Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
22258
#Horus nieaktywny
6 września 2020r. o 19:57
OK.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 września 2020r. o 20:17
M21W2 napisał(a):
~~Terakotowy Modrzew napisał(a):
M21W2 napisał(a): Janusz

M21 po co karmisz tego trola?Jaką on ma perspektywę?Perspektywę tatusia służącego władzy? On nigdy nie zrozumie twoich argumentów, twojego obrazu tamtej rzeczywistości, i obecnej.To stracony człowiek, sfustrowany co zjada swój ogon.On nie jest w stanie nic już nowego powiedzieć, nie jest zdolny do refleksji. Nie musisz już go edukować, bo on nie jest w stanie nic przyjąć do swojego małego móżdżka.Cywilizowałeś, zmusiłeś do kultury osobistej "podaniem ręki", założyłeś mu kaganiec na chamski pysk, ale to niczego nie zmienia. Zauważ, jak się wyrywa, a za chwile i tak wróci do swojego chamskiego stylu, zobaczysz.Dlatego szkoda na trola czasu. Pozdrawiam.

We mnie jest coś czego nie mogę się pozbyć , duszy wojownika , wezmę pod uwagę to co napisałeś jest to mądre spostrzeżenie . Nie zmieni to jednak mojej dewizy że powinniśmy ze sobą dyskutować a wnioski wyciągną ci co czytają .
Są tacy co zauważyli że ja byłem uczestnikiem wydarzeń najnowszej historii , a Janusz jak sam napisał był tylko obserwatorem .
Ja do tego podchodzę inaczej , jego przekonuje propaganda anty- Solidarnościowa , ja nie potrafię nie podjąć próby pokazania że mija się z prawdą , zdaję sobie sprawę że jest to walenie głową w mur . Wiem że mur zostanie murem a moja głowa wszystko wytrzyma . Pozdrawiam .

... dusza wojownika ... mam tak samo Lucjanie ... jakaś ułomność , czy cóś :D Być może lepszym rozwiązaniem dla współczesnej cywilizacji są grafomańskie cioty z klawiaturką :D
Ale ja , biedny mały żuczek , jak trzeba to ugryzę :D

Lucjanie , co się odwlecze , to nie uciecze :) Dwie bratnie Dusze pomimo różnicy wieku spotkają się :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11445
PanM
6 września 2020r. o 20:20
M21W2 napisał(a):
~~Terakotowy Modrzew napisał(a):
M21W2 napisał(a): Janusz

M21 po co karmisz tego trola?Jaką on ma perspektywę?Perspektywę tatusia służącego władzy? On nigdy nie zrozumie twoich argumentów, twojego obrazu tamtej rzeczywistości, i obecnej.To stracony człowiek, sfustrowany co zjada swój ogon.On nie jest w stanie nic już nowego powiedzieć, nie jest zdolny do refleksji. Nie musisz już go edukować, bo on nie jest w stanie nic przyjąć do swojego małego móżdżka.Cywilizowałeś, zmusiłeś do kultury osobistej "podaniem ręki", założyłeś mu kaganiec na chamski pysk, ale to niczego nie zmienia. Zauważ, jak się wyrywa, a za chwile i tak wróci do swojego chamskiego stylu, zobaczysz.Dlatego szkoda na trola czasu. Pozdrawiam.

We mnie jest coś czego nie mogę się pozbyć , duszy wojownika , wezmę pod uwagę to co napisałeś jest to mądre spostrzeżenie . Nie zmieni to jednak mojej dewizy że powinniśmy ze sobą dyskutować a wnioski wyciągną ci co czytają .
Są tacy co zauważyli że ja byłem uczestnikiem wydarzeń najnowszej historii , a .

Lucjan , ja też byłem czynnym uczestnikiem tych wydarzeń. Na domiar złego przez pewien czas musiałem ścierać się z tym na łonie rodziny.
Mnie też zabolało bezrefleksyjne nadanie statusu mędrca anonimowemu rozmówcy , który bez ogródek nazywa nas Trollami.
Każdy z nas ma lub miał rodziców . Każdy urodził się w zastanej rzeczywistości i nic na to nie poradzi.Jak możesz godzić się na potępianie naszych przodków że służyli ojczyźnie. Ojczyźnie takiej jaką sami zastali.Winę ponoszą nadgorliwi siepacze bezpieki a nie każdy ubrany w mundur.
Dzisiaj jest tak samo. Jeden policjant jest wstrzemięźliwy w ramach służby a inny nadgorliwy.
Jedno było i jest pewne . W pewnych okolicznościach musimy utrzymać rodziny a ktoś mający nad nami władzę umiejętnie tym manipuluje.
Ja i Janusz całe dorosłe życie pracowaliśmy sami na siebie.Dlaczego teraz nazywacie nas Trollami , lewakami , złodziejami , kodziarzami , itp ?[img=1599416407_k6mt61g.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 września 2020r. o 20:39
Przemo , jesteś niesprawiedliwy . Czy kiedykolwiek wyzywałem Cię face to face od ateistów ... i całej reszty brzydkich epitetów , jakie raczyłeś wymienić ?

Janusza nazywam Głupią Papugą ponieważ mam do tego intelektualne powody . Ciebie Przemo mam za bardzo inteligentnego faceta ... qurde co ja gadam :D za FACETA !! z jajami , co nie boi się spoglądać w lustro :) ... jak Lucjan :)

Ale jeśli chcesz zniżyć się do poziomu internetowych trolli ... zabronić Ci nie mogę :)

Przemo , proszę nie desperuj , pamiętam przecież temat na Bolcu , jaki założyłeś ... o onkologi . Miało być w piach , a dalej gadamy przez łącza :)

Dusza jest nieśmiertelna Szacowny Ateisto , nie trolu :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14240
M21W2
6 września 2020r. o 21:07
Przemku kieruj swoje uwagi pod odpowiedni adres , lub podaj przykład na Twoje pytania .

Dopisane 06.09.2020r. o godz. 20:59:

M21W2 napisał(a): Przemku kieruj swoje uwagi pod odpowiedni adres , lub podaj przykład na Twoje insynuacje nie będę odpowiadał nie mogę sobie przypomnieć abym tak nazywał Ciebie .

Dopisane 06.09.2020r. o godz. 21:07:

P.S Przemku jakbyś zamiast --- czemu nas nazywacie - --napisał - czemu nas tak nazywają , też bym nie odpowiedział .
Pytaj tych co tak Ciebie nazywają .

~~Nadżółkła Kanna niezalogowany
6 września 2020r. o 21:08
M21W2 napisał(a): Przemku kieruj swoje uwagi pod odpowiedni adres , lub podaj przykład na Twoje pytania .Dopisane 06.09.2020r. o godz. 20:59:
M21W2 napisał(a): Przemku kieruj swoje uwagi pod odpowiedni adres , lub podaj przykład na Twoje insynuacje nie będę odpowiadał nie mogę sobie przypomnieć abym tak nazywał Ciebie .

Ale jaja panie. panm dał panu przykład a pan każe mu dać przykład. Niech se pan przeczyta.
14240
M21W2
6 września 2020r. o 21:21
Pannazdzieckiem napisał(a): Przemo , jesteś niesprawiedliwy . Czy kiedykolwiek wyzywałem Cię face to face od ateistów ... i całej reszty brzydkich epitetów , jakie raczyłeś wymienić ?

Janusza nazywam Głupią Papugą ponieważ mam do tego intelektualne powody . Ciebie Przemo mam za bardzo inteligentnego faceta ... qurde co ja gadam :D za FACETA !! z jajami , co nie boi się spoglądać w lustro :) ... jak Lucjan :)

Ale jeśli chcesz zniżyć się do poziomu internetowych trolli ... zabronić Ci nie mogę :)

Przemo , proszę nie desperuj , pamiętam przecież temat na Bolcu , jaki założyłeś ... o onkologi . Miało być w piach , a dalej gadamy przez łącza :)

Dusza jest nieśmiertelna Szacowny Ateisto , nie trolu :)

Czkam na spotkanie z Tobą .
Przemek trochę się zaplątał , wszystkim nam się to czasami zdarza , ja w każdym razie sam siebie na tym łapię .

Dopisane 06.09.2020r. o godz. 21:21:

~~Nadżółkła Kanna napisał(a):
M21W2 napisał(a): Przemku kieruj swoje uwagi pod odpowiedni adres , lub podaj przykład na Twoje pytania .Dopisane 06.09.2020r. o godz. 20:59:

Ale jaja panie. panm dał panu przykład a pan każe mu dać przykład. Niech se pan przeczyta.

Proszę Pana niech Pan przytoczy ten przykład na jego twierdzenie , przykład że ja go tak nazywam .

.Dlaczego teraz nazywacie nas Trollami , lewakami , złodziejami , kodziarzami , itp ?
~~Ceglany Zimowit niezalogowany
6 września 2020r. o 21:38
„Symptomy trollowania:
• bezgraniczne podporządkowanie się jakiejś idei (...) i bronienie jej do końca;
• częste zadawanie tych samych pytań, na które odpowiedź została już udzielona;
• brak konsekwencji podczas prowadzenia dyskusji i zaprzeczanie własnym tezom i opiniom;
• chętne używanie argumentów ad personam – atakujących osoby lub ich cechy szczególne, jak wiek/zainteresowania/etc., bez związku z tematem dyskusji;
• skrajna megalomania i pogardliwy stosunek do innych osób;
• konfabulacja np. na temat swego wykształcenia, pracy, pozycji społecznej bądź doświadczeń życiowych – celem trolla jest tutaj nadanie większego znaczenia swoim wypowiedziom;
• za każdym razem rozpoczynanie wypowiedzi od tego samego zwrotu – powitania, często obraźliwego, prowokacyjnego;” :}
P.S.
Zdaję sobie sprawę, że są to reguły doskonale znane, ale wydaje mi się że przypomnieć nie zaszkodzi ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza