~~Ja pierdziuuu napisał(a):Ktoś napisał: ~~dawny znajomy napisał(a): No i co tchórzliwy Lucjanie? Obejrzałeś ''Prawy kadrowy''? Gdybyś miał odrobinkę przyzwoitości w sobie teraz byś tu napisał że baner zdjęty a ty wycofujesz dla niego poparcie. Ale ty jesteś miękka faja i bezrozumny oszołom by zdobyć się na taki krok. I ty śmiesz jeszcze pisać że ty walczyłeś o Polskę? Jaką? Dla takich fiutów jak Nawrocki?
Jak ty możesz patrzeć na swoje odbicie w lustrze? Nie wymiotujesz na taki widok?
Ale wyjmłeś mi to z ust. Czytasz mi w myślach czy masz szklaną kulę ? Serio . Chwilę temu miałem to samo napisać.
Dopytam tylko tego związkowca . O co ona walczył i o co walczy dzisiaj? Polska z sutenerami , złodziejami i kombinatorami ? On chyba nie ma lustra .
~~Ja pierdziuuu napisał(a):Ktoś napisał: ~~dawny znajomy napisał(a): No i co tchórzliwy Lucjanie? Obejrzałeś ''Prawy kadrowy''? Gdybyś miał odrobinkę przyzwoitości w sobie teraz byś tu napisał że baner zdjęty a ty wycofujesz dla niego poparcie. Ale ty jesteś miękka faja i bezrozumny oszołom by zdobyć się na taki krok. I ty śmiesz jeszcze pisać że ty walczyłeś o Polskę? Jaką? Dla takich fiutów jak Nawrocki?
Jak ty możesz patrzeć na swoje odbicie w lustrze? Nie wymiotujesz na taki widok?
Ale wyjmłeś mi to z ust. Czytasz mi w myślach czy masz szklaną kulę ? Serio . Chwilę temu miałem to samo napisać.
Dopytam tylko tego związkowca . O co ona walczył i o co walczy dzisiaj? Polska z sutenerami , złodziejami i kombinatorami ? On chyba nie ma lustra .
~~Janusz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ja pierdziuuu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~dawny znajomy napisał(a): No i co tchórzliwy Lucjanie? Obejrzałeś ''Prawy kadrowy''? Gdybyś miał odrobinkę przyzwoitości w sobie teraz byś tu napisał że baner zdjęty a ty wycofujesz dla niego poparcie. Ale ty jesteś miękka faja i bezrozumny oszołom by zdobyć się na taki krok. I ty śmiesz jeszcze pisać że ty walczyłeś o Polskę? Jaką? Dla takich fiutów jak Nawrocki?
Bo ty podobnie jak ja ''czytam'' tego śmiesznego ''solidarucha'' jak otwartą książkę ...
tyle że książki nie mają w sobie tyle błędów jakie sadzi tu ten nieuk no i książki mają w sobie jakąś logikę a temu Lucusiowi zawsze brakowało...
dlatego nie trzeba mieć szklanej kuli a tylko typa obserwować jaki jest nieudolny i ograniczony ...;D
W książce nawet po druku jest na końcu " errata " a ten stary nie ma w sobie refleksji nic a nic. Był młody był prostakiem jest stary został pustakiem.