Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Bandyci niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 14:03
Pisowscy bandyci 18 maja wsiądą w ostatni pociąg do Budapesztu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
9 kwietnia 2025r. o 14:18
~~Bandyci napisał(a): Pisowscy bandyci 18 maja wsiądą w ostatni pociąg do Budapesztu.

Wiesz co może i dobrze piszesz bandyterkę z Tuskiem i Bodnarm stać na wszystko. Białoruś ludzie z partii opozycyjnych do zbrodniarza Łukaszenki opuszczają kraj lub są zamykani w więzieniach o zaostrzonym rygorze . Mściwy Tusk z bodnarowcami dorównują Łuksszence, coraz bliżej im do Putina .

Dopisane 09.04.2025r. o godz. 14:18:

Januszku, do zobaczenia jutro na komendzie.
~~Różowoczerwona Sośnica niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 14:20
WSA stwierdził, że KRRiT nielegalnie przyznała koncesję TV Repulkika, zaorać tę kłamliwą szczujnię.
~~Złotordzawa Ślazówka niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 14:25
Lucjan , a Twoi ...y to kryształy są ?
to już nie wina są winne ,tylko Bodnar dołączył

Zastosowana autokorekta

~~Wuj niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 14:28
List do tańczącego na trumnach.

Żulu!

Miałem zaszczyt i honor w imieniu tych, którzy na mnie głosowali, w imieniu tych którzy głosowali na KO i na całą Koalicję 15 października pokazać ci, że nie możesz wchodzić na mównicę bez trybu, że musisz się słuchać prowadzącego obrady, że w obecnej Polsce nie jesteś żadnym dyktatorem tylko że jesteś zwykłym obywatelem.

Myśmy 8 lat czekali w bezsilności patrząc jak niszczysz nasz kraj. Patrzyliśmy bezsilnie jak kradniecie, jak rozwalacie kompromis aborcyjny haniebnym wyrokiem Trybunału Julii Przyłębskiej, jak doprowadzacie do tysięcy zgonów w epidemii, jak ośmieszacie nas na świecie, jak matołów robicie dyrektorami i prezesami ważnych instytucji, jak niszczycie ład konstytucyjny, jak przejmujecie prokuraturę i sądy, jak prześladujecie przeciwników politycznych, jak kłamiecie o Smoleńsku, jak zamieniacie TVP w maszynę hejtu i nienawiści. I jeszcze na wiele innych rzeczy bezsilnie patrzyliśmy.
A teraz ty bezsilnie waliłeś rączką w pulpit, bo nie mogłeś bez trybu wejść na mównicę i nie możesz powstrzymać śledztwa, które cię przeraża.

To był wielki honor w imieniu milionów Polaków obnażyć twoją bezsilność Jarku. Właśnie po to Polacy wybrali mnie do Sejmu RP.
I wiedz że nigdy nie pozwolimy abyś odzyskał siłę. Nigdy.

Roman Giertych
Twój „Wuj”.
~~Rafał niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 14:32
Bardzo dobrze napisane, Panie Giertych. Dziad walący z besilnością rączka w pulpit, buahahahahahahahaha....
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 14:33
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): dyżurny przeczytał zrzut twojego postu i powiedział krótko - nikt o takim imieniu tu nie pracuje...

Nie błaznuj, dyżurny jest za przyciemnioną szybą , rozmowę prowadzi przez megafon, pyta w jakiej sprawie przyszedł petent

ignorancie ...nawet nie wiesz za jaką szybką ...
to nie przyciemniana szyba a pokryta a raczej z zatopionym sitodrukiem...
a rozmowy było mało bo kopię twojego postu z imieniem Dominiki podałem poprzez wysuniętą szufladkę...

no jak tam Lucusiu...
zdradzisz mi tą tajemnice o co chodziło z tym ''opalonym'' i tym skąd wiesz pod który dom miałeś podjechać?
ale ty jesteś cienki boluś...
widzę że u ciebie z myśleniem coraz gorzej więc myślę że blisko ci do ''żUłtych papierów'' (sic!) ...;D

~~Złotordzawa Ślazówka niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 14:42
Lucjan ,zbrodnia smoleńska
co ten maciarewicz zrobił z niektórymi
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza