Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 12:29
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): prosto z STS-u ze zrzutem twojego postu pojechałem porozmawiać z ta ''panią '' nie czekając na wezwanie...
i co?...tam nie pracuje żadna wymyślona przez twoją nieogarniętą wręcz fantazję ''pani komisarz'' o tym imieniu...

Podjadę pod twój dom, zejdziesz abym pokazał ci wezwanie czy nadal będziesz wyzywał i bełkotał oszuście. Czekam na odpowiedź Łgarzu.Dopisane 09.04.2025r. o godz. 12:07:Przepraszam Pani podkomisarz ma na imię Monika nazwisko zaczyna się na D . .,. Dziene że nie wiesz kto prowadzi twoją sprawę , pisałeś że masz potwierdzenie na mejlu, znasz nr telefonu Pani Podkomisarz , miałeś umówić nasze spotkanie z tą Panią. .. Wiem, wiem, jestem łgarzem.Dopisane 09.04.2025r. o godz. 12:12:
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): tajemniczy Don Pedro'' z palcem w dupie...;D
Dom Pedro bardzo do ciebie pasuje, nie pchaj palca tam gdzie nie trzeba, korzystaj z papieru toaletowego.

ojej...to już nie Dominika tylko Monika?
dobra ...jutro sam podjadę do niej...
jako pozwany przez ciebie mam pełne prawo wglądu do tego czego tam nagadałeś...
no i będę miał okazję uzupełnić jej ''akta'' o to o czym ''zapomniałeś '' jej powiedzieć...;D

mówisz że to Monika D/...sprawdzimy ,sprawdzimy...

co ty pieprzysz chłopku -roztropku?...moją sprawę prowadzi całkiem inna policjantka a meil dostałem z prokuratury która zapewne odwiedzisz...
jasne że jesteś łgarzem ...;D
myślę że są to objawy ASPD....
nic się w tej kwestii nie zmieniło...

nie denerwuj się Lucjanku...;D ....nie ''Dom'' a ''Don Pedro'' ale ty powinieneś przyjąć tu nick Liar...

Altmajer ,wygrywa Lahecka też ...
ty przegrywasz...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9 kwietnia 2025r. o 12:34
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec .

Dyżurny policjant bez problemu by to Jasiowi Don Pedro potwierdził i podał prawdziwe imię.

pajacu... dyżurny przeczytał zrzut twojego postu i powiedział krótko - nikt o takim imieniu tu nie pracuje...
mało wiesz kmiotku o zasadach zachowania pewnych reguł prawa co potwierdzały twoje wpisy z moimi danymi...
dyżurny musi się stosować do regulaminu a to nie jest informacja PKS-u by mi tłumaczył kto tam pracuje...;D

jutro około dziesiątej tam będę ...
wpadnij...;D
14240
M21W2
9 kwietnia 2025r. o 12:40
Czekałem w opalonym Jan Don Pedro to jednak miękka faja. Jasieńku, jedż do apteki może mają coś dla ciebie na dodanie odwagi.
9 kwietnia 2025r. o 13:16
M21W2 napisał(a): Czekałem w opalonym Jan Don Pedro to jednak miękka faja. Jasieńku, jedż do apteki może mają coś dla ciebie na dodanie odwagi.

a coś po ludzku potrafisz napisać?
czekałeś w ''opalonym''?
co to takiego?

nieuku myśl co piszesz...;D
~~sistra Bożenka niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 13:26
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec .

Podjadę pod twój dom, zejdziesz abym pokazał ci wezwanie

Lucek a odpowiedz skąd wiesz gdzie podjechać?
~~Sinawa Liatra niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 13:39
POPIsowiec to ten, co nie czyta ustaw, bo przecież TV mu powie, co myśleć.
~~stary bolecnauta niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 13:53
No i siostra Bożenka sprawiła że Luckowi ,,zatkało kakało,, ;]
14240
M21W2
9 kwietnia 2025r. o 14:01
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): dyżurny przeczytał zrzut twojego postu i powiedział krótko - nikt o takim imieniu tu nie pracuje...

Nie błaznuj, dyżurny jest za przyciemnioną szybą , rozmowę prowadzi przez megafon, pyta w jakiej sprawie przyszedł petent powiadamia policjanta/ policjantkę kompetentnych w dawnej sprawie . Jutro mi pasuje o 8, 30 uroczystości pod tablicą ofiar ZBRODNI smoleńskiej. Będę w poczekalni na komendzie ok. 10 ,00

Dopisane 09.04.2025r. o godz. 13:58:

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): coś po ludzku potrafisz napisać?
czekałeś w ''opalonym''?
co to takiego?

nieuku myśl co piszesz...;D

Kanalio bez wyzwisk życ nie możesz, odpowiedź adekwatna.

Dopisane 09.04.2025r. o godz. 14:01:

~~stary bolecnauta napisał(a): No i siostra Bożenka sprawiła że Luckowi ,,zatkało kakało,, ;]

Pożytecznym IDJOTOM nie odpowiadam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza