Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Janusz niezalogowany
12 maja 2025r. o 8:57
JA CIĘ NIE OCENIAM. JA TAK TWIERDZĘ
BO WIDZISZ STARY ,STETRYCZAŁY GRZYBIE TY NAWET NIE ZANASZ ZNACZENIA OKREŚLEŃ I ZWROTÓW JAKICH UŻYWASZ.
Kiedy zaczniesz to rozumieć może ktoś wda się z tobą w dyskusje tyle że tu pojawia się problem z którym ty sobie nie dajesz rady.
TY NIE POTRAFISZ DYSKUTOWAĆ.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
12 maja 2025r. o 9:09
~~Janusz napisał(a): JA CIĘ NIE OCENIAM. JA TAK TWIERDZĘ
BO WIDZISZ STARY ,STETRYCZAŁY GRZYBIE TY NAWET NIE ZANASZ ZNACZENIA OKREŚLEŃ I ZWROTÓW JAKICH UŻYWASZ.
Kiedy zaczniesz to rozumieć może ktoś wda się z tobą w dyskusje tyle że tu pojawia się problem z którym ty sobie nie dajesz rady.

Nie pyskuj nikczemniku...... Słownik języka polskiego PWN
KANALIA
«człowiek podły, nikczemny»........ Miłego dnia podły człowieczku.
~~Jaśkowiak niezalogowany
12 maja 2025r. o 9:47
Cyceron pisał:
Biedny — pracuje bez końca.
Bogaty — żyje z pracy biednych.
Żołnierz — broni jednego i drugiego.
Podatnik — płaci za całą trójkę.
Bankier — okrada wszystkich czterech.
Prawnik — oszukuje całą piątkę.
Lekarz — wystawia rachunki całej szóstce.
Bandyta — zastrasza całą siódemkę.
Polityk — żyje sobie wygodnie kosztem całej ósemki.

Napisane w 43 roku p.n.e., a jakże aktualne dziś.
~~Rdzawobrązowy Szczodrzeniec niezalogowany
12 maja 2025r. o 9:52
~~Janusz napisał(a): JA CIĘ NIE OCENIAM. JA TAK TWIERDZĘ

A ja tak twierdzę zachodzi potrzeba sprawdzenia w jaki sposób uzyskali niektórzy zezwolenie na adaptację Strychów
~~Pisowska szajka niezalogowany
12 maja 2025r. o 11:58
Koniec alfonsa nawrockiego. Koniec
~~Mysa Diaskia niezalogowany
12 maja 2025r. o 14:22
~~Pisowska szajka napisał(a): Koniec alfonsa nawrockiego. Koniec

Koniec to masz głupku w rozporku i na dodatek wiszący
~~Janusz niezalogowany
12 maja 2025r. o 15:00
No i widzisz wiejski tłuczku jak nie rozumiesz określeń których używasz? Określenie ciebie starym grzybem jest o tyle zasadne że młody to ty od dawna nie jesteś więc wyguglaj sobie czym jest określenie o ''starym grzybie.
Czym innym jednak nieuku z klepiska jest określenie kogoś ,,nikczemnikiem'' a tym bardziej ,,kanalią''
Ale ty jesteś na to za tępy by znać wagę pisanych słów.
Twoje wcześniejsze wyzwiska zasługują nie tylko na potępienie ale za nie powinieneś odpowiadać karnie i myślę że tak kiedyś skończysz.
~~ niezalogowany
12 maja 2025r. o 15:28
~~Rdzawobrązowy Szczodrzeniec napisał(a): ~~Janusz napisał(a): JA CIĘ NIE OCENIAM. JA TAK TWIERDZĘ

A ja tak twierdzę zachodzi potrzeba sprawdzenia w jaki sposób uzyskali niektórzy zezwolenie na adaptację Strychów

Może więc zapytaj głombie jak w posiadanie strychu pod adaptację wszedł architekt miasta? Pokaż że masz jaja a nie pusty wór. ;]]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.