~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): prosto z STS-u ze zrzutem twojego postu pojechałem porozmawiać z ta ''panią '' nie czekając na wezwanie...
i co?...tam nie pracuje żadna wymyślona przez twoją nieogarniętą wręcz fantazję ''pani komisarz'' o tym imieniu...
Podjadę pod twój dom, zejdziesz abym pokazał ci wezwanie czy nadal będziesz wyzywał i bełkotał oszuście. Czekam na odpowiedź Łgarzu.
Dopisane 09.04.2025r. o godz. 12:07:
Przepraszam Pani podkomisarz ma na imię Monika nazwisko zaczyna się na D . .,. Dziene że nie wiesz kto prowadzi twoją sprawę , pisałeś że masz potwierdzenie na mejlu, znasz nr telefonu Pani Podkomisarz , miałeś umówić nasze spotkanie z tą Panią. .. Wiem, wiem, jestem łgarzem.
Dopisane 09.04.2025r. o godz. 12:12:
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): tajemniczy Don Pedro'' z palcem w dupie...;D
Dom Pedro bardzo do ciebie pasuje, nie pchaj palca tam gdzie nie trzeba, korzystaj z papieru toaletowego.
Dopisane 09.04.2025r. o godz. 12:25:
Nr . Pokoju wystarczył 249 wystarczy aby sprawdzić kto tam pracuje . Dyżurny policjant bez problemu by to Jasiowi Don Pedro potwierdził i podał prawdziwe imię.