Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Rozwolnienie z DM niezalogowany
przedwczoraj o 21:20
~~J23 napisał(a): A ja myślę że nie Rafał a Jasio przyprawia cię o ból dupy. Zwłaszcza teraz kiedy PanM przeorał rowa Lucjanowi co i tobie jest nie na rączkę. ;]]
Wiesz co?
Zaraz ci to przypomnę. Przeżyjesz? ;]]

Rozwolnienie zalewa poddasze....sos....proszę o koło ratunkowe....obiecam co tylko sobie zapragniesz !Jak popuścisz to pisz śmiało!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
przedwczoraj o 21:29
Cienkie to jak ty głupku. Ale rozumiem że z tak wypłaszczonym móżdżku nic mądrego nie potrafisz napisać.
~~jasiu niezalogowany
przedwczoraj o 21:33

~~J23 niezalogowany
16 min. temu
~panM niezalogowany
8 godz. 42 min. temu
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~panM napisał(a): Większość poglądów Janusza nie koliduje z poglądami pozytywnej części populacji .
Problemem jest sam Janusz i jego postępowanie.

Nie wiem czy powyższy pan M to podróbka czy oryginał , obstawiam to drugie , dzieli ludzi na pozytywną i negatywna część populacji , pojętny uczeń Tuska i Kaczyńskiego .
Po wymianie poglądów na Fb.z Januszem zablokował jego , po dyskusji ze mną zablokował mnie .
Zapamiętajcie , Pan M to krynica wiedzy i jedyna słuszna racja .

Tak Lucjanie to ja niezalogowany / przestałem tu pisać /
Zablokowałem Cię bo nie chciałem uczestniczyć w wręcz nachalnej propagandzie politycznej i krucjacie przeciw legalnej władzy. Zablokowałem bez komentarzy , złośliwości , rozgłosu i prywatnych docinek.
Zastanów się zatem nad tym co i w jakim celu Ty tu napisałeś.
Mam odwagę przyznać rację nawet Januszowi gdy ją ma . Bo racja to niezaprzeczalny fakt. Nie będę zakrzywiał rzeczywistości tylko dlatego że jej autor źle o mnie pisze.
A Ty Lucjanie pisz proszę o sobie i za siebie. Szanuję Cię jako człowieka . Niestety Twoja aktywność polityczna po złej stronie mocy uniemożliwia wymianę jakichkolwiek poglądów. Przeglądając Twoje strony dostrzegam tylko parcie do konfrontacji i destrukcji. Nie ma na świecie takich argumentów które byś zaakceptował. Ponad fakty przedkładasz mitologię , konflikt i zakłamanie . Niestety mi to nie odpowiada.
Pozdrawiam i niekoniecznie czekam na komentarz.

Pięknie Lucjan zaorany . Kiedyś obrabiał dupę koledze a ten dzisiaj go podsumował.
Zapowiada się Lucjanowi bezsenna noc. Kto wie ? Może nawet zmoczy prześcieradło.
~~klucznick niezalogowany
przedwczoraj o 22:15
Widac jak krótką panM ma pamieć , jak go parówkowy nazywał tutaj "obleśnym grubasem ".

Kto sam się nie szanuje , nie zasługuje na szacunek .
~~Uczciwy Karolek niezalogowany
przedwczoraj o 22:18
TV Republika przerwała transmisję spotkania Nawrockiego z Mentzenem w sieci.
Nie pasowały jej tłumaczenia Nawrockiego i nie chcieli by ich ,, wyznawcy " to widzieli - tak się wami manipuluje.
~~stary bolecnauta niezalogowany
przedwczoraj o 22:23
Tylko widzisz jego stać na to by w czymś przyznać rację Janowi a przesiąkniętego kłamstwem Lucjanowi na to nie wystarcza odwagi. A jaki szacunek może mieć do siebie taki Lucjan który pisał o swoim koledze że to fałszywy człowiek i który w jego sprawie kłamał ? Jaki skoro sam jest tak fałszywy że znaleźć tutaj podobnego do niego nie ma szans.
No może ty .;]
~~Zamek cyfrowy niezalogowany
przedwczoraj o 22:42
~~klucznick napisał(a): Widac jak krótką panM ma pamieć , jak go parówkowy nazywał tutaj "obleśnym grubasem ".

Kto sam się nie szanuje , nie zasługuje na szacunek .

Nazywał i będzie nazywał a panem sprowokowany przez Lucusia odniósł się tylko do tego co jest a co nie jest prawdziwe.
~~Nie każdy pamięta niezalogowany
przedwczoraj o 22:48
Mieliśmy przy władzy pierwszych sekretarzy . Mieliśmy prezydenta z WRONU , mieliśmy robotnika elektryka . Aż nastała era prezydenta Doopy . Wszyscy myśleli że to koniec świata i że nigdy gorzej nie było i nie będzie . A tu może nas czekać niespodzianka na rekord świata Polaków.
Niejaki Nawrocki ma szanse na Polski Belweder. Pod warunkiem że Belweder nie dokona "samozburzenia" w afekcie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza