~~kupiłem nick niezalogowany 1 sierpnia 2025r. o 7:15
Wczorajsza konferencja Ministra Żurka to chyba pierwszy znaczący moment po wyborach i wyborczym bajzlu z liczeniem głosów kiedy poczułem, że możemy się podźwignąć, choć wciąż szlag mnie trafia jak pomyślę, ile cennych miesięcy i kluczowych tematów przesypało nam się przez palce. A na piasku nie buduje się domu, co dopiero Belwederu.. Nie będzie przeliczenia wszystkich głosów. Boleję nad tym, ale to musi wybrzmieć definitywnie. Od razu zwracam się z apelem do rządu. Zmusiliście wielu z nas, byśmy przełknęli nie porażkę, bo porażkę bierze się na klatę i idzie dalej. Zmusiliście wielu z nas, by emocjonalnie wzięli na klatę wasze zaniedbania, syf, niechlujstwo, chaos, amatorszczyznę, lenistwo.
~~pytanie 4 niezalogowany 3 sierpnia 2025r. o 7:49
Wielkie rzeczy są ważne, ale diabeł tkwi w szczegółach. Czy czarne zboki -kler i nieroby z Solidarności nadal korzystają ze zniżek przy tankowaniu na stacjach ORLEN ? Czy przemawia za tym interes firmy?
Może inne względy?
To jak to jest , ha ?
Imiona: ANDRZEJ (Duda) i KAROL (Nawrocki) tworzą skrót AK, zbieżny z nazwą ARMII KRAJOWEJ. Czy to przypadkowa koincydencja? Nie wiem, ale dla mnie jest to symboliczny łącznik między jedną i drugą prezydenturą a historycznym dziedzictwem AK.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.