M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): prosto z STS-u ze zrzutem twojego postu pojechałem porozmawiać z ta ''panią '' nie czekając na wezwanie...
i co?...tam nie pracuje żadna wymyślona przez twoją nieogarniętą wręcz fantazję ''pani komisarz'' o tym imieniu...
Podjadę pod twój dom, zejdziesz abym pokazał ci wezwanie czy nadal będziesz wyzywał i bełkotał oszuście. Czekam na odpowiedź Łgarzu.Dopisane 09.04.2025r. o godz. 12:07:Przepraszam Pani podkomisarz ma na imię Monika nazwisko zaczyna się na D . .,. Dziene że nie wiesz kto prowadzi twoją sprawę , pisałeś że masz potwierdzenie na mejlu, znasz nr telefonu Pani Podkomisarz , miałeś umówić nasze spotkanie z tą Panią. .. Wiem, wiem, jestem łgarzem.Dopisane 09.04.2025r. o godz. 12:12:Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): tajemniczy Don Pedro'' z palcem w dupie...;D
Dom Pedro bardzo do ciebie pasuje, nie pchaj palca tam gdzie nie trzeba, korzystaj z papieru toaletowego.
ojej...to już nie Dominika tylko Monika?
dobra ...jutro sam podjadę do niej...
jako pozwany przez ciebie mam pełne prawo wglądu do tego czego tam nagadałeś...
no i będę miał okazję uzupełnić jej ''akta'' o to o czym ''zapomniałeś '' jej powiedzieć...;D
mówisz że to Monika D/...sprawdzimy ,sprawdzimy...
co ty pieprzysz chłopku -roztropku?...moją sprawę prowadzi całkiem inna policjantka a meil dostałem z prokuratury która zapewne odwiedzisz...
jasne że jesteś łgarzem ...;D
myślę że są to objawy ASPD....
nic się w tej kwestii nie zmieniło...
nie denerwuj się Lucjanku...;D ....nie ''Dom'' a ''Don Pedro'' ale ty powinieneś przyjąć tu nick Liar...
Altmajer ,wygrywa Lahecka też ...
ty przegrywasz...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec .
Dyżurny policjant bez problemu by to Jasiowi Don Pedro potwierdził i podał prawdziwe imię.
pajacu... dyżurny przeczytał zrzut twojego postu i powiedział krótko - nikt o takim imieniu tu nie pracuje...
mało wiesz kmiotku o zasadach zachowania pewnych reguł prawa co potwierdzały twoje wpisy z moimi danymi...
dyżurny musi się stosować do regulaminu a to nie jest informacja PKS-u by mi tłumaczył kto tam pracuje...;D
jutro około dziesiątej tam będę ...
wpadnij...;D
M21W2 napisał(a): Czekałem w opalonym Jan Don Pedro to jednak miękka faja. Jasieńku, jedż do apteki może mają coś dla ciebie na dodanie odwagi.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec .
Podjadę pod twój dom, zejdziesz abym pokazał ci wezwanie
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): dyżurny przeczytał zrzut twojego postu i powiedział krótko - nikt o takim imieniu tu nie pracuje...
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): coś po ludzku potrafisz napisać?
czekałeś w ''opalonym''?
co to takiego?
nieuku myśl co piszesz...;D
~~stary bolecnauta napisał(a): No i siostra Bożenka sprawiła że Luckowi ,,zatkało kakało,, ;]