~Bladolawendowa Surfinia niezalogowany 11 września 2018r. o 22:17
Co ty kolego (kolerzanko) bredzisz ktoś musi rządzi fakt jest taki że jest w gminie Bóg i Car i powinien być dla ludzi a nie odwrotnie wszyscy mają go po dziurki w nosie
~Siny Śniedek niezalogowany 11 września 2018r. o 22:38
Opowiastki ze szkolnego korytarza. "Odsyłam do MOJEGO facebooka, biorę na klatę "...wow, miałam wrażenie jakbym słuchała nastolatka. Wypowiedź niekostruktywna, żadnych konkretnych rozwiązań czy pomysłów poza sluchaniem. A co później z realizacją skoro nie ma Pani zaplecza?? Obecnego Burmistrza Pani zna...z apeli szkolnych
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.