Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Miłosierni w Bogu niezalogowany
przedwczoraj o 23:05
Ludzie oddani Bogu i miłosierdziu. Ludzie deklarujący uczciwość i miłość bliźniego kierują swoje sympatie w kierunku kombinatorów , złodziei , malwersantów i pospolitych kombinatorów.
Jaką oni religię wyznają ? Bo Pan Jezus w grobie się przewraca ze wstydu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Handel Polską cd niezalogowany
23 godz. 15 min. temu
Grzegorz Braun ujawnił, że otrzymał propozycję ułaskawienia od zaplecza Karola Nawrockiego, mimo braku oficjalnego aktu oskarżenia w zamian za poparcie
14240
M21W2
21 godz. 13 min. temu
Panie M nie skomentuję Twojego wpisu, nakarmiłeś hejterów ( oszczekiwaczy) , to zasługuje na "szacunek" i uznanie. Nie wiem tylko dlaczego mnie krytykowałeś za moją bezinteresowną pomoc hejterom w dowartościowaniu się. Panie M mam tylko jedną prośbę, krytykował Pan przez osiem lat legalnie wybraną władzę, przez dziesięć lat legalnie wybranego prezydenta niech Pan innym nie odbiera tego prawa, przypomnę, czasy Komunizmu to słusznie miniona epoka. Pozdrawiam serdecznie.
~~Żółty Rabarbar niezalogowany
20 godz. 29 min. temu
~~Miłosierni w Bogu napisał(a): Ludzie oddani Bogu i miłosierdziu. Ludzie deklarujący uczciwość i miłość bliźniego kierują swoje sympatie w kierunku kombinatorów , złodziei , malwersantów i pospolitych kombinatorów.
Jaką oni religię wyznają ? Bo Pan Jezus w grobie się przewraca ze wstydu.

W grobie?
To jednak nie zmartwychwstał?
~~Zorro niezalogowany
20 godz. 19 min. temu
Legalnie??? Jakie legalnie??? Kto sie pyta? Co legalnie? Kiedy legalnie?? Pyta??? Że legalnie??
~~Hans niezalogowany
20 godz. 12 min. temu
~~Miłosierni w Bogu napisał(a): Bo Pan Jezus w grobie się przewraca ze wstydu.

Pan Jezus zmartwychwstał :-) . Zapomniałeś z jakiej okazji spotkałeś się przy śniadaniu wielkanocnym z rodziną ?
~~Pytanie 2 niezalogowany
20 godz. 9 min. temu
PanieM kiedy będziemy latać na księżyc tak jak nasi dziadkowie?
~~Polak patriota niezalogowany
19 godz. 29 min. temu
M21W2 napisał(a): Panie M nie skomentuję Twojego wpisu, nakarmiłeś hejterów ( oszczekiwaczy) , to zasługuje na "szacunek" i uznanie. Nie wiem tylko dlaczego mnie krytykowałeś za moją bezinteresowną pomoc hejterom w dowartościowaniu się. Panie M mam tylko jedną prośbę, krytykował Pan przez osiem lat legalnie wybraną władzę, przez dziesięć lat legalnie wybranego prezydenta niech Pan innym nie odbiera tego prawa, przypomnę, czasy Komunizmu to słusznie miniona epoka. Pozdrawiam serdecznie.

Jak nie komentujesz skoro wpis świadczy o jednym. Jesteś przepełniony nienawiścią do oponentów i jesteś gotowy by korzystać z każdej okazji by ich próbować opluwać tak jak to robiłeś wcześniej z PanemM a później Janusza którego wulgarnie wyzywałeś . A kiedy ten ci dał ,,po pysku'' już taki chętny do tego nie jesteś . Więc siedź cicho .
Co ty teraz propagandzisto ,,kurskich'' i ,,ziobrów'' robisz jak nie starasz się krytykować LEGALNIE WYBRANEGO rządu?
Więc milcz. Tak lubisz wspominać czasy minione bo to były czasy które cię odpowiednio politycznie ukształtowały a ramach zasług nawet do szkółki oficerskiej cię wysłano. Teraz widzę że po latach to doceniasz i nawet o komunie piszesz z wielkiej litery.
Kiedyś komuna miała Urbana a dzisiaj na tym forum godnie go zastępujesz łżąc nawet lepiej nisz ,,uszatek''
Dzisiaj popierając faszyzującego kandydata na najwyższy urząd w państwie stawiasz się juz nie tam gdzie stało ZOMO wśród tych którzy gotowi są założyć brunatne koszule i mordować Polaków. Swoją postawą możesz budzić tylko wstręt . Czy ty masz chociaż odrobinę godności? Wątpię .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.