~~Płoworudy Bratek napisał(a):
~~ niezalogowany
1 godz. 37 min. temu
Co ty piszesz? Jaki sygnalista? Jaki donosiciel? Tu na forum ostrzegał pzd że jak ten nie zaprzestanie wyzwisk to założy mu sprawę. Nie czaił się za plecami i nie robił tego w tajemnicy.
Pzd nie posłuchał i pijaczyna skończył w sądzie gdzie sprawę przegrał i za to tu przepraszał . To wszystko wyjaśnia.
Czego chcesz tu bronić skoro pzd nie tylko w tym jednym przypadku okazał się szują?
Myślisz że ludzie tego nie pamiętają?
Ale może ty spróbujesz odpowiedzieć na pytania z poprzedniego wpisu który nawet cytujesz w swoim poście.
No spróbuj. ;]]
Co za bzdury …??
Pociągnął do odpowiedzialności , człowieka chorego , niepoczytalnego , zwykłego alko , a że Jasio to odważniejsza osobowość za pięć groszy , chcąca tylko jak zwykle błyszczeć , to i umarłego do prokuratury by zgłosił , a powinien tylko brokatem się posypać ….
Proste triki stosował , ukąsił SP. Piotra uderzał w rodzinę , dzieciaki, a co za przeproszeniem go to interesowało ..??
brat Jurek ponownie ''pierdnął '' ;D
to to dopiero jest ''osobowość'' ...za pięć eurocentów...
błyśnij i ty intelektem bo popisujesz się ciągle i tymi samymi popierdółkami ale na konkrety nie odpowiadasz
to nie są z twojej strony ''triki'' ..prostackie na dodatek bo boisz się pisać o tym co wcześniej napisano na temat twojego jak widać ''idola''...;D
ty z Lucjanem macie chyba we krwi pajacowanie...
gdzie i kiedy uderzyłem w rodzinę tego dupka?...czy w jego dzieciaki?
on sam tu wielokrotnie pisał i to niezbyt ciekawie...czy to ja byłem sprawcą tego że zabrano mu dziecko umieszczając w ośrodku opiekuńczym?...zrobiło to państwo a przyczyną tego było to że wolał chlać niż zajmować się dziećmi....
''niebieską kartę '' nie zakłada się bez przyczyny...
pajacu a odpowiedz może co tego szmaciarza interesowało moje życie?
nie odpowiesz bo cienki boluś z ciebie ...
a może pajacu odpowiesz co twojego brata Lucusia interesowało moje życie że tak wypytywał o nie obleśnego grubasa by później tu o tym pisać?
też nie odpowiesz bo ''mientka faja'' jesteś...
zadzwoń do braciszka by to sobie skopiował do 28 ''teczki''...;D