji rozwoju gospodarczego gminy, mówi ogolnikami- jest niezdolna by być liderem gminy. Nie ma wykształcenia ekonomicznego lub prawniczego. Czasy, gdy nie matura, chęć szczera, skończyły się. Jestem rozczarowany tą panią. Nie nadaje się. Trudno.

A czy ona tam przedstawiała program. No raczej nie. I bardzo dobrze, bo programu nie powinna przedstawiać sie w takich miejscach jak bolec.info.
To by mnie jako potencjalnego wyborcę obrażało. A wam zostało wycie i to anonimowe.
~~Jasnoróżowa Tygrysówka niezalogowany
12 września 2018r. o 8:48
Tragedia :/
Miało być tak pięknie a wyszło licho wie co..
Pierwsze pytania Pana Kazimierza - Razem odzyskamy Gminę... Kto nam zabrał Gminę?
Kandydatka - Nikt nam Gminy nie zabrał ale ją odzyskamy...
Porażka... Potem równia pochyła już do końca...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza