~~Wielki Bu napisał(a): Stary pajacu , co mi tu jakieś pierdy wklejasz , co alfons mówił u Mentzena , zapomniałeś już ?
~~Stalowy Szarłat napisał(a): a nie pisałem że nie odpisze?
za to puścił pierd o ''adekwatności''...
tak ,tak Lucusiu...skutecznie oduczyłem cię chamstwa...;D
to niezaprzeczalny fakt ...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wielki Bu napisał(a): Stary pajacu , co mi tu jakieś pierdy wklejasz , co alfons mówił u Mentzena , zapomniałeś już ?
Wielki Bucu , raport jest dostępny na rządowych stronach , Wielki Bucu Nawrocki i Mentzen skrytykowali rząd PiS-u za sprowadzenie do pracy w Polsce cudzoziemców , jest to zgodne z prawem . Nie było żadnych nielegalnych wiz tylko wydane legalnie .
Dopisane 23.05.2025r. o godz. 18:16:Ktoś napisał: ~~Stalowy Szarłat napisał(a): a nie pisałem że nie odpisze?
Nie pyskuj .
Dawaj te rządowe strony ramolu ?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wielki Bu napisał(a): Stary pajacu , co mi tu jakieś pierdy wklejasz , co alfons mówił u Mentzena , zapomniałeś już ?
Wielki Bucu , raport jest dostępny na rządowych stronach , Wielki Bucu Nawrocki i Mentzen skrytykowali rząd PiS-u za sprowadzenie do pracy w Polsce cudzoziemców , jest to zgodne z prawem . Nie było żadnych nielegalnych wiz tylko wydane legalnie .
Dopisane 23.05.2025r. o godz. 18:16:Ktoś napisał: ~~Stalowy Szarłat napisał(a): a nie pisałem że nie odpisze?
Nie pyskuj .
a gdzie ja ''pyskuję''? ;D
JA CI TYLKO PISZĘ ŻE ODUCZYŁEM CIĘ CHAMSTWA A TO NIE JEST PYSKOWANIE...
ale to ty chamie teraz wyzywasz kogoś od ''BUCÓW'' więc jesteś PYSKACZEM I CHAMEM ...;D
to twoje szambiarskie ''klimaty'' w których czujesz się ja w domu...;D
fajnie się tu ogląda jak się miotasz i tak jednym okiem tu drugim na końcówkę meczu Nowaka ...chociaż go nie obstawiałem bo na ''wuja'' mi stawka 1,12?
bo czekam na Rublowa na którego mam 1,77 i musi mi wygrać ...
~~Stalowy Szarłat napisał(a): M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wielki Bu napisał(a): Stary pajacu , co mi tu jakieś pierdy wklejasz , co alfons mówił u Mentzena , zapomniałeś już ?
Dopisane 23.05.2025r. o godz. 18:16:Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowy Szarłat napisał(a): a nie pisałem że nie odpisze?
Nie pyskuj .
a gdzie ja ''pyskuję''? ;D
JA CI TYLKO PISZĘ ŻE ODUCZYŁEM CIĘ CHAMSTWA A TO NIE JEST PYSKOWANIE...
ale to ty chamie teraz wyzywasz kogoś od ''BUCÓW'' więc jesteś PYSKACZEM I CHAMEM ...;D
to twoje szambiarskie ''klimaty'' w których czujesz się ja w domu...;D
fajnie się tu ogląda jak się miotasz i tak jednym okiem tu drugim na końcówkę meczu Nowaka ...chociaż go nie obstawiałem bo na ''wuja'' mi stawka 1,12?
bo czekam na Rublowa na którego mam 1,77 i musi mi wygrać ...
NIE PYSKUJ .