Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

14240
M21W2
9 kwietnia 2025r. o 14:52
~~Złotordzawa Ślazówka napisał(a): Lucjan ,zbrodnia smoleńska
co ten maciarewicz zrobił z niektórymi

Ja zadaję sobie pytanie, co ten Putin zrobił z Tuskiem i z jego wyznawcami. Rosją ZSRR , jakby ten kraj się nie nazywał zawsze rządzili zbrodniarze.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~stary bolecnauta niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 14:56
A ja sobie zadaję pytanie dlaczego nie odpowiadasz na proste pytanie skąd wiesz pod jaki dom podjechać.
Zastanawia mnie też jak teraz się musisz czuć sponiewierany przez Janusza że boisz się odpowiedzieć na chociażby jedno zadawane ci pytanie.
14240
M21W2
9 kwietnia 2025r. o 15:03
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): więc myślę że blisko ci do ''żUłtych papierów'' (sic!) ...;D

Tyle lat żyjesz z żółtymi papierami i dobrze ci z tym, spróbuję i ja.

Dopisane 09.04.2025r. o godz. 15:03:

~~stary bolecnauta napisał(a): A ja sobie zadaję pytanie dlaczego nie odpowiadasz na proste pytanie skąd wiesz pod jaki dom podjechać.
Zastanawia mnie też jak teraz się musisz czuć sponiewierany przez Janusza że boisz się odpowiedzieć na chociażby jedno zadawane ci pytanie.

~~stary bolecnauta napisał(a): A ja sobie zadaję pytanie dlaczego nie odpowiadasz na proste pytanie skąd wiesz pod jaki dom podjechać.

Telefon 696207676 zadzwoń odpowiem na wszystkie nurtujące cię pytania. Przyznam że ty bardziej mnie "sponiewierałeś" Jak Janusz Don Pedro. Odważniak z ciebie czy miękka faja, obstawiam to drugie.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 15:03
14240
M21W2
17 godz. 29 min. temu 16 maj ................... ............
~~Tamaryszek polny napisał(a): Nie ulega żadnej wątpliwości że i Lucjan ma podobną przeszłość. Skoro pisano tu że wysłano go na szkółkę oficerską sprawa jest oczywista. Na ładne oczy go tam nie skierowano więc musiał mieć zasługi . Teraz wielki solidarnościowiec tylko może zastanawiać to kiedy rzucił książeczką partyjna bo przecież u nich to żadna nowina .

BUCU, mnie wcielono do wojska w 1970 roku do Dywizji im Tadeusza Kościuszki,...................... Jako dowódca drużyny szkoliłem młode roczniki , po przysiędze rzołnierze z mojej drużyny zrobili nocny wypad przez płot po alkohol,

ah ty ''rzołnierzu'' z ''żUłtymi '' papierami ...;D
nieuku i tchórzu...
na proste pytanie strach ci nie pozwala odpowiedzieć...;D

że tak zacytuję ...''BUCU''...;D
~~Recesja niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 15:06
Stary amerykański buc wywołał ekobimuczną wojnę nuklearną.
Teraz będą dzwonić do mnie i całować mnie w d...e - powiedział.
Chiny pocałowały go w kołnierz ....
9 kwietnia 2025r. o 15:08
czy ty rozumiesz pajacu że nikt normalny do ciebie nie zadzwoni bo zapiszesz sobie jego numer i sprzedasz go każdemu kto sobie tego zażyczy?
widz e ze spodobało ci się to jak cię ''ochrzciłem'' ...
ot taki ''szpieg z krainy płaczliwej '' ;D
tchórz!!!!!! tchórz!!!!! tchórz i wazeliniarz!!!!!!!
14240
M21W2
9 kwietnia 2025r. o 15:10
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): że tak zacytuję ...''BUCU''.

Ja też ci coś zacytuję .... " PARÓWO "
9 kwietnia 2025r. o 15:11
M21W2
1 godz. 41 min. temu ................17 maj .......................

Kolejne dowody ograniczenia umysłowego, kolejne dowody że niezdolność do odbycia służby wojskowej była spowodowana chorobą umysłową ( żułte papiery )

NIEUK ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza