Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Lazurowy Dzwonek niezalogowany
6 września 2022r. o 19:47
~~Brawo Jarek napisał(a): Wystarczyło tylko wystąpienie w telewizji Kaczyńskiego który powiedział ,że wolno palić w piecach wszystkim oprócz opon i długo nie trzeba było czekać ,wczoraj wieczorem wyszedłem przed dom i unosił się niesamowity smród z sąsiednich kominów gdzie ktoś spalał jakieś śmierdzące tworzywa .Ja osobiście wolał bym umrzeć z zimna przez zamarznięcie jak na raka dróg oddechowych ,

A dzisiaj już jest informacja, że firmy rozpoczęły produkcję granulatu z mielonych opon jako paliwa do domowych pieców.
No będzie "wesoło"tej zimy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~kominek niezalogowany
6 września 2022r. o 21:52
~~Lazurowy Dzwonek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brawo Jarek napisał(a): Wystarczyło tylko wystąpienie w telewizji Kaczyńskiego który powiedział ,że wolno palić w piecach wszystkim oprócz opon i długo nie trzeba było czekać ,wczoraj wieczorem wyszedłem przed dom i unosił się niesamowity smród z sąsiednich kominów gdzie ktoś spalał jakieś śmierdzące tworzywa .Ja osobiście wolał bym umrzeć z zimna przez zamarznięcie jak na raka dróg oddechowych ,

A dzisiaj już jest informacja, że firmy rozpoczęły produkcję granulatu z mielonych opon jako paliwa do domowych pieców.
No będzie "wesoło"tej zimy.

W Zebrzydowej jest potężny skład starych opon właścicielka chętnie się pozbędzie jeszcze jest w stanie dużo zapłacić .
~~Jasnozielony Pięciornik niezalogowany
7 września 2022r. o 6:34
Hehe a ja mam drzewo
~~Brawo PiS niezalogowany
7 września 2022r. o 8:51
Ekogroszek gumowy .
Brawo PIS
~~Uczciwy z peło niezalogowany
7 września 2022r. o 9:10
~~Brawo PiS napisał(a): Ekogroszek gumowy .
Brawo PIS

kłamiesz lewaku
~~Horus niezalogowany
7 września 2022r. o 9:21
a to?

''Ekogroszek z gumy, czyli smog jak zima nuklearna
W sieci szybko zawrzało, kiedy na Allegro pojawiło się ogłoszenie dotyczące sprzedaży ekogroszku gumowanego sprzedawanego 2200 zł za tonę. W ratach wychodzi drożej, bo 2750 zł (50 rat po 55 zł każda). Można też było zdecydować się na inną formę zakupu, decydując się na worek 20 kg – po 60 zł od sztuki. ''
~~Miętowa Śliwa niezalogowany
7 września 2022r. o 9:26
https://wiadomosci.wp.pl/jak-minister-z-bratem-ponad-140-hektarow-upolowali-6809498205825664a

Bandyci w państwie piSS mają się dobrze a do tego są pod ochroną mafii piSS
~~Horus niezalogowany
7 września 2022r. o 9:32
hahahaha...
wspominałem o tym jednemu z forumowych kukizowców...
od początku kukizy to byli zwykli ''wałkarze'' żerujący na naiwniakach...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza