Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Marchewkowy Głóg niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 14:56
Adolf Hitler też zaczynał od malowania na kolorowo.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
24 kwietnia 2025r. o 15:02

Donald Tusk
@donaldtusk
·
"Przełom deregulacyjny staje się faktem. Mniej barier i przepisów, więcej swobody i powszechna cyfryzacja, domniemanie niewinności podatnika, urzędy służące obywatelom, nie odwrotnie, ponad 100 deregulacyjnych ustaw w trzy miesiące - czyli wielka zmiana ustrojowa. Jesteśmy gotowi!"

Kolejne 100 konkretów tym razem na trzy miesiące .
~~PanM niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 15:04
~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Chyle czola napisał(a): Sikorski w swoim przemówieniu zaorał Dudę, pis i Putina.

Następny głupek chce wgniatac Putina w ziemię

~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Chyle czola napisał(a): Sikorski w swoim przemówieniu zaorał Dudę, pis i Putina.

Następny głupek chce wgniatac Putina w ziemię

Tabor, tobie się przemówienie nie podobało , ruskim także nie . Sikorskiego skomentowała rzeczniczka rosyjskiego resortu spraw zagranicznych Maria Zacharowa. — Klasyczny przykład, kiedy ktoś kłóci się sam ze sobą, kłóci się zaciekle i ma nadzieję pokonać "przeciwnika". Zestaw absurdalnych tez .

PRZYPADEK , NIE SĄDZĘ!
14240
M21W2
24 kwietnia 2025r. o 15:29
~~Czerwonobrązowa Skalnica napisał(a): zacznij naprawę od siebie prostacki chamie...;D

Sam się nakarmiłeś , brawo prostacki przygłupie , nie wyzywaj nie będziesz wyzywany .
~~Somsiad z osiedla niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 15:32
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonobrązowa Skalnica napisał(a): zacznij naprawę od siebie prostacki chamie...;D

Sam się nakarmiłeś , brawo prostacki przygłupie , nie wyzywaj nie będziesz wyzywany .

Lucek, po świętach to ty wyrzuciłeś wszystkie puste butelki i puszki , czy nadal zamaskowane w wersalce ?
~~wzorowy żołnierz pierwszej klasy niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 15:35
Lucjan nauki jakie pobrał od swojego oficera politycznego musiały trafić do Lucjana na tyle skutecznie bo nie za darmo a w ramach zapewne zasług i ukierunkowania politycznego tam go nie wysłali a teraz robi tu na forum za nikogo innego jak za politruka .
Lucek jak to było? Tak przysięgałeś? ;]]
Ja żołnierz polski przysięgam że będę wierny narodowi polskiemu i bratniemu narodowi radzieckiemu i bratniej partii?
Napisz o tym bo coś podejrzane wydaje się twoje milczenie w tej sprawie .
14240
M21W2
24 kwietnia 2025r. o 15:41
~~Czerwonobrązowa Skalnica napisał(a): widzisz jak nawet pajacu obrażasz tu redaktora Kazimierza?

Panu redaktorowi Kazimierzowi napisałem na Fb , " dał Pan swoim tytułem artykułu o Solidarności pożywkę dla
hejterów , jesteś tego dobitnym dowodem że miałem rację .

Nie będę ci przypominał twojego wpisu o dwóch Panach Marczewskich , bezczelny krętaczu .

Dopisane 24.04.2025r. o godz. 15:41:

~~wzorowy żołnierz pierwszej klasy napisał(a): Ja żołnierz polski przysięgam że będę wierny narodowi polskiemu i bratniemu narodowi radzieckiemu i bratniej partii?
Napisz o tym bo coś podejrzane wydaje się twoje milczenie w tej sprawie .

Nie dotrzymałem słów przysięgi , po szesnastu miesiącach zostałem wydalony z wojska .
~~ niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 15:52
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonobrązowa Skalnica

Nie dotrzymałem słów przysięgi , po szesnastu miesiącach zostałem wydalony z wojska .

Wydalasz to z siebie swoje pierdy. Z wojska zostaje się zwolnionym lub przeniesionym do rezerwy.
Ale skoro piszesz o wydaleniu to na jakiej podstawie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza