Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Stalowy Szarłat niezalogowany
17 godz. 40 min. temu
a nie pisałem że nie odpisze?
za to puścił pierd o ''adekwatności''...

tak ,tak Lucusiu...skutecznie oduczyłem cię chamstwa...;D
to niezaprzeczalny fakt ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
17 godz. 35 min. temu
~~Wielki Bu napisał(a): Stary pajacu , co mi tu jakieś pierdy wklejasz , co alfons mówił u Mentzena , zapomniałeś już ?

Wielki Bucu , raport jest dostępny na rządowych stronach , Wielki Bucu Nawrocki i Mentzen skrytykowali rząd PiS-u za sprowadzenie do pracy w Polsce cudzoziemców , jest to zgodne z prawem . Nie było żadnych nielegalnych wiz tylko wydane legalnie .

Dopisane 23.05.2025r. o godz. 18:16:

~~Stalowy Szarłat napisał(a): a nie pisałem że nie odpisze?

Nie pyskuj .
~~ebać PIS niezalogowany
17 godz. 33 min. temu
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wielki Bu napisał(a): Stary pajacu , co mi tu jakieś pierdy wklejasz , co alfons mówił u Mentzena , zapomniałeś już ?

Wielki Bucu , raport jest dostępny na rządowych stronach , Wielki Bucu Nawrocki i Mentzen skrytykowali rząd PiS-u za sprowadzenie do pracy w Polsce cudzoziemców , jest to zgodne z prawem . Nie było żadnych nielegalnych wiz tylko wydane legalnie .
Ktoś napisał: ~~Stalowy Szarłat napisał(a): a nie pisałem że nie odpisze?

Nie pyskuj .

Dawaj te rządowe strony ramolu ?
~~Bernardo niezalogowany
17 godz. 28 min. temu
Cała Policja ,ABW ,CBA ,PKP, PKS ,ZUS i KRUS szukają Zorro ,faceta który przebrany za Zorro podczas wiecu Rafaello Trzaskowskiego wywiesił na dachu budynku baner aby nie głosować na Rafaello co spowodowało załamanie psychiczne u delikatnego Rafaello .Jak na razie Zorro jest nie uchwytny ,jak to Zorro pewnie miał szybkiego konia
~~Stalowy Szarłat niezalogowany
17 godz. 20 min. temu
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wielki Bu napisał(a): Stary pajacu , co mi tu jakieś pierdy wklejasz , co alfons mówił u Mentzena , zapomniałeś już ?

Ktoś napisał: ~~Stalowy Szarłat napisał(a): a nie pisałem że nie odpisze?

Nie pyskuj .

a gdzie ja ''pyskuję''? ;D
JA CI TYLKO PISZĘ ŻE ODUCZYŁEM CIĘ CHAMSTWA A TO NIE JEST PYSKOWANIE...

ale to ty chamie teraz wyzywasz kogoś od ''BUCÓW'' więc jesteś PYSKACZEM I CHAMEM ...;D
to twoje szambiarskie ''klimaty'' w których czujesz się ja w domu...;D

fajnie się tu ogląda jak się miotasz i tak jednym okiem tu drugim na końcówkę meczu Nowaka ...chociaż go nie obstawiałem bo na ''wuja'' mi stawka 1,12?
bo czekam na Rublowa na którego mam 1,77 i musi mi wygrać ...
14240
M21W2
17 godz. 14 min. temu
~~Stalowy Szarłat napisał(a): M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wielki Bu napisał(a): Stary pajacu , co mi tu jakieś pierdy wklejasz , co alfons mówił u Mentzena , zapomniałeś już ?

Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowy Szarłat napisał(a): a nie pisałem że nie odpisze?

Nie pyskuj .

a gdzie ja ''pyskuję''? ;D
JA CI TYLKO PISZĘ ŻE ODUCZYŁEM CIĘ CHAMSTWA A TO NIE JEST PYSKOWANIE...

ale to ty chamie teraz wyzywasz kogoś od ''BUCÓW'' więc jesteś PYSKACZEM I CHAMEM ...;D
to twoje szambiarskie ''klimaty'' w których czujesz się ja w domu...;D

fajnie się tu ogląda jak się miotasz i tak jednym okiem tu drugim na końcówkę meczu Nowaka ...chociaż go nie obstawiałem bo na ''wuja'' mi stawka 1,12?
bo czekam na Rublowa na którego mam 1,77 i musi mi wygrać ...

NIE PYSKUJ .
~~Jurek niezalogowany
16 godz. 59 min. temu
Morda w kubeł wiejski chamie bo sam ci tu przypomną jak nieznane ci osoby wyzywałeś od imbecyli i baranów .
~~ niezalogowany
16 godz. 58 min. temu
14240
M21W2
9 godz. 39 min. temu
Panie M nie skomentuję Twojego wpisu, nakarmiłeś hejterów ( oszczekiwaczy) , to zasługuje na "szacunek" i uznanie. Nie wiem tylko dlaczego mnie krytykowałeś za moją bezinteresowną pomoc hejterom w dowartościowaniu się. Panie M mam tylko jedną prośbę, krytykował Pan przez osiem lat legalnie wybraną władzę, przez dziesięć lat legalnie wybranego prezydenta niech Pan innym nie odbiera tego prawa, przypomnę, czasy Komunizmu to słusznie miniona epoka. Pozdrawiam serdecznie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza