Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

22258
#Horus nieaktywny
30 sierpnia 2022r. o 19:10
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): to niby za darmo teraz dostaję kasę ?
miliony Polaków płacą gigantyczne podatki dla ZUS a tacy jak ty mają KRUS...

kto więcej płaci? ;D
miliony Polaków co miesiąc opłacają podatek od mieszkań w tacy jak ty co?...podatek roczny od '' stodółek'' ;D

kto tu więc ''dyma'' państwo?

PO napisaniu prawdy zaczynasz się tłumaczyć , i po co .
Januszek ja mam emeryturę z ZUS-u ty w swoim stylu insynuujesz , i po co to .
21 lat Wizów , 20 działalność gospodarcza i rolnicza , w wieku 60 lat zasłużona emerytura , UTRZYMANKU .
Wysil swoje " gumowe ucho " dowiesz się że nie mam stodółki , płacę do dnia dzisiejszego nawet jako emeryt podatek
gruntowy i za budynek oraz 17 -sto arową działkę .
Nie będę tobą i nie poniżę się insynuując cokolwiek na temat twoich podatków , sam napisałeś , jesteś utrzymankiem .

ja mam się tobie tłumaczyć? ... z czego?
to ty coś tu teraz insynuujesz małorolny ...;D
więc zluzuj rajty bo teraz sam piszesz że masz emeryturę z ZUS więc i ty jesteś takim samym ''utrzymankiem '' jak ja...;D

koło pióra lata mi twoja ''stodółka'' ...zresztą jaka tam twoja jak przejęta ...
coś tam kiedyś pisałeś ... o teściach ...(przypominam na wszelki wypadek -SAM O TYM PISAŁEŚ ...;D

dlaczego nie piszesz wyrwigroszu ile to ty ROCZNIE płacisz tego podatku?
może więc kwartalnie?
bo tacy jak ja płacą co miesiąc...

''..nie poniżę się insynuując cokolwiek na temat twoich podatków ''

bo nic o nich nie wiesz ...;D ;D
stąd twoje fantazje...

a właśnie ...nie świętujesz rocznicy ''porozumień sierpniowych'' ? ...a może dostałeś ''medala'' ale nie przyznajesz się ...przez skromność ...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
30 sierpnia 2022r. o 19:55
Januszku , ale ciebie nosi , swoje ujemne cechy charakteru przypisujesz innym , ty biedaczyno nawet nie wiesz że do do ZUS
są odprowadzane składki emerytalne , i to kto ile uzbierał decyduje o wysokości emerytury , czyżbyś kłamał że masz jakąkolwiek emeryturę ? .
Jakbyś składał wniosek wiedziałbyś ilu jest kasy zgromadzone na twoim koncie i jak jest naliczana emerytura .
Zaczynasz mnie przekonywać swoimi wpisami że skorn prawdę napisał , jesteś utrzymankiem żony , to chcesz mi
udowodnić tym nerwowym wpisem ? .
Ja nie jestem tobą , nie zajmuje się pisaniem na forum o ważnych wydarzeniach , zaspokoję twoją ciekawość , byłem ze sztandarem w kościele na mszy w intencji Solidarności , jutro złożenie kwiatów przy pomniku Solidarności .
Pierwszego września 0 godz . 12 ponownie ze sztandarem w kościele w rynku , następnie po mszy uroczystości przy
pomniku niepodległości .
Ty w tym czasie nadal będziesz wypisywał swoje brednie , bohaterze od klawiatury , zignorowałem twój nowy- stary
temat i tak zostanie , liczą się czyny a nie zakładanie co nóż oklepanych tematów .
A teraz Dobrej nocy życzę i snów o swojej " wielkości " - UTRZYMANKU .
22258
#Horus nieaktywny
30 sierpnia 2022r. o 20:13
ojej...no to teraz wiem z czego ZUS mi nalicza emeryturkę ...
jak składałem wniosek nikt w ZUS-ie mi nie powiedział że to oni będą płacić ...

no popatrz ...a ja myślałem że to dzięki piSSdzielcom...;D

no,no ...będziesz pod pomnikiem i co?...klata do ''medalika'' i smirna!!!!!!!
wiesz co?.. wolę siedzieć przy klawiaturce niż się tam ''lansować'' bo tylko lans wam ''solidaruchom'' pozostał ;D
a w temacie o ''rocznicy '' nie pojawiasz si e ze wstydu ...no bo jak tu pisać że oczekiwaliście socjalizmu z ludzką twarzą ...;D
bo wyszły tylko zakłamane ,pazerne na ''koryta'' mordy...
~~Siedem życzeń niezalogowany
30 sierpnia 2022r. o 20:26
Banda i Wanda POzdrawia Farezeusza .
~~Lucjan niezalogowany
30 sierpnia 2022r. o 20:28
Januszku, naucz się pisać po ludzku, błazenada nic faktów, takie twoje - ble ,ble, ble .,... bez znaczenia komu odpowiadasz. A teraz mecz , będziesz oglądał, grają zespoły z państw których nienawidzisz. Polska , Polska , Polska.
22258
#Horus nieaktywny
30 sierpnia 2022r. o 22:04
a ty słuchaj ...
i punkt zdobywa deFalco...;D

Dopisane 30.08.2022r. o godz. 20:38:

widziałeś Lucus jak deFalco wbił ''gwoździa'' ? ;D

Dopisane 30.08.2022r. o godz. 20:58:

łan ...ziro...
kapitalna gra deFalco ...;D

Dopisane 30.08.2022r. o godz. 21:27:

łan ...łan...
ale de Falco chwalony przez komentatorów...;D

Dopisane 30.08.2022r. o godz. 21:36:

a widzieliście tego asiora na 6: 6 de Falco?
maestria...;D

Dopisane 30.08.2022r. o godz. 22:04:

kurna ...tylko poszedłem sobie zrobić kanapki i wdupili...
wracam przed tivi by było ''tu...tu'' ;D
~~Ala niezalogowany
30 sierpnia 2022r. o 22:07
Przystojny ten DeFalco:)
~~Kocia ferajna niezalogowany
30 sierpnia 2022r. o 22:31
Szalejmy z Yogim i Bubu po zwycięstwie:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK