M21W2 napisał(a): Falcuś , napisałeś ( no i nadal nikt z nas forumowiczów nadal nie wie gdzie i kiedy ''strzelano do ciebie przez dziesięć lat'' ) , myślę że bystrzejsi od Ciebie wiedzą . Przemo użył przenośni o tym że Solidarność nas oszukała a ja tu na forum wystawiam się na ostrzał , abyś zrozumiał dodam od siebie - ostrzał słowny przez np. falco , który naśladuje strzelców słownych z lat 1980-89 typu np . Jerzy Urban . Widzę że pojawienie się na forum Jurko doprowadziło do tego że masz wodę zamiast mózgu , dobrze Ci namieszał , Twój komentarz to dobry scenariusz dla Barei .
pieprzysz waści ...teraz nagle piszesz o przenośniach ale w swojej wypowiedzi się do tego nie odniosłeś ...
w czasach kiedy żyją ludzie do których NAPRAWDĘ strzelano ty po raz kolejny mijasz się z prawdą pisząc wprost otwartym tekstem'' ''strzelano do mnie przez dziesięć lat''
to było na tyle nieuprawnione że teraz wycofujesz się raczkiem i twoja kolejna ''karta historii'' obróciła się pył zanim zaistniała ...;)
jak widzę teraz to moja wina bo to nie ONI do ciebie strzelali tylko Falco teraz ''strzela'' ...:]
a do sprawy jakiegoś tam ''jurusia'' raczej nie wracaj bo tak nagle jak się pojawił tak szybko odszedł ...
czyżby to też wina Falco i tego że go ''ustrzelił'' :]
facet ...nie każdy jest tak naiwny jak ty by nie zrozumieć z czyjej ''inspiracji'' i spod czyich paluszków on się tu objawił ...
takie teksty możesz wciskać swoim kolesiom z forum ..tacy to oni chętni do ''poznawania'' :]
zresztą czy on istnieje czy nie miał swoje ''pięć minut'' i odszedł w niebyt ...
''juruś '' :] jak obserwujesz ;) jak twój koleżka ''solidaruch '' się miota w obronie , pojaw się ponownie ..broń kamrata ... :]
tyle was łączy ...:]
nieważne jak i jako kto to zrobisz ..powojnik czy też inny rozchodnik...
dla niego ważne jest by jakikolwiek ''kwiatek'' to napisał ...;)
kto wie?...może sam to zrobię by mu ulżyć w cierpieniu ...
(przypominam ci tu o innym temacie gdzie zadałem konkretne pytanie o tą moją ''gadatliwość '' w związku ze znajomymi - pamiętaj )