M21W2 napisał(a): Panie M nie skomentuję Twojego wpisu, nakarmiłeś hejterów ( oszczekiwaczy) , to zasługuje na "szacunek" i uznanie. Nie wiem tylko dlaczego mnie krytykowałeś za moją bezinteresowną pomoc hejterom w dowartościowaniu się. Panie M mam tylko jedną prośbę, krytykował Pan przez osiem lat legalnie wybraną władzę, przez dziesięć lat legalnie wybranego prezydenta niech Pan innym nie odbiera tego prawa, przypomnę, czasy Komunizmu to słusznie miniona epoka. Pozdrawiam serdecznie.
Jak nie komentujesz skoro wpis świadczy o jednym. Jesteś przepełniony nienawiścią do oponentów i jesteś gotowy by korzystać z każdej okazji by ich próbować opluwać tak jak to robiłeś wcześniej z PanemM a później Janusza którego wulgarnie wyzywałeś . A kiedy ten ci dał ,,po pysku'' już taki chętny do tego nie jesteś . Więc siedź cicho .
Co ty teraz propagandzisto ,,kurskich'' i ,,ziobrów'' robisz jak nie starasz się krytykować LEGALNIE WYBRANEGO rządu?
Więc milcz. Tak lubisz wspominać czasy minione bo to były czasy które cię odpowiednio politycznie ukształtowały a ramach zasług nawet do szkółki oficerskiej cię wysłano. Teraz widzę że po latach to doceniasz i nawet o komunie piszesz z wielkiej litery.
Kiedyś komuna miała Urbana a dzisiaj na tym forum godnie go zastępujesz łżąc nawet lepiej nisz ,,uszatek''
Dzisiaj popierając faszyzującego kandydata na najwyższy urząd w państwie stawiasz się juz nie tam gdzie stało ZOMO wśród tych którzy gotowi są założyć brunatne koszule i mordować Polaków. Swoją postawą możesz budzić tylko wstręt . Czy ty masz chociaż odrobinę godności? Wątpię .