M21W2 napisał(a):~~Terakotowy Modrzew napisał(a):M21W2 napisał(a): Janusz
M21 po co karmisz tego trola?Jaką on ma perspektywę?Perspektywę tatusia służącego władzy? On nigdy nie zrozumie twoich argumentów, twojego obrazu tamtej rzeczywistości, i obecnej.To stracony człowiek, sfustrowany co zjada swój ogon.On nie jest w stanie nic już nowego powiedzieć, nie jest zdolny do refleksji. Nie musisz już go edukować, bo on nie jest w stanie nic przyjąć do swojego małego móżdżka.Cywilizowałeś, zmusiłeś do kultury osobistej "podaniem ręki", założyłeś mu kaganiec na chamski pysk, ale to niczego nie zmienia. Zauważ, jak się wyrywa, a za chwile i tak wróci do swojego chamskiego stylu, zobaczysz.Dlatego szkoda na trola czasu. Pozdrawiam.
We mnie jest coś czego nie mogę się pozbyć , duszy wojownika , wezmę pod uwagę to co napisałeś jest to mądre spostrzeżenie . Nie zmieni to jednak mojej dewizy że powinniśmy ze sobą dyskutować a wnioski wyciągną ci co czytają .
Są tacy co zauważyli że ja byłem uczestnikiem wydarzeń najnowszej historii , a Janusz jak sam napisał był tylko obserwatorem .
Ja do tego podchodzę inaczej , jego przekonuje propaganda anty- Solidarnościowa , ja nie potrafię nie podjąć próby pokazania że mija się z prawdą , zdaję sobie sprawę że jest to walenie głową w mur . Wiem że mur zostanie murem a moja głowa wszystko wytrzyma . Pozdrawiam .
M21W2 napisał(a):~~Terakotowy Modrzew napisał(a):M21W2 napisał(a): Janusz
M21 po co karmisz tego trola?Jaką on ma perspektywę?Perspektywę tatusia służącego władzy? On nigdy nie zrozumie twoich argumentów, twojego obrazu tamtej rzeczywistości, i obecnej.To stracony człowiek, sfustrowany co zjada swój ogon.On nie jest w stanie nic już nowego powiedzieć, nie jest zdolny do refleksji. Nie musisz już go edukować, bo on nie jest w stanie nic przyjąć do swojego małego móżdżka.Cywilizowałeś, zmusiłeś do kultury osobistej "podaniem ręki", założyłeś mu kaganiec na chamski pysk, ale to niczego nie zmienia. Zauważ, jak się wyrywa, a za chwile i tak wróci do swojego chamskiego stylu, zobaczysz.Dlatego szkoda na trola czasu. Pozdrawiam.
We mnie jest coś czego nie mogę się pozbyć , duszy wojownika , wezmę pod uwagę to co napisałeś jest to mądre spostrzeżenie . Nie zmieni to jednak mojej dewizy że powinniśmy ze sobą dyskutować a wnioski wyciągną ci co czytają .
Są tacy co zauważyli że ja byłem uczestnikiem wydarzeń najnowszej historii , a .
M21W2 napisał(a): Przemku kieruj swoje uwagi pod odpowiedni adres , lub podaj przykład na Twoje insynuacje nie będę odpowiadał nie mogę sobie przypomnieć abym tak nazywał Ciebie .
Dopisane 06.09.2020r. o godz. 21:07:
P.S Przemku jakbyś zamiast --- czemu nas nazywacie - --napisał - czemu nas tak nazywają , też bym nie odpowiedział .
Pytaj tych co tak Ciebie nazywają .
M21W2 napisał(a): Przemku kieruj swoje uwagi pod odpowiedni adres , lub podaj przykład na Twoje pytania .Dopisane 06.09.2020r. o godz. 20:59:M21W2 napisał(a): Przemku kieruj swoje uwagi pod odpowiedni adres , lub podaj przykład na Twoje insynuacje nie będę odpowiadał nie mogę sobie przypomnieć abym tak nazywał Ciebie .
Ale jaja panie. panm dał panu przykład a pan każe mu dać przykład. Niech se pan przeczyta.
Pannazdzieckiem napisał(a): Przemo , jesteś niesprawiedliwy . Czy kiedykolwiek wyzywałem Cię face to face od ateistów ... i całej reszty brzydkich epitetów , jakie raczyłeś wymienić ?
Janusza nazywam Głupią Papugą ponieważ mam do tego intelektualne powody . Ciebie Przemo mam za bardzo inteligentnego faceta ... qurde co ja gadam :D za FACETA !! z jajami , co nie boi się spoglądać w lustro :) ... jak Lucjan :)
Ale jeśli chcesz zniżyć się do poziomu internetowych trolli ... zabronić Ci nie mogę :)
Przemo , proszę nie desperuj , pamiętam przecież temat na Bolcu , jaki założyłeś ... o onkologi . Miało być w piach , a dalej gadamy przez łącza :)
Dusza jest nieśmiertelna Szacowny Ateisto , nie trolu :)
~~Nadżółkła Kanna napisał(a):M21W2 napisał(a): Przemku kieruj swoje uwagi pod odpowiedni adres , lub podaj przykład na Twoje pytania .Dopisane 06.09.2020r. o godz. 20:59:M21W2 napisał(a): Przemku kieruj swoje uwagi pod odpowiedni adres , lub podaj przykład na Twoje insynuacje nie będę odpowiadał nie mogę sobie przypomnieć abym tak nazywał Ciebie .
Ale jaja panie. panm dał panu przykład a pan każe mu dać przykład. Niech se pan przeczyta.
Proszę Pana niech Pan przytoczy ten przykład na jego twierdzenie , przykład że ja go tak nazywam .
.Dlaczego teraz nazywacie nas Trollami , lewakami , złodziejami , kodziarzami , itp ?