Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szkoła rodzenia

~ niezalogowany
30 grudnia 2010r. o 7:57
~ napisał(a): W jakie dni i w jakich godz. odbywają sie zajęcia w szkole rodzenia w Stomadencie? i prosze o opinie jesli ktoś uczęszcza

A moze tak ktoś napisze na temat!!! i czy szkoła rodzenia jest bezpłatna
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2708
#Anonim2708 nieaktywny
30 grudnia 2010r. o 8:34
;)

Dopisane 30.12.2010r. o godz. 08:34:

~ niezalogowany
30 grudnia 2010r. o 15:31
~ napisał(a):
~ napisał(a): W jakie dni i w jakich godz. odbywają sie zajęcia w szkole rodzenia w Stomadencie? i prosze o opinie jesli ktoś uczęszcza

A moze tak ktoś napisze na temat!!! i czy szkoła rodzenia jest bezpłatna

Mogę podać telefon kontaktowy ,prowadząca pani Jolanta Kamyszek
604 565 978.Opini zadnej nie mam ,bo jeszcze tam nie dotarłam.
~Eliza niezalogowany
10 stycznia 2011r. o 18:11
Hej Wam,

Ja właśnie urodziłam, śliczną dziewczynkę - Julcie. Chodziłam do szkoły rodzenia Pani Joli Kamyszek i nie wyobrażam sobie uczęszczać gdzie indziej. Dwa razy byłam w szpitalnej "szkole rodzenia" co tam się dzieje, to jakiś koszmar - odbębniona godzina i do domu. Na zajęciach u Pani Joli czas był dostosowany do nas, jeśli chciałyśmy rozmawiać 3 godziny, to siedziałyśmy 3 godziny i zawsze było coś ciekawego do robienia. Grupy małe, kameralne i bardzo towarzyskie. Poznałam fajne dziewczyny z którymi mam kontakt nawet teraz kiedy już urodziłam. Do Pani Joli mogłam zadzwonić o każdej korze dni i nocy kiedy wydawało mi się, że "to już". Spokojnie pokierowała mą, tak że po przybyciu do szpitala urodziłam w dwie godziny. Teraz, będąc w domu, już dwa razy dzwoniłam do Pani Joli po porady laktacyjne, bardzo miło, profesjonalnie i z cierpliwością tłumaczone. Szczerze polecam dziewczyny, lepszej szkoły rodzenia nie znajdziecie. Czekam aż trochę wydobrzeje i pójdę do Pani Joli na kurs wiązania chust. Jeszcze raz serdecznie polecam
5888
#TaZo nieaktywny
11 stycznia 2011r. o 0:41
Spytaj lekarza prowadzącego,albo na ginekologii w szpitalu,muszą miec namiary na szkołę rodzenia.
A ten Pan, co jakąś Panią skomentował wyżej,to dla porównania-w mrowisko...!!!To ból zrozumie !! !! !!
2087
#Wikunia nieaktywny
11 stycznia 2011r. o 0:49
~Eliza napisał(a): Hej Wam,

Ja właśnie urodziłam, śliczną dziewczynkę - Julcie. Chodziłam do szkoły rodzenia Pani Joli Kamyszek i nie wyobrażam sobie uczęszczać gdzie indziej. Dwa razy byłam w szpitalnej "szkole rodzenia" co tam się dzieje, to jakiś koszmar - odbębniona godzina i do domu. Na zajęciach u Pani Joli czas był dostosowany do nas, jeśli chciałyśmy rozmawiać 3 godziny, to siedziałyśmy 3 godziny i zawsze było coś ciekawego do robienia. Grupy małe, kameralne i bardzo towarzyskie. Poznałam fajne dziewczyny z którymi mam kontakt nawet teraz kiedy już urodziłam. Do Pani Joli mogłam zadzwonić o każdej korze dni i nocy kiedy wydawało mi się, że "to już". Spokojnie pokierowała mą, tak że po przybyciu do szpitala urodziłam w dwie godziny. Teraz, będąc w domu, już dwa razy dzwoniłam do Pani Joli po porady laktacyjne, bardzo miło, profesjonalnie i z cierpliwością tłumaczone. Szczerze polecam dziewczyny, lepszej szkoły rodzenia nie znajdziecie. Czekam aż trochę wydobrzeje i pójdę do Pani Joli na kurs wiązania chust. Jeszcze raz serdecznie polecam

oby Pani Jola miała mnie takich dzwoniących o każdej porze...

a tak na marginesie to bardzo miła z niej kobieta (nie korzystałam z jej usług bo ciążę i poród przechodziłam w Jeleniej) ale poznałam ją zanim wyjechaliśmy i zanim założyła szkołę rodzenia i w moim odczuciu kobieta bardzo otwarta i można z nią bez problemu o wszystkim porozmawiać

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
~Mała niezalogowany
19 stycznia 2011r. o 8:13
Również polecam szkołe rodzenia Pani Joli, bardzo życzliwa, życiowa i ciepła kobietka. Umie mówić i przekonywać, oraz uspokoić ciężko przestraszone na poczatku przyszłe mamy, szczególnie te, które rodzić będą pierwszy raz i dla których wszystko jest nowe. Mi pomogła i się uspokić, i wyciszyć i zrozumieć co się ze mną dzieje, nieważne jaki byłby koniec ciąży..czy to normalny fizjologiczny czy przez cesarskie cięcie. POza tym udziela mnustwa praktycznych porad jak pielęgnować dziecko, jak się z nim porozumiewać i nim zajmować. O porodzie mówi jak o *przyjemności* co w całym tym stresie jest bardzo kojące. I prawdą jest, że zawsze można na nią liczyć, o wszystkim porozmawiać i zwierzyć się. Polecam sądzę, że po takim przygotowaniu poród sam w sobie i macierzyństwo szczególnie to pierwsze staje się łatwiejsze, gdzie wiesz, że zawsze możesz zadzwonić poprosić o porade, pomoc czy wsparcie :). dziękuję że Pani jest i polecam :) :*
~ niezalogowany
19 stycznia 2011r. o 14:17
a ja rodzilam bez szkoly rodzenia i urodzilam normalnie nie wydaje mi sie zeby to bylo potrzebne kiedys tego nie bylo i rodzilo sie normalnie! przy drugim porodzie rodzilam z kobieta ktora chodzila do szkoly rodzenia i w ogole nic nie umiala nic kompletnie dlatego wyrazam swoja opinie ze jak trzeba rodzic to sie urodzi bez jakis szkol ale to tylko moje zdanie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza