Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Baba Wanga niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 7:36
A ja myślę że trzeba by było wypompować szambo na posesji Lutka. On lubi smród ,może się pochylił za bardzo i myk.
A może dopadła go ,,klątwa pzd'' i teraz już są razem?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~dawny znajomy niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 7:51
14240
M21W2
19 godz. 9 min. temu
Nastąpiło rozmnażanie przez pączkowanie insynuatorów .
Hejterzy wiedzą wszystko najlepiej .
Co z tego że napiszę prawdę takiemu oszczercy Janowi jak on i tak nazwie mnie łgarzem , zwyzywa od tchórzy .
Sprawę Janusza prowadzi podkomisarz Dominika , pokój nr. 249 Nazwisko też na D .

" bolecnauto " dzięki za radę , wiedz jedno , szkoda mi czasu na bieganie na policję na kogoś takiego jak ty .

Czas na obiad i długi spacer .
R.I.P CIP CIP.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 9:03
oj tam,oj....
czas wysłać skreślone kupony...
Rublov może wtopić a Coboli może wygrać...
Tiafoe i Dymitrow to ''pewniaki''...prawie...;D

a więc AJDEEEEEEE....
14240
M21W2
9 kwietnia 2025r. o 10:01
Rada Języka Polskiego: Obraźliwe są słowa silnie nacechowane ekspresywnie i aksjologicznie, np. gdy mówimy o człowieku: "bał#wan", "pa#jac", "kan#alia", "kre#tyn".,.... Janusz dostawał adekwatne odpowiedzi na które zasługuje, Zmiękczyl mnie swoimi łzami . Po mnie wyzwiska nikczemnika spływają jak woda po kaczce . Jak zadałem temu nikczemnikowi pytanie - dlaczego brata Jurka wyzywa od folksdojczy " dzieciach " mi odpisał,- " ja to tylko powtarzam, pierwszy jego tak nie wyzwałem" . ,..... Fa, lco ( Janusz) jesteś zawieszony za łamanie regulaminu ( wulgaryzmy i obrażanie ) Marcin. ,.... Januszek skarżył się Marcinowi że jest wyzywany, otrzymał odpowiedź - " nie wyzywaj nie będziesz wyzywany" . .... Ostatecznie dwókrotnie zbanowany nadal wyzywa zmieniając pseudonimy i styl pisania. Zainteresowanych tematem udostępnienia danych osobowych Janusza odsyłam pod nr telefonu 696207676 . .... Miłego dnia hejterzy, dzięki za wasze wpisy które pokazują do czego doprowadził Janusz swoimi pomówieniami, jak będzie taka potrzeba wykorzystam wszystkie. Piszcie dalej . Miłego dnia.
~~Oliwkowy Uczep niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 11:08
Mam pytanie. Czy ten wątek został stworzony po to aby trochę powyzywali się tu zwolennicy tęczowego rafaua razem z wyborcami papiera nawrockiego którego pis wyciągnął sobie kilka miesięcy temu z d##y?
9 kwietnia 2025r. o 11:08

''... dzięki za wasze wpisy które pokazują do czego doprowadził Janusz swoimi pomówieniami, jak będzie taka potrzeba wykorzystam wszystkie....''

PRZESTAŃ TU PIERD...Ć FRAJERZE...
JESTEŚ ŁGARZEM A WSZORAJSZY TWÓJ POST Z TĄ DOMINIKĄ TYLKO TO POTWIERDZA...;D

ty pajacu myślałeś że mnie tym wystraszysz?
prosto z STS-u ze zrzutem twojego postu pojechałem porozmawiać z ta ''panią '' nie czekając na wezwanie...
i co?...tam nie pracuje żadna wymyślona przez twoją nieogarniętą wręcz fantazję ''pani komisarz'' o tym imieniu...

A TERAZ PISZ DALEJ GŁUPOWATY PAJACU...;D
ja się położę przed tivi bo tenis bo to jest ważne a ty...
ty jesteś pyłkiem marnym...
9 kwietnia 2025r. o 11:17
''Zainteresowanych tematem udostępnienia danych osobowych Janusza odsyłam pod nr telefonu 696207676 .''

kumpli szukasz? ...nie masz z kim tu już i o czym pisać ?
znalazł się ...''tajemniczy Don Pedro'' z palcem w dupie...;D
14240
M21W2
9 kwietnia 2025r. o 12:25
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): prosto z STS-u ze zrzutem twojego postu pojechałem porozmawiać z ta ''panią '' nie czekając na wezwanie...
i co?...tam nie pracuje żadna wymyślona przez twoją nieogarniętą wręcz fantazję ''pani komisarz'' o tym imieniu...

Podjadę pod twój dom, zejdziesz abym pokazał ci wezwanie czy nadal będziesz wyzywał i bełkotał oszuście. Czekam na odpowiedź Łgarzu.

Dopisane 09.04.2025r. o godz. 12:07:

Przepraszam Pani podkomisarz ma na imię Monika nazwisko zaczyna się na D . .,. Dziene że nie wiesz kto prowadzi twoją sprawę , pisałeś że masz potwierdzenie na mejlu, znasz nr telefonu Pani Podkomisarz , miałeś umówić nasze spotkanie z tą Panią. .. Wiem, wiem, jestem łgarzem.

Dopisane 09.04.2025r. o godz. 12:12:

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): tajemniczy Don Pedro'' z palcem w dupie...;D

Dom Pedro bardzo do ciebie pasuje, nie pchaj palca tam gdzie nie trzeba, korzystaj z papieru toaletowego.

Dopisane 09.04.2025r. o godz. 12:25:

Nr . Pokoju wystarczył 249 wystarczy aby sprawdzić kto tam pracuje . Dyżurny policjant bez problemu by to Jasiowi Don Pedro potwierdził i podał prawdziwe imię.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza