~~weteran napisał(a): dobrze że POdniesiono temat reparacji
teraz gołym okiem widać PO czyjej stronie jest łoPOzycja
~~bazyli napisał(a):Ktoś napisał: ~~falco napisał(a): Zaraz bo ja nadal oczekuję na 100 mln Wałęsy. Dlaczego teraz po zmianie tylu przewodniczących Solidarności żaden z nich nie wraca do tego? To by były takie moje reparacje.
Polski Falco de, w OFE były moje składki, ciężko zapracowane, tak tylko dodam:D
Zastosowana autokorekta
~~Ciemnozielony Lilak napisał(a):Ktoś napisał: ~~bazyli napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~falco napisał(a): Zaraz bo ja nadal oczekuję na 100 mln Wałęsy. Dlaczego teraz po zmianie tylu przewodniczących Solidarności żaden z nich nie wraca do tego? To by były takie moje reparacje.
Ja odprowadziłem więcej składek do ZUS jak ty do tego za kupczy ne go OFE i nie skomlę tak jak ty ,mój rocznik przydzielony był bez mojej zgody tylko do ZUS ,
Zastosowana autokorekta
A ty do OFE chciałeś? To Donek ci nie powiedział że do ZUS-U lepiej zarobisz?
~~Wyborca peło napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnozielony Lilak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyli napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~falco napisał(a): Zaraz bo ja nadal oczekuję na 100 mln Wałęsy. Dlaczego teraz po zmianie tylu przewodniczących Solidarności żaden z nich nie wraca do tego? To by były takie moje reparacje.
Ja odprowadziłem więcej składek do ZUS jak ty do tego za kupczy ne go OFE i nie skomlę tak jak ty ,mój rocznik przydzielony był bez mojej zgody tylko do ZUS ,
Zastosowana autokorekta
A ty do OFE chciałeś? To Donek ci nie powiedział że do ZUS-U lepiej zarobisz?
Głupi ... wtedy nie rządził Donek jak przydzielali ludzi do OFE i do ZUS ,ale wy PISdzielcy wszystko co be to Tusk
Zastosowana autokorekta
~~bazyli napisał(a):Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): Rząd odrzucił ostatnio pomysł obniżki podstawowych stawek VAT do poziomów sprzed "tymczasowej" podwyżki z 2011 r., czyli z 23-8 proc. do 22-7 proc. Tym razem okazało się to niemożliwe, bo potrzeba pieniędzy na wojsko. Tym samym w listopadzie będziemy obchodzić jedenastą rocznicę tej Tuskowej podwyżki "na trzy lata".
I jak wam z tym PISie zdradzieckie mordy ? Coś wam oszczany dziad nie chce obniżyć tego vatu , co go podniósł Tusk tylko na 3 lata , ani oddać z powrotem pieniędzy z ZUS do OFE ,co je ukradł Tusk..
A przecie szczerbaty konus to taki miły ,prawy i sprawiedliwy starszy pan.
Jakie z ZUS jakie z ZUS? ZUS to tylko słup te pieniądze poszły do budżetu i następnie się okazało że "piniendzy nie ma i nie będzie"
Niech mi oddaje moje 40tys. To się nie przedawnia.