Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Czerwonawy Jesion niezalogowany
28 maja 2025r. o 17:06
~~Ja pierdziuuu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~dawny znajomy napisał(a): No i co tchórzliwy Lucjanie? Obejrzałeś ''Prawy kadrowy''? Gdybyś miał odrobinkę przyzwoitości w sobie teraz byś tu napisał że baner zdjęty a ty wycofujesz dla niego poparcie. Ale ty jesteś miękka faja i bezrozumny oszołom by zdobyć się na taki krok. I ty śmiesz jeszcze pisać że ty walczyłeś o Polskę? Jaką? Dla takich fiutów jak Nawrocki?
Jak ty możesz patrzeć na swoje odbicie w lustrze? Nie wymiotujesz na taki widok?

Ale wyjmłeś mi to z ust. Czytasz mi w myślach czy masz szklaną kulę ? Serio . Chwilę temu miałem to samo napisać.
Dopytam tylko tego związkowca . O co ona walczył i o co walczy dzisiaj? Polska z sutenerami , złodziejami i kombinatorami ? On chyba nie ma lustra .

A macie może choć cień dowodu na swoje chore pomówienia?
Uwierzyliście Goebbelsowi, że kłamstwo potórzone 100 razy stanie się prawdą?

Prawda jak oliwa i tak wbrew kłamcom na wierzch wypłynie!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Janusz niezalogowany
28 maja 2025r. o 18:04
~~Ja pierdziuuu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~dawny znajomy napisał(a): No i co tchórzliwy Lucjanie? Obejrzałeś ''Prawy kadrowy''? Gdybyś miał odrobinkę przyzwoitości w sobie teraz byś tu napisał że baner zdjęty a ty wycofujesz dla niego poparcie. Ale ty jesteś miękka faja i bezrozumny oszołom by zdobyć się na taki krok. I ty śmiesz jeszcze pisać że ty walczyłeś o Polskę? Jaką? Dla takich fiutów jak Nawrocki?
Jak ty możesz patrzeć na swoje odbicie w lustrze? Nie wymiotujesz na taki widok?

Ale wyjmłeś mi to z ust. Czytasz mi w myślach czy masz szklaną kulę ? Serio . Chwilę temu miałem to samo napisać.
Dopytam tylko tego związkowca . O co ona walczył i o co walczy dzisiaj? Polska z sutenerami , złodziejami i kombinatorami ? On chyba nie ma lustra .

Bo ty podobnie jak ja ''czytam'' tego śmiesznego ''solidarucha'' jak otwartą książkę ...
tyle że książki nie mają w sobie tyle błędów jakie sadzi tu ten nieuk no i książki mają w sobie jakąś logikę a temu Lucusiowi zawsze brakowało...
dlatego nie trzeba mieć szklanej kuli a tylko typa obserwować jaki jest nieudolny i ograniczony ...;D
~~Ja pierdziuuu niezalogowany
28 maja 2025r. o 18:12
~~Janusz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ja pierdziuuu napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~dawny znajomy napisał(a): No i co tchórzliwy Lucjanie? Obejrzałeś ''Prawy kadrowy''? Gdybyś miał odrobinkę przyzwoitości w sobie teraz byś tu napisał że baner zdjęty a ty wycofujesz dla niego poparcie. Ale ty jesteś miękka faja i bezrozumny oszołom by zdobyć się na taki krok. I ty śmiesz jeszcze pisać że ty walczyłeś o Polskę? Jaką? Dla takich fiutów jak Nawrocki?

Bo ty podobnie jak ja ''czytam'' tego śmiesznego ''solidarucha'' jak otwartą książkę ...
tyle że książki nie mają w sobie tyle błędów jakie sadzi tu ten nieuk no i książki mają w sobie jakąś logikę a temu Lucusiowi zawsze brakowało...
dlatego nie trzeba mieć szklanej kuli a tylko typa obserwować jaki jest nieudolny i ograniczony ...;D

W książce nawet po druku jest na końcu " errata " a ten stary nie ma w sobie refleksji nic a nic. Był młody był prostakiem jest stary został pustakiem.
~~Ja pierdziuuu niezalogowany
28 maja 2025r. o 18:14
Ale przepraszam , z kim ja rozmawiam bo jak nie po mojej myśli to jestem przeciw.
~~Błękitnawa Rozplenica niezalogowany
28 maja 2025r. o 18:14
zaraz sobie ''wygugla '' co to jest errata bo uzna że go wyzywasz...;D
~~Kto zgadnie niezalogowany
28 maja 2025r. o 18:20
Jest w Bolcu jeden taki co był kiedyś bardzo demokratyczny. A teraz , łoj łoj co mu się porobiło we głowie. Nie uwierzyta ale Brauna sobie obrał za idola. Ciekawe czy w swojej knajpie nakupił dużo gaśnic ? A jak Braun był w Bolcu to nie u swego fana .
~~J23 niezalogowany
28 maja 2025r. o 18:20
W pełni zgadzam się z tą opinią o tym pustaku chociaż też nie wiem z kim piszę . Ale to nieważne . Ważne że mamy podobne zdanie.
~~ niezalogowany
28 maja 2025r. o 18:23
No to teraz mamy nowego dupokratę w Ocicach. Ten za idola ma z kolei alfonsa .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMARaport BIK